tellwe.com'da bakılan fallar!

Bide ben baktırabilseydim efsunineye,normal kahve falı attım ,ona bile enerjimiz uyuşmuyo deyip iade etti,diğer fallarını iade ettiği gibi bende

Nakta ve kehanettini bende beğeniyorum,bakalım

Ben tamamen salladığını düşünüyorum Efsun Ninenin, iade almıştım. Herkese uyabilecek şeyler söylemişti ilişkim için. Elektrik olayına inanmıyorum artık atıp tutturma meselesi, sallaya sallaya o konuda da profesyonelleşiyor bazıları tabii yalniz cinle bakan bazı falcılar bazı insanlara bakamıyor bu da baktıranın üzerinde cin, büyü gibi bir şey varsa görmesini engelliyor ya da sorup haber alacağı tanıdığı yoktur çevresinde o varlığın. Bir de zaten cinlerin çoğu yalancı.

sizin en memnun kaldığınız falcı efsunnine mi? duvarına bakınca kafam karıştı. kişilik analizi falan mı iyiydi ?
Evet çünkü karşımdaki kişiye en yakın analizi o yaptı. Ne diyor ki duvarda. Ben iki kez özel aşk falı attım

Ama herkese nasil uysun ya. Ben yine de birseyler bildiğini düşünüyorum

Ama herkese nasil uysun ya. Ben yine de birseyler bildiğini düşünüyorum
Herkese uymuyor zaten işte benim gibi.. Beni sevgilimle evlendirdi klasik ilişkilerdeki gibi pembe yorum beklentilerim var sandı herhalde :) Size inşallah çıkar diyeyim o zaman herkesin istediği gibi olan fallar çıksın :)

Yani inşallah ne diyim

Efsunine ruhani varlıklarla iletişime geçerek olacak olanları sana aktarıcam net bakımdır demişti bana havas ilmi için..haziran ilk haftası yasanacak bi durumu söylenişti dediği gibide oldu diğer söylediği şeylerin olması için vadesi var tabiii ben boş olmadgı kanatindeym blmiyorm..ay bak fal mal boş işler sanırm diyorum genede kendmi burdan yorum yapmaktan alamıyorm yok anacm biz düzelemeyiz bu kafayla ah hep umut hep umutttt:))))

Kızlar merhaba, dediğiniz falcıya ben hiç baktırmadım o yüzden bi yorum yapmam doğru olmaz, çıktıysa da bişey diyemem ama ben o falcı için daha önce çoklu hesabı var dendi diye hatırlıyorum forumda... o yüzden şimdi adı geçince şaşırdım açıkçası yazmak istedim.. Bu üstte adı geçen hesaplara baktırmış mıydınız acaba bununla bi ilgisi olabilir mi? Ben efsunineye hiç baktırmadım kadının hakkını yemiyim ama merak ettim sormak istedim sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz kandırılmıyoruzdur inşallah

Valla hanımlar kimde ne var bilemeyiz. Olanlar zaten falda belli ediyor kendilerini geçmişe dair çok iyi biliyorlar anlarda tutyor ama gelecek olacak çoğusu patlıyor. Yan ben iki yıllık geçmiş fallarımın hepsini mail olarak attım tek tek okudum 100'ün üzerinde faldı. Açıkçası kendime güldüm bunlarla zaman mı harcamışım diye. tuarı hesapladım 2 milyara yakın para çıktı. ki bunlar sadece sitede harcadığım. dışarıda daha fazla gitti. olan vaadlere baktım dediklerine baktım. hepsi foss. kimisine göre şu an evli olmam lazımdı. kimise göre kızım olmuştu Ama en tuatrlı kişi Medyumselena'nın falıydı birebir yaşadım hepsini. daha sonra yesilcingene ve geysu'nun falları geliyor. Reklam gibi oluyor belki ama olanı söylüyorum.

Kizlar Perseis Mayis basinda bakmisti bana ozellikle Haziran'a dikkat et yazmis simdi tekrar okudum. Aranizdaki iletisim kesilecek karsi taraftan pek ses cikmayacak Haziran boyunca ve bu sende guven sorununa neden olacak yazmis. Gercekten de Haziran basindan beri neredeyse iletisim yok hic yazmiyor ben de yazmiyorum acaba tamamen mi koptuk diye dusunuyordum simdi fali okuyunca bence bilmis. Insallah sonucu da bilir tabi gerci zor gibi. En yakin vade Agustos demis, eger cikarsa buradan yazarim. Falsepeti Bugra da Agustos dedi, Okaliptus49 Haziran son haftasi gorusme dedi, Kehanettin'e baktirdim dun eh fena degildi sanki ama kisa bakmis bence o da Haziran sonu iletisim demis. Uyumsuzz da bir ara kendisini sizden ceker gibi olacak sonra tekrar gelecek demis ama zaman vermemis.

Kızlar, son falımı attım bugün. Analizlerimi yazayım dedim.
Öncelikle fal atarken ben biraz daha fazla detay veriyorum, tanışma tarihi gibi, hislerim gibi, karşı tarafın belirttiği önemli noktalar gibi.

Binnaz
*Elfin: Bayağı yüksek ücreti biliyorsunuz, kasım gibi atmıştım falı fakat hiçbir şey dediği gibi olmadı. Kişi ve karşı tarafla ilgili durum analizleri %30 falan doğrudur fakat sonuç asla dediği gibi olmadı.
Tellwe
*Akrepgöz: Üniversiteye başlayacağım zaman genel bir fal atmıştım, duru görü. Benimle ilgili yaptığı bi kaç analiz doğruydu, zaten yeni bi' okula başlayacağım için arkadaşlarla ilgili de bi kaç bana uyabilecek bilgi vermişti. Aşk konusunda dedikleri çıkmadı. Harf falan vermiş fakat karşılaşmadık bile.
*Geysu: Yine aynı dönemde atmıştım, geçmiş ile ilgili analizleri fena değildi. Beni de iyi analiz etmiş fakat aşk konusunda(aklımda biri yoktu genel sormuştum) dediği şeyleri yaşamadım.
2 fal atmıştım Geysu'ya, ikisi de tarot.
2. falında kişi ile ilgili analizleri kötüydü, karşı tarafın şekilci biri olmadığını söylemiş fakat şekilci aslında. Başka biriyle karşılaşacağımı söylemiş. Sormamıştım ama maddiyatla da ilgili bi şeyler söylemiş. Bakalım vadesi var iki tahminin de.

*HevinGazel: Özel su falı atmıştım, karşı tarafın karakteri ve benim hislerimle ilgili söyledikleri doğru. Gidişatla ilgili onun söyledikleri doğruysa karşı taraf yalan söylüyor; karşı tarafın söyledikleri doğruysa Hevin'in söyledikleri yanlış. Bir iki güne biri mesaj atar demişti, ben attım. 2 hafta içinde de görüşme demiş, bakalım. Bi' de karşı tarafın eski ilişkileriyle ilgili söyledikleri tam emin olmamakla birlikte doğru gibi. Ama sesi falan çok tatlış, gaza getiriyor.
*Seruven: Kitap falı atmıştım, karşı tarafın ailesiyle ilgili bi sıkıntısı olduğundan eminmiş fakat bildiğim kadarıyla yok. Görüşme için bayram sonrası gibi bayağı tutma ihtimali yüksek bi fal vermiş, mantıken yaklaştığını düşünüyorum. Hissel bi şey değil.
*Eflin4: Karşı tarafın ilişki isteksizliğinin sadece benimle ilgili değil genel olduğunu söylemiş, doğru. Geri kalan için bi' şey diyemem. Vadesi var.
*FalcıSeray: İki farklı hesaptan atmıştım falı, tarot ve kahve olmak üzere. Birinde net ilişki görmüş. Birinde sonunuz belli değil demiş. Daha önce farklı bi hesaptan atmıştım, tatmin etmedi dedim ikinci falı atarken özellikle, kullanıcı adımı falan da verdim hatta fakat bilemiyorum Altan.
*YeşilÇingene: Enerjimiz uymadı diye farklı hesaptan attım, tarot baktı. Dediği gibi gitmedi olaylar, 3 vade demiş. 3 haftadır, 3 aydır yahut 3. aydır falan diye ama çıkmadı. Karşı tarafla ilgili analizlerinin doğru olma payı yüksek ama. Çaba göstermen gerek falan demiş, ben göstermemiş de olabilirim bilmiyorum. (7 ay önce farklı biri için atmıştım)
*Nakta: Şimdi bana küstü. 2 ya da 3 fal atmıştım. 7 ay önceki beyefendi için baktırdığım falda kişi analizleri kötü olduğu için iade istemiştim. Olay bir miktar dediği gibi gitmiş diye tekrar attım şimdiki durumum için bakmadı.
Üniversiteye başlayacağım dönem de tarot attım, aile mesleği gibi bi şeyler dedi. Çıkma ihtimali yok. Benimle ilgili evhamlı, aşk hayatımla ilgili acelecisin demişti, çok doğru. Bayağı gelecek için konuşmuş 23, 26, 29 gibi yaşlar vermiş.
Tanışacağım kişinin mesleğini vermiş, maddi destek alıcaksın ondan demiş. Çıkmadı. Aileyle alakalı gelecek çıkmadı. Yaşayacağım bi kaç sorunu bilmiş, yurtla alakalı. Şimdi dinleyince fark ettim. Ocak ve Mart ayında tanışacakmışım birileriyle, fakat dediği gibi gitmedi. 7 ay önceki beyefendiyle de dediği zamandan önce tanıştım. Martta kimseyle tanışmadım. Hayatımın erkeği için 2020 demiş, bilemiyorum. Çıkma ihtimali %45 falan olan bir fal. 20 yaşındayım, 29'dan bahsetmiş. Mesleğimi yapacağımı falan söylemiş.
*Chitra: Yine 7 ay önceki beyefendi için atmıştım, kişi analizleri çok doğru. Sonucun olumlu olacağından emindi. Olmadı.
*BanuYılmaz: Yıldızname atmıştım, kart falı gibi bakmış. Bir de terbiyesizlik etti üstüne.
*Ecem23: Aşk sonuç falı attım bugün, olumsuzdu. Zaten onda da belirtmiştim. Karşı taraf ilişki istemediğini belirtti diye. 2 aydan yakın vade vermiş görüşme için, görüşmeden sonra istersen tekrar gel dedi. Ha bi de karşı tarafın konuştuğu başka kadınlar da var demiş. Karşı taraf yok demişti ama bilmiyorum. Bakalım.

Falsepeti
*Alex: Katina atmıştım, 2-3 gün oluyor. Karşı tarafı biraz gömmüş. Sizden aşağıda demiş, beni taşıyamazmış vs. Fakat bence tam tersi
Sizle uğraşması lazım falan demiş, fakat hiiiç uğraşacak biri değil. Tarih vermedi, genelde vermezmiş. Vadesi var.
Geysu ve Alex siz onu beğenmeyeceksiniz demiş. İki taraf da kendini açmamış falan dedi. Analizleri doğruydu karşı tarafla ilgili.

*Buğra: Olumlu konuşmuş ama anlaşılması çok zor bi fal. Vadesi var. Sesli yorum istemiştim, sanırım yazılı istemek daha mantıklı. Çok metafiziksel konuşuyor. Karşı tarafla ilgili analizleri bayağı doğru.

Son düzenleme:
arkadaşlar katina'da geçmiş zaman ne kadarlık bir dilimi verir yoksa bütün geçmiş gözükür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…