- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.261
sizin en memnun kaldığınız falcı efsunnine mi? duvarına bakınca kafam karıştı. kişilik analizi falan mı iyiydi ?Dün efsunnineye tekarar attım. Durumla ilgili en mantıklı yorumu yapan oydu. Temmuz dedi yine. Öncekinde de öyle demişti. Bakalım.
Nakta ve kehanettini bende beğeniyorum,bakalımYok bunla bir buçuk aydır falan konuşuyorduk. Ben birşeyler hissettiğini düşünüyordum. Nakta ve kehanettin. Onlar da sonucu olumsuza bağladılar. Hatta kehanettin dedi ki bu adam seni seviyor sevmiyor degil ama bir öyle bir böyle uğraşmaya değmez dedi
Dün efsunnineye tekarar attım. Durumla ilgili en mantıklı yorumu yapan oydu. Temmuz dedi yine. Öncekinde de öyle demişti. Bakalım.
Evet çünkü karşımdaki kişiye en yakın analizi o yaptı. Ne diyor ki duvarda. Ben iki kez özel aşk falı attımsizin en memnun kaldığınız falcı efsunnine mi? duvarına bakınca kafam karıştı. kişilik analizi falan mı iyiydi ?
Ben çok beğendim tavsiye ederim bir de vadesi tutarsaefsunine'nin bakımı nasıl ki merak ettim kızlar. adı hep geçiyor.
Ama herkese nasil uysun ya. Ben yine de birseyler bildiğini düşünüyorumBen tamamen salladığını düşünüyorum Efsun Ninenin, iade almıştım. Herkese uyabilecek şeyler söylemişti ilişkim için. Elektrik olayına inanmıyorum artık atıp tutturma meselesi, sallaya sallaya o konuda da profesyonelleşiyor bazıları tabii yalniz cinle bakan bazı falcılar bazı insanlara bakamıyor bu da baktıranın üzerinde cin, büyü gibi bir şey varsa görmesini engelliyor ya da sorup haber alacağı tanıdığı yoktur çevresinde o varlığın. Bir de zaten cinlerin çoğu yalancı.
Herkese uymuyor zaten işte benim gibi.. Beni sevgilimle evlendirdi klasik ilişkilerdeki gibi pembe yorum beklentilerim var sandı herhalde :) Size inşallah çıkar diyeyim o zaman herkesin istediği gibi olan fallar çıksın :)Ama herkese nasil uysun ya. Ben yine de birseyler bildiğini düşünüyorum
Yani inşallah ne diyimHerkese uymuyor zaten işte benim gibi.. Beni sevgilimle evlendirdi klasik ilişkilerdeki gibi pembe yorum beklentilerim var sandı herhalde :) Size inşallah çıkar diyeyim o zaman herkesin istediği gibi olan fallar çıksın :)
Efsunine adında yeni bir falcı gelmiş. Bu kişi Mercanteyze ile aynı hesap olabilir. Her ikisinde de klasik fal biçimleri yok. Kendi isimlerine özel fallar var. Mercanteyze ye baktırmıştım kopyala yapıştır burç yorumu gibi mi desem nasıl desem hiç olmamıştı, yorum yapınca iade etmişti. Bu deneyimden sonra zaten X "teyze" , Y "nine", Z "abla" gibi falcılara şüpheyle yaklaşır oldum.
Anladim, aynen ben de attigim zaman eszamanli paylasamiyorum burada. Bu arada bu aksam saydigin isimlere bakiyorum da hepsi yanyana dizilmis. Ben de daha once yazdigim gibi Efsunine ve Mercan Teyze ayni kisi diyorum. Mercan Teyze ye baktirmistim. Onun disinda bazi nedenlerden dolayi Cherry Coco, Kassaninevra ve Afreus birbirleriyle iliskili olabilir diye supheleniyorum. Cherry Coco ya baktirmistim sadece.
Daha önce burada tellwe deki gruplardan hatta aynı kişi/kişiler yönetimindeki falcı hesaplarından söz edilmişti. Efsunine, Mercanteyze, vs... grubuna biri daha eklendi. Asminaysun. Bu kişiler size özel ne geçmiş ne de şu an hiçbirşey söylemiyorlar çünkü falcı filan değiller. Uzak durulması gerek ve şart.
Hiçbir falı çünkü dediklerinin tersini yaşamıştımArkadaslar nolur bana acıl bırkerebırın hangı falı guzel ıyı soylermısınız? ıskambıl tarot kahve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?