tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu arada demet hanıma falları kapattırdınız tebrikler :)
Kendi deneyimimizi paylaşmak suç mu peki?
Madem o kadar hisleri kuvvetli birisiydi neden falımı oluştururken yazılarımı okuma veya yazılardan alıntı yapma ihtiyacı duydu ? (Birçok üye yazılarımdan alıntı yapılmış diyor. böyle de düşünüyor )

Sizinle enerjisi tutmuş olabilir bilmiş olabilir hatta defalarca yorumda alabilirsiniz beni ilgilendirmiyor.Ben kendi olumsuz deneyimimi paylaştım ve argümanlarıyla sundum yeterli değilse daha da sunarım. Burada beni tebrik edeceğinize yazılardan alıntı yapan kişiyi tebrik edebilirsiniz.

olumsuz yorum aldigim icin artik sartli aticam tavri sacmalik. dun demet kardesime bakmayinca kamelyama atmisti abla baskisiyla iptal ettirdim bunlara sacma sapan bu tuhaf davranislari yapma hakkini biz veriyoruz. birakin 2gun bos kalsinlar ya
Bende böyle düşünüyorum. 2 gün önce Kamelya’ha baktırdım kısacak saçma bi fal göndermiş, şartlı olmasaydı bende yorum yazardım çünkü gerçekten paramızı yiyorlar

pera enerji uymuyor diyo kamelyam olumsuz yorum yapiyosunuz diye agliyo, demet moralimi bozdular iade ediyorum diyo. baskasi baska bahane sunuyor. hem para veriyoruz hem naz cekiyoruz. sorunlu tiplerle illa karsilasiyolar ama olumsuz yorum alinca aglamalari sdshshshsjs vallahi bikac gun fal filan gondermeyin

Ciddi öyle sanki hepimiz beğenmemiz gerek falları

bence beğenmemek normal işte beş yıldız vermek zorunda da değilsin ama bazıları sonuçta burayı dışardan okuyanlar da var sırf olumsuz diye kötü puan veriyor kötü yorum yapıyor bence sıkıntı bu kişilerde

kardesimi demet iptal edince kamelyama atti o da olumsuz yorum geliyo diye aglayip duruyo iptal ettirdim. pera onceden de enerji uyusmazligi virt zirt diye bakmamisti. fallawyu ve durrin cikmamisti. seruven iyi ama kadin kayip lunara kayip. kredi iadesi istedi. baska falciya atin diyolar. falcilarin hepsi nazlanmakla aglamakla mesgul atacak falci yok diyoruz onlar bizim mesaili calisanimiz degil bisey yapamayiz diyolar
disarda bakanlar zeynep enes demet filan 1000den basliyo. birkac gun hepimiz dursak mi dersiniz iyice suyu cikti. bi ton harcayinca gelen aydinlanmayi yasiyorum

Benim falım gayet olumluydu ama kamelyayı cidden beğenmedim. Spesifik hiçbir şey yok falında. Herhangi bir yorum veya puan da yapmadım duvarına. Öyle duruyor fal orada. Tekrar okumam bile ciklet falı gibi.
kamelyam bana da kısa bakmıştı ama baştan sona nokta atışlıydı.
bence burdan olumlu yorum yerine sorana özelden yazılsa daha güzel olur
Neden öyle yapılsın ki? Yorumları herkesin okumaya hakkı var, ayrıca madem puanlama sistemi bulunan bir yerde falcılık yapıyorlar her yorumu göze almaları gerekiyor. Biraz ilgi gören başarılı olan kibir kraliçesi kesiliyor sanki dünyanın en muhteşem falcısıymış da herkes beğenmek zorundaymış gibi.. Bir falcı nasıl baktığı her insandan olumlu yorum alabilir mümkün değil bu. Eleştiri bu kadar etkileyecekse bu işi yapmamaları gerekiyor. Ya da düşük puanlı falları iade etsinler.

Derya Nural da çok övüldü spesifik detaylarda muhteşem vb. ama benim falımda hiçbir şey yoktu mesela..
Yorumcular hem kendilerini muhteşem yetenekte görmekten vaz geçmeli, hem de enerjisinin uymadığı kişilerin olumsuz yorumlarını kabul etmeli.

enerjimiz uymamış demek ki de geç yani duvarlardan millete atar yapmak nedir?

Nelifer i sırf bu yüzden seviyorum, kadın hem hakkını veriyor hem olumsuz yorumlara karşı tepkisiz kalıyor işine bakıp geçiyor.

Enes berbattı bu arada yaa 1000 ama değmez

Arkadaşlar, biraz önce Demet falımı yorumladı ve gerçekten iyiydi. Söylemediğim belirtmediğim spesifik önemli bir sağlık sorununu bildi. Beğendim.

Sürekli herkes iyi dediğindesonuç fiyat arttırımı ya da ulaşmanın zorluğu oluyor

Sürekli herkes iyi dediğindesonuç fiyat arttırımı ya da ulaşmanın zorluğu oluyor
Bunun sebebi burada yapılan yorumlar değil, falcıların sayfasına yapılan yorumlar.

Falcıların bütün müşterileri kk dan mı sanıyorsunuz? Buradan haberi bile olmayan yüzlerce müşterileri var onların.

Burada ki yorumlardan etkilenmeyecek o zaman, bu falcıyı ilgilendiriyor burada fikrini belirten üyeleri değil.

Bence doğru, buradan falcı övülünce herkes sıraya giriyor. Ama herkes görüşünü paylaşıyor burada bence yanlış bişey değil. Ama evet olumlu konuşunca sıra ve zam oluyor kaç defa gördük bunu

Bende baya önce Çiçek Çelen'den kahve yorumu almıştım beğenmiştim. Sonra su falını yeni açtığı zaman su bakımı aldım ama o fal türünde başarılı bulmadım ve iade aldım. Aylar sonra kahve falında iyi diye kahve falı tekrar attığımda iade aldığımı belirterek falımı iade etti bakmadı.
Bu durumu sistemle de paylaştım yorumcular eleştiriye de açık olmalılar sonuçta beğenmeyebiliriz ama yorumcular böyle yaparak danışarak göz dağı veriyorlar. Bana düşük puan verirsen ya da iade alırsan sana bakmam diye.
(tabi ki sırf olumsuz gördü diye olumsuz puan verenler hariç tutuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…