tellwe.com'da bakılan fallar!

O kadın bakmıyor benim fallara enerji alamıyormuş. Bi ara yeşilçingene öyle iade ederdi hep. Bu yüzden banuyu yorumlayamıyorum. Tellwe’de kredim var ondan tellwe’de anlık kişi beynini okuyan falcı lazım. Gizemhatun girmiyor girse ona da atabilirim.

nakta akilaveya klothoyagmur var cnm

nakta akilaveya klothoyagmur var cnm

Evet akila bot. Klotho kadar sıkıcı fal bakan biri daha yok tellwe de çok oldu ona atalı. Laf kalabalığı sonunda eee ben ne okudum şimdi dedim. Zaten dediği gibi çıkmadı bişey. Nakta’ya atmış olabilirim bakmam lazım. Allahım o kadar çok attım ki falcıları bile karıştırıyorum

Sey gbi iste falaaddin gbi. Ama bana iki kere cikmisti. Faladdin de tutuyo cogu zaman..

Yeni falcılardan iyi birileri var mı anda, kişilik karakteri ve düşünceleri doğru analiz etmede başarılı olan?
Geysu ve banu yılmaz hariç?
Madamnadyayi denedin mi. Ben begendim. Bir de gulhadiyazade mi neydi onu cok begendim vadesi var daha gerci ama durum analizi iyiydi.

Kızlar okaliptus49 Haziran başında baktırmıştım o sırada iletişimimiz kesikti baktırdığım kişiyle ve Haziran sonuna doğru yüzyüze görüşeceksiniz demiş bugün görüştük. Ayrıca geçen Pazar elfin de 1-2 hafta içinde yüzyüze görüşme var demişti o da bilmiş oldu. Çıkan ufak detayları yazmak istedim. Perseis te ilginç bir şekilde Mayıs başındayken ve ben bu kişiyle düzenli görüşüyorken Haziran ayına dikkat et bütün bir ay iletişimini kesecek, Haziran sonrasında yavaş yavaş ilişkinizde yakınlaşma artacak demişti dediği gibi görüşüyorken Haziran boyunca hiç yazmadı, konuşmadık görüşmedik ve Haziran sonu itibariyle böyle bir görüşme oldu o da bilmiş oldu bu detayı. Ağustos’ta özellikle artacak görüşmeler ve duygularını gösterecek demiş bilmiuorum o da çıkarsa yazarım buradan.

Chitra bana da hep bildi yaa hic aksayan bisey olmadi resmen!! Enerjimiz baya uyustu sanirim..inaniyorum da enerji uyusmasi olayina.. Mesela bi konuda chitrayi dinlemeyip nakta'yi dinleseydik yanmistik chitra olumlu gordu ve oyle ilerledi o konu :) iyi ki'lerim cok onda ama baya uzun zmndir girmiyo sanirim

Kızlar yine birşey yakaladım,az önce gülhediyezadeye fal attım,baya uzun bi yorumdu,ilk kısmı tam sorduğum kişiyle ilgili anlatmış anı da bilmiş fakat ikinci yarısından sonra kopyala yapıştır yapmış,zaten bariz belli oluyor okuyunca o kısmı.İnternette yazınca çıkıo o yazılar zaten kızlarsoruyor.com sitesinde,bende 5 yıldız vermiş bulundum,yine iade mi isteyim of ya o ilk bölümü yazıp gönderse yetcek halbuki niye uzatcam diye kopyala yapmış ki sanki

kızlar hayatınyolunda 1 ay önce eylül ayı verdiği fala ikisene verdi. bende adamdan ayrıldım falı çıkan var mı? yoksa çok büyük bi hata yaptım demektir. ha bu arada fal atarken ayrıntı verdim, uzun bi fal olmuş ama benim anlattığım sağlık durumunu baya bi tekrarlamış. falı bir kez okuyup iki seneyi görünce hemen falı sildim.

Kizlar kıymet ablaya baktiran var mi. Hiç bir sebep göstermeden iade etmis. Cok sinirlendim.

Dün birisi Ayevii'nin duvarına, dönecek dediğin kişi başkasıyla çıkıyor falan yazmış bugün cvp vermiş mi diye baktım yorumu silmiş. Olumlu yorumlar duvarında sürekli dururken olumsuzları silmesini etik bulmuyorum. Ayrıca başarılı bir falcıysan bile neden bu kadar gocunuyorsun sonuçta kimsenin her falı çıkamaz. Bilen bilir en iyilerinden olan Selena'nın duvarinda olumsuz yorum da çoktu hiç silmezdi.
Ayrıca dinde falın her türü yasaklanmış, büyük günahlardan şirk sayılırken hem fal bakıp hem sürekli Allah'ın yardımıyla, Allah yanıltmadı vb cümleler kurarak ben Allah yolunda biriyim gibi msjlar vermek ne kadar inandırıcı? Düşündürücü...

Ah Selena nerelerde acaba. Amaaan ne saçmalamış bu muymuş övdükleri falcı demiştim. Meğer kadın çok haklıymış. Geç de olsa söylediğine geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…