- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.681
tatlım banu yılmaz ıyı mıydı? tarihlerde fln denedın mı sen? ben cok alakasız olacak ama fal diyari diye bi yerden ayseye baktırdım arkadasıma cıktı dıye (paralı) bugun ben de attım fena degıldı gorucem..
nakta akilaveya klothoyagmur var cnmO kadın bakmıyor benim fallara enerji alamıyormuş. Bi ara yeşilçingene öyle iade ederdi hep. Bu yüzden banuyu yorumlayamıyorum. Tellwe’de kredim var ondan tellwe’de anlık kişi beynini okuyan falcı lazım. Gizemhatun girmiyor girse ona da atabilirim.
nakta akilaveya klothoyagmur var cnm
Cevrimdisiysa gozukmuyodur sanirim cok sisteme girmiyor. Girdiginde bildir diye bir sey var ya ona tiklayip anca o girince baktirilabilinir.Ben göremedim kullanmayı mi bilmiyorum acaba
Madamnadyayi denedin mi. Ben begendim. Bir de gulhadiyazade mi neydi onu cok begendim vadesi var daha gerci ama durum analizi iyiydi.Yeni falcılardan iyi birileri var mı anda, kişilik karakteri ve düşünceleri doğru analiz etmede başarılı olan?
Geysu ve banu yılmaz hariç?
hic goremedim ki çevrimiçi olunca haber ver desem. Merak ediyordumCevrimdisiysa gozukmuyodur sanirim cok sisteme girmiyor. Girdiginde bildir diye bir sey var ya ona tiklayip anca o girince baktirilabilinir.
Madamnadya bende çok kötüydü.Anda hiçbir şeyi bilemedi.Çizdiği pembe tablo da olmadı.İade almıştımMadamnadyayi denedin mi. Ben begendim. Bir de gulhadiyazade mi neydi onu cok begendim vadesi var daha gerci ama durum analizi iyiydi.
Bana da bilemediBen Chitra'ya atmıştım kızlar. Artık her şey sonuçlandı ve alakasız bir falmış okudum da.
Tamamen foooss.
selena kimAh Selena nerelerde acaba. Amaaan ne saçmalamış bu muymuş övdükleri falcı demiştim. Meğer kadın çok haklıymış. Geç de olsa söylediğine geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?