tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar selam ,
ben şöyle genel bir aşk hayatı yorumu istiyorum sizce hangi fal atayım katina olur mu ya da kahve? bir de siz soru nasıl soruyorsunuz? ben en son birine biraz detay verdim sorularım için, sorduklarımdan tahmin yürütmüş bana geri yazmış. sadece aşk diye sorsam bilebilirler mi sizce?bana birileri yardımcı olursa çok sevinirim

Katina fali baktirmayi seviyorum ben ve analizlerde guzel oluyo tabi iyi bir falciya rastlarsan. Telwede cok begendigim ayevi ruhani ve evremdamla var

bizde fal baktırarak Allaha sirk kosuyoruz sen sirk kosarken falcilari sorgulaman asıl düsündürücü olan ssey bence. Ben ayevi sayesinde hayatımın hatasini yapmaktan döndüm söyledigi cikti iki falinda da ben bos bir insan oldugunu dusunmuyrm hatta suan minnettarım. Agzi olan elestiriyo bende yorumunu gorur görmez hemen nankorluk yapip kadini elestirdim. Duvarina gittim baktm kadin kullaniciya aciklama yapmis günahini almayalm

Falcı begenir ve önerirsiniz de nedense siz ve yeni sizinle aynı anda gelen diğer üye daryajpeg arkadasımız da ayevi söz konusu oldugunda fazla korumacısınız. Forumda yeni oldugunuz için bilmeyebilirsinz.....ama siz iyiniyetle bile demıs olsanız ki.....gerçi kımse kımsenin içini bilemez sadece zan ve tahmin üzerine konusabılınır burada ama falcı,reklamcı dıye suçlanabılırsınız. Naçizane tavsiyem..Ayevi'ne veya dıgerlerıne ısteyen ıstedgını soylesın sıze ne, sız zaten yorumunuzu yapmıssınız. Dıger ınsanlar da tabıkı okuduklarına gore karar verecek. Sahsen ben de propofol123 'un düşünüş biçimini yanlıs bulmuyorm......

Bir de ben falcılarda şunu anlamıyorum ve gelecegımızı kendılerıne bıle hayrı olmayan bu bu ınsanlara para vererk sordugumuza ınanamıyorum bazen.....Madem ayevi vs....konu ondan acıldı...hıcbır olumsuz yorumu kabul etmyor cunku ben en ıyıym,yanılmam dıyor.....Iyı....Bakın siz ne demişsinz "agzı olan elestıryor" dıye....ona fal atan ve yorum aldıktan sonra çamur atacak olan ınsanın nıyetını nasıl hıssedemıyor.....Kı ben bıle burada donen dolapları hıssedebılıyorken....Yani en guvendıgım,benım bıle en ıyı dedgım falcıdan bıle soguma nedenım bu.....

üzerimde bi minnet var o kadar cok kisiye baktirdm para verdkmki iyi buldugum birinin bu sekilde elestirmesi bana cok sacma geldi. Ayni sekilde evremdamlayi ve ruhaniyide cok seviyorm islerini iyi yaptıkları icin. Galiba seninde dedigin gibi sogumak en iyisi hisleri cok kuvvetli olan insanlar vardir elbette ama sanmiyormki biri gelecegi tam anlamiyla görsn o zaman ölüm tarihimizide bilsinler. Bu isler cok sacma ama kendi adima konusayim engel olamiyorm illa fal baktircm. Aliskanlik olms birakmam gerekiyorb

Bu arada ben hayatım boyunca o ne der bu ne der diye dusunmedim icimdeki neyse belirtirim söylerim. Falcı Allaha şirk koşuyo tamam burada sorun yok bende ayni dusuncedeyim ama bizde fal baktirarak inanarak Allaha sirk kosuyoruz ortak oluyoruz bu günah sadece falciya kalmiyo ben bunu anlatmaya calisiyorum bu yüzden birini elestirmek sacma insan önce kendine bakmali. Verdigim paraya ayri aciyorum baktirip günaha girdigim icin vicdanima ayri aciyorum.

Benim de bu günaha ortak olduğum doğrudur bunu kabul ediyorum fakat burda eleştirdiğim kötü birşey yaparken çok şükür Allah yanıltmadı, Allah'ın izniyle ! gibi sanki ilahi destek alıyor havalarına girmek. Çok şükür, Allah'ın izniyle bugün bir şişe rakıyı devirdim demek gibi bu.

Ben boş bir falcı demedim yorumum gayet açık aslında, işinde iyiysen her türlü eleştiriye açık olmalısın demek istedim. Ücretini vererek bir hizmet almışım,rica minnet değil eleştirmeyi nankörlük olarak görmüyorum. Bu forum zaten iyi kötü yorumlarımızı paylaşmamız için var. Ağzı olan eleştiriyor hoş bir tabir değil ve gerçekten ilk günlerden beri aşırı korumacı tavır sergilediğiniz benim de gözümden kaçmadı.

Ben belki de 21 yaşında üniversiteyi, yüksek lisansı bitirmeden doktora yapacak kadar zeki olmadığım için kendimi iyi ifade edemedim herhalde ki rahatsız oldunuz.
Ayevii duvarında silme nedenini açıklamış ve soruyu tekrarlamış benim yorumumu okuyup ama ben neyin ne olduğunu anlayacak kadar uzun süredir takip ediyorum kendisini daha önce silinen yorumları da biliyorum hatta yeniyken başka bir hesaptan yaptığım olumsuz yorum da silinmişti Allah'a şükür Allah'ın bir hikmeti işte.

Topikte.....o meşhurrrr ama şu an ortalarda görünmeyen evremdamla olayından sonra eskiler kalmayınca......bu olanları normal buluyorum....Teşekkur ederim propofol123 aynen benim dikkatimi çeken şeyler,senin de
dikkatini çkmiş.... Bir deeee

"üzerimde bi minnet var o kadar cok kisiye baktirdm para verdkmki iyi buldugum birinin".....Önce şunu söyleyeyım bu topıkte yazan veya yazmayan herkes bırçok kısı ıle fal deneyımı yasamıstır ve paylasmıstır. Çıkana cıktı,çıkmayana cıkmadı demıstır,en azından boyle 1 hakkımız var burada.....Ben de yazdım....Hatta cıktı dedıgım falcıların 1 lıstesını de yaptım.....AMAAA........BENIM CIKTI dedıgım 1 falcı için burada herhangı bırı kotu 1 yorum yaptıgı için alınmadım,savunmaya da geçmedim,o falcıya mınnet de duymadım bunun ıcın....ASIL BOYLE YAPARSAM benım yazım uzerıne o falcıya fal atan kısının HAKKINA GIRMIS OLURUM CUNKU....Kaldı kı her falcı her zaman herkese tutacak dıye bırsey yok.....Insanız yahu hepımız sonucta..Bır Allah'tır gıdıyor yazılarda ama tek yanılmayan hani O degıl mıydı??? Ve hatta benım onerım uzerıne o falcıya fal atıp da begenmeyenı-cıkmayanı duyunca cok cok uzuldum,VEBAL almıs gıbı hıssettm.....

Allah aşkına ne minneti....ekmeğini mi verdi.....suyunu mu verdi.....borcunu ödeyip sıkıntınımı aldı...Paranı ödedin...falını baktırdın.....Çıkarsa yıne baktırırsın......Ha olumsuz dedi diye,begenmedin diye elestirip 1 verip sonra falı cıkınca falcıya insan gibi gidip durumu anlatıp özür dileyen......ve inanin....inanin.....hep de kabul gören o kadar cok insan bılıyorum kı.....Nıye....Ozru kabul etmek de buyukluktur.....Bırıne özür dileyerek,hata yaptıgnı itiraf ederek tekrar gidiyorsan zaten onun yeteenegını yasayarak gormussundur....Yani bu durumda falcının bu özrü kabul etmemesi için ya fal gönderenın saglam kufur etmesi ya da falcının saglam egolu olması lazım....Yoksa...bu iş para ile yapılıyorMinnetle değil....

Son düzenleme:
capella senin sorunun nedir? falcı olmadığımı ekran görüntüleriyle gösterdim. falcı olsam keriz gibi maaşımın yarısını oraya yatırmazdım. ayevi konusunda korumacı değilim söylediği şeylerin çıktığını söyledim; çünkü çıktı ? enerjisi tutmamış iade geçmiştir. ya da tuttuğunu düşünüp yorum yapmıştır. naktadan da ruhaniden de ayevinden de memnunum. çünkü enerjisel olarak anı iyi yorumlatabiliyorum. banane ayevinin kötü olmasından, iyi olmasından. fal parası benim cebimden çıkıyor ona giriyor. burayada zaten sırf bakalım gerçek kişi mi diye sormuşsunuz ondan üye oldum.

:):):)
Sizi ve daha birkaç ismi merak eden üye bu soruyu 17 mart 2018 tarihinde sormus
Neredeyse çoğu falcıya fal atıp beş yıldız veren üyeler var isimleri karamkaram , babamcokkızar,hannan adı aklımda kalanlar, bu kişiler bi yorum yazsalar falcılar hakkında ki gerçek kişilerse tabi

VE siz cevap vermek için 19 Haziran 2018 tarihini seçmişsiniz....Neredeyse aradan 2 ay geçmiş...Falcı olsanız topikte adınızı arattınız da buldunuz dıyecegım ama demekkı süreklı okuyorsunuz yoksa sürekli yenılenen sayfalardan geriye gidip de NOKTA ATIŞI adınıza rastlamanız buyuk şans olmuş....HA bu arada SİZE HALA "SİZ" DİYORUM...Senli benli konuşmak için oldukça erken ve saygı sınırlarında dıye dusunuyorum....Mesela bu yanıt tarıhı bıle garıp gelmıstı bana hıçbır neden yokken saydıgım bu sebeplerden....

Neyse sonra bu soruya verdiğiniz cevabın sonundaki SERT yanıt biçimine şok oldum. Tellwe veya bıtcok sitede neler oldugu bılınıyor. Kız da merak etmiş ama artık SAGOLSUNLAR HEPİMIZI Oyle 1 hale SOKTULAR KI....40 çeşit dolaplarıyla... acaba.....demeden sorusunu bitirememiş...Ne var bunda.? Küfür-Hakaret-Şahıs haklarına saldırı....YOKSA siz herseyi bu minvalde anlayan tayfadanmısınızYapmayın lütfen kızlar size ne güzel sorular soruyor,fıkırlerınızden yararlanmak istyorlardı...Guzel baslayan seyler kotu bıtmesın olmaz mı:)

işini iyi yapıp yapmadığına bir şey diyemem de 50 tl e fal bakan birisi nasıl para için yapmıyor bu işi anlamadım kendisine kaç kere fal attım iade edip hemen ücretini yükseltti

okuduğunun nesini anlamadın.kredi alamadım,indirim yapar mısın dedim. indirdim gel dedi. falı attım. bu kadar. para için illede 50 krediye bakıcam demedi. kötülemenin de bi adabı var ya.

@Birain sadece Ayevi ile ilgili bir durum acıklaması yapmıs...Siz SAK diye "kötülemenin de bi adabı var ya." demişsiniz....ORANTISIZ ŞİDDET diye 1 terim duydunuz mu? Sizinki sanki biraz böyle olmuş....Hani kızcagız Ayevi hanımefendıyı kötülediyse o yazısında.......yani emin olun diyecek söz bulamıyorum ama fotograf ortada....

SON olarak....sizin kk'ya üyelik tarıhınız 19 haziran, gökyüzümavisi44'ün 18 haziran.....O da ilginç......

Şimdi diyeceksiniz ki bizi falcı olmakla mı sucluyorsun eger oyle bırsey varsa sikayet et...Çoklu uyelıksek ispat et....Ben ne böyle bır ıthamda bulunuyorum ne de ispat etmekle yükümlüyüm....Ama çok ıyı bılıyorum kı isteyen istediğini kurallar üzerinden de ve hatta kurallara rıayet ederek de gayet guzel yapar. Kaldı ki burada şikayet vs. bile edilse yönetim o kişinin baska 1 yerde falcılık yaptıgını bilemez,bilsede karısamaz.....ta ki....kk. içinde açıktan vs. reklamını yapana dek....Veya atıyorum ben 1 falcı ile arkadaş olsam dısarıda vs. konussam kk. bunu nereden bılebılır veya karısma hakkına sahıpmıdır..ASLA...E işte hal böyle olunca...yol yaratmak için azıcık zeka yeter...o kadar...

Ha siz böyle misiniz? Ben nereden bileyim cinlerim mi var, Allah'ın yardımı ve Allah'ın inayeti ile hisleriyle herseyi bilen 1 kul degılım maalesef. Ama eskiden.....yeni gelen uyelere genelde once bıraz mesafe ıle bakılırdı ve hatta bunun nedenını e soylerdık. Karşımızdaki insan evladı da bizim acımızdan bakınca böylelıkle "haklısnz" der ve sohbet tatlılıkla devam ederdı....Yani "capella senin sorunun nedir?"......demezlerdi.....belkı kısa surelı alınganlıklar olurdu ama....
CUNKU DONELERI BIRLESTIRIP-SORGULAMAK VE BUNU UYGUN BIR DILLE BURADA PAYLASMAK....sorunlu olmak ise.....burada yazan...benım konu ile ılgılı yazdıgıma katılan herkes sorunlu......

açıklamamı yapmışım bende burdan sizin yorumlarınızla gidip FAL BAKTIRIYORUM demişim. baktırdığım falcıların adını aratıp çıkmış mı acaba insanlara söylediği şeyler check etmek EN DOĞAL HAKKIM. soruyu soran üye babamcokkizar ı falcı olarak nitelendirirse benim yüzümden bir çok insan zan altında kalır? hak hukultan bahsediyorsanız eğer bunları da düşünmek gerek dimi? baktırdığım falcı listesini attım, patlayan falcıları da dile getirdim. çok merak ediyorsanız search edin?
ŞOK OLDUM DERKEN? VALLAHİ BEN DE ŞOK OLDUM ÇÜNKÜ CEVAP VERSİNLER DEYİNCE BANA CEVAP HAKKI DOĞMUŞ, BEN DE CEVAP VERMİŞİM İKİ AY SONRA BAKMIŞIM ÖZÜR DİLERİM AKLIMA ACABA FALI ÇIKAN VAR MI YORUMLARDA ÖVÜYOLAR AMA KARAMBOLEYE Mİ BİLDİ DİYR DÜŞÜNMEK İKİ AY SONRA AKLIMA GELMİŞ.
bırakın lütfen bu işleri, ne tellweye ne de binnaza ya da adını bilmediğim fal sitesine sanki tek siz yön veriyormuşsunuz gibi bu uslüpta çok naif değil. benim mizacım sert. o şekilde zan altında bırakılırsam daha da sert olurum. önce ne ile suçlandığıma dikkat edin ondan sonra üye savunun.
birain dediğiniz arkadaşınız da zaten para için yapıyor yazmış ben de onun öyle olmadığını boş yere kötülediğini yazdım. bana veya (YORUMLARDA VARDI SİLMEDİYSE GÖRÜRSÜNÜZ) başka insanlara indirim yapıp beklediğini yazdım. falcı değilim, bende fal bakıyorum ama arkadaş çevreme. kendi içimde sorunu çözemiyorum bu yüzden site arayışımdayım. tellweden veya binnazdan baktırdığım burdaki arkadaşlar sayesinde üstelik insanlar var. burayı değerlendiriyorum. falcılarla arkadaşlığım yok. tek soru hakkımıda arkadaşlık kurmak için harcayamam.
baktırdığım fallarında içeriğini paylaşamıyorum özrl hayatım sonuçta. düzgün ihtamlar , düzgün arkadaşlıkları doğurur.
iyi akşamlar.

Ya siz paronayak mısın? Bu nasıl bir davranış şekli bu nasıl bir uslüp ? İstediginiz yere şikayet edebilirsiniz darya hanımla üyeliklerimiz gayet gızel bir teaadüf olmus siz galiba coklu uyelik yapiyosunuzki biliyosunuz nasıl oldugunu. Fakat benim böyle dolamaçlarla poronayakliklarla uğrasacak vaktim yok. Elestirinize cevap verdim mesele falci degil sizin elestiri üslubunuz. Ben paramla fal baktirıyorum ister falciyi savunurum ister elestiririm bu size kalmamis. Bende ekran goruntusu yollayayimda iciniz rahat etsin. Bir insanı zan altında bırakmadan önce elinizi vicdaniniza koyun. Ve bu konudaki son msjim yeterli oldugunu dusunuyorum.

SON olarak....sizin kk'ya üyelik tarıhınız 19 haziran, gökyüzümavisi44'ün 18 haziran.....O da ilginç......
......

özür dilerim bunu görmemişim. basbaya itham etmişsiniz :) oda güzel. lütfen siteye şikayet edin. ip adresinden kontrol edebiliyorlardır. bakalım aynı kişi miyiz? ayevi umurumda değil. ben sadece ban enerji tutmasının iyi olmasından bahsetmek istedim anladım ki sizi tellwe sitesi (söylediğim şey art niyetli değil) paranoyak yapmış. valla ne diyim? üzgünüm bu kadar önemsendiğini bilmiyodum.

ş
şuan aynı anda yazmışız. acaba ben misin ?
bence falcılar buraya gelip yorum yapmış, sonra patlamış olay. ondan böyle değişik konuşmalara maruz kaldık.

Boşver gerçekten tartışmaya değer bir uslup bile yoktur ortada. Paramızla fal baktırıyoruz ister begeniriz ister savunuruz ister yerden yere vururuz kimseyi ilgilendirmez. Yanlız bunu yaparken önemli olan KİMSEYI ZAN ALTINDA BIRAKMAMAK DÜZGÜN BIR DILLE ELESTIRMEK. Dedigim gibi bosver. Ve bu sitede aynı anda olmamızda güzel bi tesadüf olmus takma kafama.

Bu
Bu gözümden kaçmış ekmegini mi verdi sununu mu verdi nedir pardon? Yasadigimi bir tek ben bilirim oturup sana burda özel hayatimi dökecek degilim ve analizini yapmakta sana kalmadı. Gayet düzgün bir uslupla konustm ama farkettimki iyi niyetim fazlasiyla suistimal edilmis. Bu konuyada nokta koydugumu dusunuyorm duracagnz yeri bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…