tellwe.com'da bakılan fallar!

Fali karsilastirdik bana bildi dedigim durumun aynisini diger uyeye de soylemis cumleler ayni hep kelimeleri bir araya getirisI falan cok uzun cumleler kullaniyor nasil ayni cumleleri surekli kurabilmis anlamadim ayrica bana dedigi sonuc ile diger uyeye dedigi sonuc ayni malesef onun falini bana gonderseydi ona soyledigi bazi noktalara ben yine bilmis derdim sok oldum fali dinledinten sonra

Kızlar tellwede yenilerden falcimerveye fal gönderen oldu mu hiç?Ben kahve attım Gönderen varsa yada yollayan olursa yorum yazarsa çok sevinirim..

Balım...Burada Bugra'nın adı ılk duyuldugunda anlatım bıcımınden bahsedıldıgınde yemın edıyorum NE DEMEK ISTEDIKLERINI anlayamadım....Turkçesi bozuk vs. zannettm...Ama yok bu DIL resmen ona AIT ozel 1 sey....Senın falını dinlerken resmen basıma agrı gırdı. Ne sana ne de ona haksızlık yapmak ıstemedıgm ıcın dıkkatımı vererek dınlemeye calstm.....Hani Cumhuriyet'in ilk kuruldugu yıllarda Antep'e halka Cumhuriyet Flarmoni Orkestrası Klasık müzik konseri vermiş.....Konser çıkısında yaslı 1 amcaya sormuslar "Nasıldı?" diye......Adam da demıs kı..."Entep, Entep olalı böyle eziyet görmedi" O hesap işte....Ömurlerınde Klasik müzik dinlememiş halka Wagner mi dinlettiler ne halt ettıler bılemem tabi:) .....dıye yazarken.... son yazan mesajları gormek ıstermısınz butonuna tıklayınca B Birain 'in yazısını gördüm......SOK OLDUM.... Tekrar sormadan edemeyecegım bırebır aynı mıydı fallar yoksa benzer cumleler mı vardı? Mesela 12ist 'in falında geçen "bu durum sizi daha ulaşılmaz bir noktaya gizem li bir noktaya taşıyacaktır " benim soru-cvp kısmımda vardı....Fallarınız bırebır aynıysa veya falın bırlestırılme gıbı bır suphenız varsa falsepetıne yazın hemen,bakalım ne dıyecekler.....

Kızlar hatta şöyle yapayım....BUGRA DILINI merak edenler ıcın cok ozel bılgı olmadıgı ıcın kendı soru-cvp kısmımda Bugra'nın bana verdıgı cevabı aynen kopyalıyorum. Şöyle dusunun bu cvp seklını bırını dıgıdıg dıgıgıg hızlı hızlı anlatıyor ve o nedenle ınanılmaz kafanız karısıyor. AMA Allah'ı var. Cıddıye almadıgım o soz kalabalıgndan çıkan seylerı,çıktıktan sonra falı tekrar dınledıgmde cıktgını fark ettm....O an anlayamamıstm....Mesela falın basında bu ılıskı ıle yasayacagnız son 1 sınav gornyor demıs...Bu kısı nedenıyle olacak demıs.....Ben o an işime geldgm gıbı yormusum...Arada baska seyler soylemıs. 3 dakıka sonra sonra bu kişinin düşüncesizliği buna neden vs. demıs.... Hadı o an gel de baglantıyı kuur....

"Cevabı: tekrardan merhaba iyi geceler dilerim şimdi öncelikle duygusal açılımlarınızın çok fazla olmaması gerekiyor bu kişiye karşı.kendinizi biraz olsun geri çekmeyle alakalı durumlar içerisine girmeniz sizin için çok daha iyi olur çünkü çok düşünceli olursanız çok fazla duygusal açılımlarınız olursa çok fazla fedakarlık yapar ve hassas yaklaşımlarınız söz konusu olursa eğer benzer şeyleri tekrar tekrar yaşamanız söz konusu olabilir.biraz olsun kendinizi tutmanızda fayda var yani bu demek değil ki tamamen görmemezlikten gelmeniz elbette görüceksiniz ilgi alaka olacak ama bu durumları çok fazla dile getirmek göstermek söz konusu olmazsa umursamaz tavırlar içerisine girerseniz çok fazla üstüne düşmez ve ilişkide baskın karakter olmazsanız eğer bu durum sizi daha ulaşılmaz bir noktaya gizem li bir noktaya taşıyacaktır bu doğrultuda kişinin düşüncelerin de duygularında siz odaklı olması söz konusu olacaktır olarak yansıyor.kişi o noktada tamamen size odaklanıcak ve duygusal yoğunluklarla beraber ilişkiyi sahiplenmesi size net olması söz konusu olacak olarak yansıyor.güzel düşünceleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim iyi geceler dilerim"

Şöyle ki benzer cümleler kurulmuş Ve bu bize özgü değildir bana kalırsa diğer yorumlarında da kullanmıştır.Bende bilmiyorum hak emek vermiş ama ses kaydını sizde dinlediniz yarı da gibi ekleme oldu mu bilmiyorum konudan konuya birde.Ve brain’in yorumuna göre benim falımın içeriği sanki daha iyi gibi bilmiyorum ya da yanılıyormuyum Brain?dediğim gibi vadeler verdi 5 gün 5 hafta çıkar mı falı emin değilim.Ancak çıktığın da haksızlık yaptığımı anlarım.Sizde çıktığını belirtmişsiniz çıkarsa bende belirtirim.Ama şöyle sadece Buğra karşı tarafın kişilik özelliklerini bildi.Cevabı sizden bana çok çok uzun Ve ayrıntılı buralar da hakkını hiç yemek istemem verilen bir emek var ama işte.. Ki keşke aynı cümleler kullanılmasa falı uzatmak için..

Senanur Tan'a tesadüf eseri fal atıp da bunu burada paylaşman ne güzel olmuş...Kendi adıma tesekkur etmeliyim sana. Aslında dun ve evvelsi gun ben de Bugra'ya yenıden fal atmak ıcın 3 kez gırısımde bulundum. Her seferınde kart odemesının onaylanması ıcın msj gelmedı ve fal ıptal oldu. Bunda da var bır hayır derken senın yazını gordm. Denemekten ne cıkar dedım....Iyıkı de demısım. Dun kahve attm ama resımlerım eskıydı,farklı fıncan resımlerı ıdı, belırtmıstm de fal gonderırken yıne de cok ıyı yorumlamıstı ve soruda ne zaman daha ıyı ve tek fıncan resmıyle yenıden geleyım dedım.Bana yarın katınaya gel ıstersen demıs....Bence gerek bıle yoktu 2. fala çunku 5 dakıkalık ses kaydında doyurucu 1 yorum almıstm ve acaba tekrar gelll....yıne gellll.....dıyıp aynı lafları döndurup duran falcılardan mı dedım.....Yıne de gonderdım....Ve yıne cok begendım. Sesı,enerjısı ve asıl onemlısı net,anlaşılır,ezıyetsız anlatımı çok tatlıydı. Çıkar-çıkmaz bılmem ama fala ıhtıyac duydugumda KENDI ADIMA tekrar gonderırım ona. Tavsiyen ve burada paylaşımın için tekrar tesekkurler

Hangi sitede sedanur tan ben bulamadım da

Yani iyimser yaklasmaya calisiyorum acaba kaliplastirdigi yazilar mi var yani durumu gorup kendi dusuncesini ekleyip(birkac cumle ozel fala baktiran kisiye gore) sonraaraya mi onlari sikistiriyor cunku mesela benim kayit 9 dakikaydi . Ve 3 kisi vardi onumde okadaar hizli geldi ki fal cok sasirmistim, Ve ben cok genel bir soru sordum basta benim ozelliklerimden bahsetti iste gelecekte soyle olcak boyle olcak dedi, mesela gecmisle ilgili biriyle ilgli bisey soyledi. İsteyen olursa falimi da atabilirim. Sorularima da cok uzunca(bayaaa uzunca) cevap verdi, ozen gosterdigini dusundum. Hani falin cikmasini gectim artik falcinin ozenli olup olmadigina bakiyorum . Cunku tellweeden hic memnun degildim,bu fala da bayildim soylenemezdi cunku dogrudurust nokta atisi yoktu ama ilgi gosterip duzgunce bakti sanmistim. Ciddensuan hayal kirikligina ugradim ...

sizin falınıza daha uzun bakılmış daha detaylı ama daha karışık bakılmış değişik değişik vadeler vardı kendi falımı beş kerede anlayabildim sizin falı tam çözebilmem için 6-7 kere en az dinlemem lazım dikkatimi vermeme rağman çok koptuğum yerler oldu. yani beş kelime ile anlatabileceği bir şeyi on beş yirmi kelime ile anlatıyor bu da çok yorucu oluyor.

Bana da ses kaydı uzun Ve cevabı da uzuncaydı bunlar da sıkıntı yok zaten.ama bende de nokka atılı çok yok karakter özelliği var.İşte falı çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa sadece vadesi çıkmış olucak ki olabilecek veya yakın zamandan bahsetmemiş benim falım da.

Evet daha uzun ama karışık ordan oraya vadeler var iş için birkaç tane fazlaca..ama bana vavv bunu bilmiş işte dedirtmedi ve de şaşırtmadı çıkarsa vade çıkar o kadar.

Kızlar tellwede yenilerden falcimerveye fal gönderen oldu mu hiç?Ben kahve attım Gönderen varsa yada yollayan olursa yorum yazarsa çok sevinirim..
Ayy Tellwede romannisayada attım,sonuç olumlu, Pembe tablo gibi olunca eskisi gibi inanmıyorum ama beklenti oluşuyor haliyle.. bunlara atan olursa haberim olsun kızlar lütfen.. :)

Hosuma gitti detaylandirarak bakiyor demekki baktirsammi acebeysa.:))

Cok uzun bakiyor cok detayli bakiuor ilgili yorumcu dememiz icin yapiuordur sute yonetimine yazsak daha anlasilir cumlelerle bakmasini istesek orjinalligini bozarmiyiz bilemedim

Hangi sitede sedanur tan ben bulamadım da
Fal sepetınde...Bugra gıbı degıl emın ol cok tatlı 1 sesı ve net bır anlatımı var. Hem kahve hem katına baktrdım.Ikısınden de memnun kaldım. Kart falını da hem anlamıyla hem hısle anlatyor .

Bir falciyi 1.5 ay beklediginiz oldu mu? Peralina yani masallaaah gunici aktife döndürdü amaaa halen yok ortada cidden anlam veremiyorum, pesss ...

onu üstüne gittim öylüm hanıma baktırdım uslanmaz serseri halimle.40tl çok bişey değil ama onada ayrıntı vermedim. evet bilmiş ama nokta atışımı dersen değil. çünkü fal bakarken direkt çok kötü negatif bi enerji alıyorum aşırı tedirginsin dedi. sorunu söyleyince evet sebebi buymuş tekrar bakımını yapıyorum deyip yapmış. senanur mu öylüm mü dersen senanur şuanda benim favorim. siteyi lizzya önerdi. ben buğra için girdim ama kısmet senanur muş.
beğenmene sebindim bende tatmin oldum ama patlar mı patlamaz mı bilemem. benim için an önemliydi. anda iyi ana söyledikleri şeyler çıkar gibi gidişatım o yönde.

c
capella katinayı bende gördereyim mi? vade vermiyor diye çok göndermek istemiyorum amann neyse ya atayım paylaşcam durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…