- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.881
tekrar açtım falı o konuşurken yazıyorum@daryajpeg Güncelle lütfen. Ben de naktaya baktırmıştım aylarrr önce. Bana hiç tarih vermemişti gerçi.
yaa nakta bende her zaman anda cok iyi oldu karsi tarafi falan mukemmel analiz etti ama gelecekle ilgili ne verdigi tarihler ne dedi seyler hicbi sekilde gerçekleşmedi.çıkan fallar an itibariyle güncelleniyor.... nakta 5 temmuzda söylenecek şeylerin sakınmadan söyleneceğini 2 temmuza dikkat etmem gerektiğini söylemişti. 2 temmuzda sözünü dinlemeyip ayrılık yaşadım. an itibariyle telefon aldım; söylenecek herşey sakınmadan söylendi. 26 temmuzda ise tekrar bi kaza geçireceğimi söylemişti. an itibariyle 26 sında araç kullanmamayı kendime adet ediniyorum. 12 temmuza sakin kalmamı söylemişti.. şuan onuda yapmam lazım. çıkarsa güncellicem.
Yorumları nasıldı bilmiyorum ama, Aralarında bilgi alışverişi yapabilirler mi acaba? Sen böyle söyleyince birden aklıma geldi..Kızlar dün Senanur'a kahve falı baktırdım.Kötü değildi ama bir kaç soruma cevap vermedi,vade de vermedi soru kısmında da sordum yine bir şey söylemedi.Buğranın falını çok daha fazla beğenmiştim.Çok ayrıntılıydı.Zamanları,yerleri herşeyi tek tek açıklamıştı.Sonuç olarak ikisi de aynı şeyleri söylediler.Çıkıp çıkmadığını yazarım mutlaka
Bana falı çıkmamıştıkızlar selam, telwede cok uzun zamandan önce kalmıs 16 kredim var kahve ictim, parlakzel diye bir falcı gördüm ucuzda bakıyor baktıran deneyen oldu mu? Forumda arattım eminim bilenleriniz vardır ama cıkmadı nedense
Sanmıyorum.İş hakkında sormuştum.Senanur daha farklı bir gidişat söyledi.Çalışmaya başlayacağım iş şeklini aynı gördüler.Telwe de havingazel,yiramir de bu şekilde konuştu.Bakalım 1 aya belli olacak zaten yazarım.Yorumları nasıldı bilmiyorum ama, Aralarında bilgi alışverişi yapabilirler mi acaba? Sen böyle söyleyince birden aklıma geldi..
Hosgeldın tatlım nasılsın:) Ben atmıstm 1-2 ay once 1o tllık fal ıcın bence ıyıydı. Kahve atmıstm,yuzeysel 1 soru sormstm.Daha cıkan yok ama sanırm burada bahsettm....de şaşkın sen mi gözden kacırdın:) Olsun senın ıcın 2. baskıyı yenıden seve seve yazarım. Parlakzel'ın bende durum analızı ıyıydı ve soyledıgı 1 seyı aylar sonra aynen Bugra da soyledı....Bır de, gelecek olan yuklu 1 paradan bahsettı ama su yakınlarda gelebılecek oyle 1 para yok maalesef ufukta...Keske adet olsaydı da gokten basıma duseydı.....de altında kalaydım da.......Tamam tamam sustum....Iste anca gokten duserse:) Nerde......Neyse ve aynı seyı yıne garıp bır bıcımde 3 gun once kızkardesımın kayınvalıdesı kahve falında ve ertesı gun Senanur da kahve falında "bu sekıl buyuk para gelısı olarak da yorumlanabılır" seklınde soylemesı oldukça ılgınc geldı....Hadı hemen paranoya yapıp Parlakzel yoksa bugra mı Senanur mu desenız de kızkardesımın kayınvalıdesı ıle nasıl 1 ıletısım ağı kurmus olabılırler bılmıyorumkızlar selam, telwede cok uzun zamandan önce kalmıs 16 kredim var kahve ictim, parlakzel diye bir falcı gördüm ucuzda bakıyor baktıran deneyen oldu mu? Forumda arattım eminim bilenleriniz vardır ama cıkmadı nedense
Ben falsepetının yenı halını daha profesyonel ve ılgı cekıcı buldum. Falcıları da daha ozenlı. Oncekı halı cok ıtıcı ve basıt gelırdı. O yuzden fal baktırasım bıle gelmemıstı hıc....Su an ben de kendıme sasıyorum ne dıye tellwe tellwe dıye dolanıp durmusum ortada. Sımdı bakıyorum da çok ıyı bazı falcılar dısında sankı hep coluk-çocuk varmıs gıbı gelıyor....2 ıyı yorumcu buldum ya anında buldumcuk oldum,tuu banabence falsepeti tellweeye on basaren begendigim falcilar sanirim bir yolun var nurbanu // falsepeti senanur ve falsepeti bugra , fal baktirasi gelenlere nacizane onerilerim bunlar :)
Parlakzel'i severim,laf kalabalığı yapmadan net yorumlar yapar,canimla cicimle işi götüren falcilardan çok farklı bir tarzı var bu kızin o yüzden severim kendisini.Hosgeldın tatlım nasılsın:) Ben atmıstm 1-2 ay once 1o tllık fal ıcın bence ıyıydı. Kahve atmıstm,yuzeysel 1 soru sormstm.Daha cıkan yok ama sanırm burada bahsettm....de şaşkın sen mi gözden kacırdın:) Olsun senın ıcın 2. baskıyı yenıden seve seve yazarım. Parlakzel'ın bende durum analızı ıyıydı ve soyledıgı 1 seyı aylar sonra aynen Bugra da soyledı....Bır de, gelecek olan yuklu 1 paradan bahsettı ama su yakınlarda gelebılecek oyle 1 para yok maalesef ufukta...Keske adet olsaydı da gokten basıma duseydı.....de altında kalaydım da.......Tamam tamam sustum....Iste anca gokten duserse:) Nerde......Neyse ve aynı seyı yıne garıp bır bıcımde 3 gun once kızkardesımın kayınvalıdesı kahve falında ve ertesı gun Senanur da kahve falında "bu sekıl buyuk para gelısı olarak da yorumlanabılır" seklınde soylemesı oldukça ılgınc geldı....Hadı hemen paranoya yapıp Parlakzel yoksa bugra mı Senanur mu desenız de kızkardesımın kayınvalıdesı ıle nasıl 1 ıletısım ağı kurmus olabılırler bılmıyorum:) Ha ama cıkan var mı dersen henuz yok....
Ben falsepetının yenı halını daha profesyonel ve ılgı cekıcı buldum. Falcıları da daha ozenlı. Oncekı halı cok ıtıcı ve basıt gelırdı. O yuzden fal baktırasım bıle gelmemıstı hıc....Su an ben de kendıme sasıyorum ne dıye tellwe tellwe dıye dolanıp durmusum ortada. Sımdı bakıyorum da çok ıyı bazı falcılar dısında sankı hep coluk-çocuk varmıs gıbı gelıyor....2 ıyı yorumcu buldum ya anında buldumcuk oldum,tuu banaYıne de sardunya,chıtra,peralına orada oldukça bagımı koparamam tellweden. Baska kım vardı?? Hımmm adını anmayı unuttugum....orada begendıklerımden.......7 kocalı Hurmuzmusum de kocaların adını karıstırıyormusum gıbı....ne rezıllık Allah'ım,çok....ama çookkk utanıyorum kendımden
Hosgeldın tatlım nasılsın:) Ben atmıstm 1-2 ay once 1o tllık fal ıcın bence ıyıydı. Kahve atmıstm,yuzeysel 1 soru sormstm.Daha cıkan yok ama sanırm burada bahsettm....de şaşkın sen mi gözden kacırdın:) Olsun senın ıcın 2. baskıyı yenıden seve seve yazarım. Parlakzel'ın bende durum analızı ıyıydı ve soyledıgı 1 seyı aylar sonra aynen Bugra da soyledı....Bır de, gelecek olan yuklu 1 paradan bahsettı ama su yakınlarda gelebılecek oyle 1 para yok maalesef ufukta...Keske adet olsaydı da gokten basıma duseydı.....de altında kalaydım da.......Tamam tamam sustum....Iste anca gokten duserse:) Nerde......Neyse ve aynı seyı yıne garıp bır bıcımde 3 gun once kızkardesımın kayınvalıdesı kahve falında ve ertesı gun Senanur da kahve falında "bu sekıl buyuk para gelısı olarak da yorumlanabılır" seklınde soylemesı oldukça ılgınc geldı....Hadı hemen paranoya yapıp Parlakzel yoksa bugra mı Senanur mu desenız de kızkardesımın kayınvalıdesı ıle nasıl 1 ıletısım ağı kurmus olabılırler bılmıyorum:) Ha ama cıkan var mı dersen henuz yok....
Ben falsepetının yenı halını daha profesyonel ve ılgı cekıcı buldum. Falcıları da daha ozenlı. Oncekı halı cok ıtıcı ve basıt gelırdı. O yuzden fal baktırasım bıle gelmemıstı hıc....Su an ben de kendıme sasıyorum ne dıye tellwe tellwe dıye dolanıp durmusum ortada. Sımdı bakıyorum da çok ıyı bazı falcılar dısında sankı hep coluk-çocuk varmıs gıbı gelıyor....2 ıyı yorumcu buldum ya anında buldumcuk oldum,tuu banaYıne de sardunya,chıtra,peralına orada oldukça bagımı koparamam tellweden. Baska kım vardı?? Hımmm adını anmayı unuttugum....orada begendıklerımden.......7 kocalı Hurmuzmusum de kocaların adını karıstırıyormusum gıbı....ne rezıllık Allah'ım,çok....ama çookkk utanıyorum kendımden
bende beklentiye girmeden an için atmıştım. çünkü kalbini açıp göremiyorum :'( ama tarihler tutuyor nazar değmesinyaa nakta bende her zaman anda cok iyi oldu karsi tarafi falan mukemmel analiz etti ama gelecekle ilgili ne verdigi tarihler ne dedi seyler hicbi sekilde gerçekleşmedi.
naktayi en cok ovenlerdenim burda ama kadin bana ne dese tam tersini yasadim
ben naktaya anlık durumu cok merak ettigimde karsi tarafın anlik ne dusundugunu ogrenmek istedigimde atiyorum artik
ben buğraya baktırdım sizin yüzünüzdenkizlar senanuru onerenlere ve sevgilicapella79 'ya cok tesekkur ederim.ben falimi begendim. soyle hic bir falciya soylemedigim egitimle ilgili kafa karisikligimi kendisi soyledi , ilk defa boyle bir yorum aldim. ilski konusunda da nokta atisi yapti ki kendisi pembeci degil, gecmistekinden hayir gelmiceni soyledi bana. ve cok ilginctir ki kendisi nurbanu ile ayni geri donus nedeni verdi. Ona sasirdim acikcasi. senanur cok zaman vermedi. sadece ekim sonu icin yeni biri karsima cikartti. onun disinda zamani var/yada yil sonunda gibi soylemlerde bulundu. bence falsepeti tellweeye on basar en begendigim falcilar sanirim bir yolun var nurbanu // falsepeti senanur ve falsepeti bugra , fal baktirasi gelenlere nacizane onerilerim bunlar :)
hahaha cok hossunuzben buğraya baktırdım sizin yüzünüzdengenel olarak ne dediğini anlamadım. o sinirle anlamlarını okuduğu tarot kartlarının adını verip ben size kahve attım dedim bilmiş bilmiş. sonra falı birkaç kez daha dinledim. bu arada sahiden çok hızlı konuşuyor bu arada bi yerden okumuyor. çünkü cümleler çok kopuk ve anlamsız neyse bazı şeyler yaşadıklarım çıktı fal bakarkende ya yaşadın ya da 9gün 9 hafta içinde yaşıcan demiş. ben onları yaşamıştım. söylediği diğer şeyler olabilitesi yüksek şeyler. ve hemen hemen nakta ve senanurun söylediği tarihlere tarih verdi. sabahta öyle yazdığıma pişman olup iletişimden mesaj yazdım birkaç kez dinleyince anladım falı diye. kusura bakmaz inşallah. o konuşurken ben nefes nefese kaldım. çok enteresan bir adam.
hahaha cok hossunuzbisey olmaz bence de, yani bugrayi gercekten tam ben cozemedim, cok gelecek konusuyor ama mesela ben genel bir soru sormustum senanura sordugum gbi o da gecmisteki kisiden bahsetti. yada herkese mi diyorlar gecmisten dolayi guven sorunu yasiyorsun diye bilmiyorum insallah fallar patlamaz falsepetinden umitliyim ..
Seçtiği kartın ne olduğunu söyleyebilir misiniz?Senanur bende de fena değil. Zaman var beklemek lazım. Anı bildi sayılır. Vadesine de çok var gelecek için söylediğinin. Yalnız sonunda bir kart seçeceğim bu hafta hediye mi ne dedi. Bunu böyle söylemesi çok hoşuma gitmedi. Ne var ki fazladan bir kart seçmeye o zaten yapması gereken şey değil mi?
Buğra ise muallak. Tekrar dinleyesim bile gelmiyor. Türkçe öğretmeniyim hiçbir şey anlamadım o kadar diyeyim. Meslekten dolayı sorun bende de olabilir. 8 dakika anlatım bozukluğu örnek cümleler dinledim sanki.
Seçtiği kartın ne olduğunu söyleyebilir misiniz?
Yok onu biliyorum kartın kendisini sordum herkese aynı kart mı değil mi die emin olmak istedimBir tarot kartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?