- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.861
Gonderme desem duracakmısınc
capella katinayı bende gördereyim mi? vade vermiyor diye çok göndermek istemiyorum amann neyse ya atayım paylaşcam durumu
Gonderme desem duracakmısınBen duramadım da...Ama cok begendım. Bu arada HICCC haberım yokken çok yakın 1 arkadasım da gecen Senanur'a kahve gondermıs.....Bır baktm bana oneryor....Tam ben ona "yenı 1 kesfım var" dıye yumurtlayacakken....
Kendıne gelll. Daha fazla fedailik yapma yahu. Parana yazık....Çok fal baktırdıgında kaderın daha ıyı ollup ıstedıgın daha cabuk senın olmuyor...Bu arada kızım sana soyluyorum.....Gelınım ben de dahıl anla olarak genelledım bu lafı...kızlar bi falcı denicem övmüş övmüş kendini. olumlu olursa yani nokta atışı varsa sölücem yoksa da sölücem boşuna baktırmayın
ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SENANUR 8 KİŞİ OLMUŞ. SİZE ARTIK FALCI ÖNERMİCEM YA BU NEDİR :SKendıne gelll. Daha fazla fedailik yapma yahu. Parana yazık....Çok fal baktırdıgında kaderın daha ıyı ollup ıstedıgın daha cabuk senın olmuyor...Bu arada kızım sana soyluyorum.....Gelınım ben de dahıl anla olarak genelledım bu lafı...
bu fallar nasıl iptal ediliyor yaSena Nur 7 kişi olmuş dakikalar içinde.
OHAA....9 olmus......bu da gıttı. Artık ne sıra gelır ne de bu fıyata bulunur... Hay burada bır falcıdan ıyı dıye bahseden ellerım...edenın ellerı....Gıttı....gıttııı.....Bu da gıttı....Sena Nur 7 kişi olmuş dakikalar içinde.
bu fallar nasıl iptal ediliyor ya
KAHKAHAYI PATLATTIM....KOPTUM....ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SENANUR 8 KİŞİ OLMUŞ. SİZE ARTIK FALCI ÖNERMİCEM YA BU NEDİR :S
9 olmuş.. fiyatları yükselticek muhtemelen :s syfayı yenilemeye korkuyorumKAHKAHAYI PATLATTIM....KOPTUM....
zaten fal atılmıyor meşgule almış jsjsjjs gerçekten söylemicem ya. şuam inş fiyatı yükseltmez ve düzgün bakar arasımda gidip geliyorumSon durum futbol takımı kurulmuş: ilk 11 hazır :))
@daryajpeg Güncelle lütfen. Ben de naktaya baktırmıştım aylarrr önce. Bana hiç tarih vermemişti gerçi.çıkan fallar an itibariyle güncelleniyor.... nakta 5 temmuzda söylenecek şeylerin sakınmadan söyleneceğini 2 temmuza dikkat etmem gerektiğini söylemişti. 2 temmuzda sözünü dinlemeyip ayrılık yaşadım. an itibariyle telefon aldım; söylenecek herşey sakınmadan söylendi. 26 temmuzda ise tekrar bi kaza geçireceğimi söylemişti. an itibariyle 26 sında araç kullanmamayı kendime adet ediniyorum. 12 temmuza sakin kalmamı söylemişti.. şuan onuda yapmam lazım. çıkarsa güncellicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?