- 21 Nisan 2014
- 310
- 268
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.921
e falıma bakmış benim :/cevrimdisi hala
cevrimdisi gozukuyordur bilerek belki fal alimi yapmak istemiyorsa suane falıma bakmış benim :/
valla bana olumlu konuşmadı. olumsuzda konuşmadı. dedim ya cümlenin başından sonundan anlamlı şeyler yakaladığımda kendimi verebildim. onlarında çoğu olumsuz değil ama olumsuzda var. yani adam seni mutlu ediyim diye düşünmüyor ne çektiyse kartlarda ya da tellwede ne hissettiyse onu sölemiş gibi geldi banaBuğra genelde olumlu mu konuşuyor kısslar
olabilir ben bi ay kadar ara vericem fala. bi 26 temmuzuda bekleyip naktaya atabilirim anlık durum için.cevrimdisi gozukuyordur bilerek belki fal alimi yapmak istemiyorsa suan
Çok karışık anlatmış diymi bi ara gülme geldi bana da ne diyo bu diyevalla bana olumlu konuşmadı. olumsuzda konuşmadı. dedim ya cümlenin başından sonundan anlamlı şeyler yakaladığımda kendimi verebildim. onlarında çoğu olumsuz değil ama olumsuzda var. yani adam seni mutlu ediyim diye düşünmüyor ne çektiyse kartlarda ya da tellwede ne hissettiyse onu sölemiş gibi geldi bana
evet ya. yazılı isteseydim keşke falıÇok karışık anlatmış diymi bi ara gülme geldi bana da ne diyo bu diye
Ben kahve atmistimSenanur'a ne falı atıyorsunuz kızlar
Ben kahve atmistim
Telefon izin vermedi yazmama
Bi kerem senin enerjin çok ama çok özeldir de ondan tutmamıstır :) Kedişin nasıl:)Senanur a ben de attım bugün ama büyük hayal kırıklığı oldu. Tek bir kelimesi bile uymuyor maalesef. Sanırım enerjimiz uymadı
Gel tabi..Begen tusuyla oradan durtuyorum senı kı buraya gel dıye..ancak anladın:) Hem sen unuttunmu bakıyım beni,....binnaz topiği ölü gibi ya burda neler oluyor neler :) arada ben de geleyim buraya...
senanuru kacırdım sanırım online degil. ben de deniim bari bi o bide buğra kaldı zaten
Yok bebeeem unutur muyum askolsun? Iş yerinde etik olmayan davranislar sergileyenlerle ugrasiyordum. Allah bildigi gbi yapsin onlari. Insanlarda ar nagmus kalmamis.. yoksa buralardayim hepGel tabi..Begen tusuyla oradan durtuyorum senı kı buraya gel dıye..ancak anladın:) Hem sen unuttunmu bakıyım beni,....
ben de burada herkes atınca senanura fal attım ve meraklandım.Senanur a ben de attım bugün ama büyük hayal kırıklığı oldu. Tek bir kelimesi bile uymuyor maalesef. Sanırım enerjimiz uymadı
İki sene önce baktırmıştım çok da pembe bir faldı ama ne dediyse tersini yaşadım.Kizlar su Banu Dogru bende cok negatifti, falalemdeki baktirip cikmayan var mi? Yani anda zaten bildigi bir sey olmadi ama icimi sikti sesi de cok dusuk enerjisini dusuruyor insanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?