- 10 Mart 2018
- 581
- 202
- 33
- 49
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.181
arkadaşlar TELWE de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı? YARDIMMMMM...ACİLLLLLLLL...25 kredim vardı,Yeşilçingene'ye atmıştım.İade etti.Tekrar 25 oldu.Tamam.Az önce baktım 20'si gitmiş.5 kredim kalmış.Kayıp....Sahtekar bunlar yaaaa
Telwe de kredim çalındı.Haberiniz olsun.Bende de nokta atisli bir sey yoktu ayrica sonradan herkese ayni seyleri soylemis diye yazilmisti burada. Falsepetindeki yorumlari okudum hakkinda herkes nokta atisindan bahsetmis herhalde benle enerjisi tam uyusmadi. Bir de bana Agustos ayi icinde olacak seylerden bahsetmisti olmadi gerci daha 3-4 var ama olmayacak gibi duruyor su anda.
destek ekibine yazdinz mi bu durumu?arkadaşlar TELWE de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı? YARDIMMMMM...ACİLLLLLLLL...25 kredim vardı,Yeşilçingene'ye atmıştım.İade etti.Tekrar 25 oldu.Tamam.Az önce baktım 20'si gitmiş.5 kredim kalmış.Kayıp....Sahtekar bunlar yaaaa
Telwe de kredim çalındı.Başınıza böyle bir şey geldi mi....ACİLLLLLLben 1 kez aşk falı mı aşk kartları mı ne onu attım 2 kez de kahve belki 3.. ama tüm kahve fallarında da kart baktı elinde kartlar var onunla soru cevap yaparak anlatıyor kahveye 2 dk bakıyor geçiyor ama kahvede gördükleri de çok doğru şeyler oluyor. elinde bir destesi var onun ne atarsak atalım ona bakıyor gibi geliyor.
Yeni yazdın bekliyorum.Çok tedirgin oldummmmmmdestek ekibine yazdinz mi bu durumu?
tamam sakin olmaya calisin peki herhangi bir fal bakilmis gorunuyor mu? bi de odeme bilgileri sayfasina bakin zaten ne kadar yatirdiginiz duruyor. elbet cozum bulacaklardir bence sistemde bir yanlislari var . nsil calinabilir ki ilk defa duyuyorum boyle birsey.Yeni yazdın bekliyorum.Çok tedirgin oldummmmmm
YYaniii ne bileyim anlamadım.Kredim yokkkkkk gittti....25 kredim vardı.Yeşilçingene falımı iade etmiş kredimi iade etmedi mi acabatamam sakin olmaya calisin peki herhangi bir fal bakilmis gorunuyor mu? bi de odeme bilgileri sayfasina bakin zaten ne kadar yatirdiginiz duruyor. elbet cozum bulacaklardir bence sistemde bir yanlislari var . nsil calinabilir ki ilk defa duyuyorum boyle birsey.
etmistir etmemezlik yapamaz da belki sistemde bozukluk oldugu icin gozukmuyordur bikac saat bekleyin telas yapmamaya calisin :/ eminim cozulcektir bir yanlislik olmusturYYaniii ne bileyim anlamadım.Kredim yokkkkkk gittti....25 kredim vardı.Yeşilçingene falımı iade etmiş kredimi iade etmedi mi acaba
Canlı fal baktırmışım.Canlı fal kısmına girdim fakat görüşmedim ki kimseyle...ayrıca fal geçmişimde öyle bir görüşme yokk.. yok...acaba kapatmadım mı canlı falı.... anlamadım ben ya nasıl gideretmistir etmemezlik yapamaz da belki sistemde bozukluk oldugu icin gozukmuyordur bikac saat bekleyin telas yapmamaya calisin :/ eminim cozulcektir bir yanlislik olmustur
ama siz hic bir yorum almadiniz ki sonucta falciya sorsunlar tuh ya :/ canli fal da hic baktirmadim ben hic bilmiyorum sistemini. acaba canli fala basip sorunuzu yazdiginizda karakter basina 3 kredi alip mi yedi kredinizi ? destegin iade etmesi lazim hersekilde.Canlı fal baktırmışım.Canlı fal kısmına girdim fakat görüşmedim ki kimseyle...ayrıca fal geçmişimde öyle bir görüşme yokk.. yok...acaba kapatmadım mı canlı falı.... anlamadım ben ya nasıl gider
sevindim adiniza, ben demistim iade ederler diye bosa telas yaptiniz neyse halloldu en azindan gecmis olsun :))Halloldu...iade ettiler.falı açmışım bir şey yazmamışım açtığımı bile bilmiyorum...yemiş krediyiii
bu yıl pek telweyi kullanmadım ama başıma böyle bir şey gelmedi. Bi yazın sorun cevap gelir illa kiTelwe de kredim çalındı.Başınıza böyle bir şey geldi mi....ACİLLLLLL
vadelere cok takilma derim oyle birebir tarih tutturan bir falciyla hic karsilasmadim sahsen ben. biraz dha bekle ki ben lydiana baktirmistim aylar aylar once dedikleri olmadi vadelerde patladiEvett arkadaslar patlayan fallarda bugun :) lydian once kahve kesmedi bi de astroloji baktirdim. Bayramda ya da 27sinde iliskiyle ilgili sevineceginiz bisey bi gelisme olacak 1 ay icinde iliski olacak dedi ama 27si bugun herhangi biradim yok
Bak sende de patlamis... peki sonuc cikti mi sendevadelere cok takilma derim oyle birebir tarih tutturan bir falciyla hic karsilasmadim sahsen ben. biraz dha bekle ki ben lydiana baktirmistim aylar aylar once dedikleri olmadi vadelerde patladizamana cok takilmamaliyiz belki de ilerde dediklerini yasarsin kim bilir ...
iste sonuc da cikmadi ama hani eger dedikleri olsaydi tarih tutmasa da cikti derdim artik zamana takilmamaya basladim.Bak sende de patlamis... peki sonuc cikti mi sende
Bu da patladi yani... 4 eylul diyen falmabedi kaan var artik onu bekliycez :))iste sonuc da cikmadi ama hani eger dedikleri olsaydi tarih tutmasa da cikti derdim artik zamana takilmamaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?