- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.201
Ne oldu ki? Ben de attım Sardunya ya birkaç gün önce ve açıkçası şaşırttı beni; bir konu hakkında inanılmaz detay bildi. Bu konuyu başka hiçbir yorumcuya anlatmadım. Hani falcılar arasında bilgi alışverişi korsanlığı oluyor ya tellwede böyle bir durum da söz konusu olamaz dediğim gibi. Anlık durumu beni oldukça tatmin etti diyebilirim. Senin gelecek için olumsuz mu konuştu yoksa çökertti derken?Ha bi de sardunya cokertti beni
Aynen olumsuz konustugu icin coktumNe oldu ki? Ben de attım Sardunya ya birkaç gün önce ve açıkçası şaşırttı beni; bir konu hakkında inanılmaz detay bildi. Bu konuyu başka hiçbir yorumcuya anlatmadım. Hani falcılar arasında bilgi alışverişi korsanlığı oluyor ya tellwede böyle bir durum da söz konusu olamaz dediğim gibi. Anlık durumu beni oldukça tatmin etti diyebilirim. Senin gelecek için olumsuz mu konuştu yoksa çökertti derken?
Gaybi sadece Allah bilir canım. Bence fazla takılma. Herkesin her dediği herkese çıkacak diye bir şey de yok. Üzme kendini hiç.Aynen olumsuz konustugu icin coktum
Banu Yılmaz bana çıkmadıbanuyılmaz dan korktum ... fallarında bir şeyler çıkıyordu ama ilk defa sanki karşımdan beni seyrediyor gibi ayrıntı bir olayı anlatmış geçen ay ki falında böyle bir şeyle karşılaşan var mı
iyi akşamlar..Telwe de canlı fal baktıracağım şimdi...kime baktırsamm...huyummavii-banu yılmaz-katinamanya-defnesen-kıymetabla-akay-betülden-medyumeda...vssevindim adiniza, ben demistim iade ederler diye bosa telas yaptiniz neyse halloldu en azindan gecmis olsun :))
Telwe de kimi önerirsiniz?kelebek aynen oyle. onlar gonul eglendirsin biz bekleyelim. takmadin mi adam oluyor bunlar.
bu dediklerinizden sadece banu yilmazi biliyorum onu da cok onermiyorum acikcasi. :/iyi akşamlar..Telwe de canlı fal baktıracağım şimdi...kime baktırsamm...huyummavii-banu yılmaz-katinamanya-defnesen-kıymetabla-akay-betülden-medyumeda...vs
cok guzel yazmissiniz darisi basima su fal tiryakiliginden kurtulmak istiyorum ben de ... en cok su falci bildi diyebilceginiz kimse yok herhlde dimiMerhaba kızlar 4aydır fal baktırmıyorum ama vade olarak hep agustos denmişti zamanında baktırdıgım falları söyliyim dedim. Hıcbırı bılemedı oncelıkle bunu söylemeliyim o yüzden fal baktırmayı bıraktım zaten hep boş yere param gıdıyordu hem de kafamı bos yere sacma sapan seylerle doldurmus oluyordum. Bu ay tesaduf eseri bı arkds vasıtası ıle eskı erkek arkdsmla görüştüm. Bi kafede denk geldik ve uzun uzun konusma fırsatım oldu. Sardunya, chitra, taraca, ayevi, buğra ve birçoğu bununla ilgili hiçbişe bılemedıler. Nurbanu, bergüzar, doğa dan, saraylının dediği gibide olmadı. Anlık olarak içinde bulundugu psikolojik durumu bilenler oldu ama onlarda herkesin bılebılecegı seyler zaten. Hepsı Ağustos’ta sana gelecek tekrardan konusmaya baslayacaksınız kıymetını anlayacak tarzda konusmustu halbukı öyle bişe yok tesaduf eseri karsılastık ve barısma gibi bi ıstegı falanda yok kendı yoluna bakıyor. O an baktırdıgımız fallarda ne dusunuyosak onu gore yorum yapıyorlar ama fıkırlerımız her an degısıyor ve hayatımızda buna gore sekıllenıyor yani o anki durumumuza göre 6ay sonrasını söyleyemez kimse cunku o zamana kadar herkesin fikirleri değişkenlik gösterebilir kararından vazgecebılır ya da dönecekse bile dönemeyeblr şuan kafam rahat ne olacak dıye merak da etmıyorum cunku kendısını gordugum zaman sordum hayatında bırı var dıyenlerde cok oldu ama yok bosuna kendımı yemısım bundan sonrasını da yasayıp görecez zaten bosuna kafa karıstırmaya gerek yok bence hersey bızım elımızde kalbınızın sesını dinleyin sizi yanıltmayacaktır
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Sardunya nin gelecek icin dediklerinden cikan herhangi birsey olmadi mi? Ben bir kac gun once gondermistim ve anlik durumda cok onemli bir konuyu bildi, o nedenle gelecek icin ongorusu cikar mi diye merak ediyorum.Merhaba kızlar 4aydır fal baktırmıyorum ama vade olarak hep agustos denmişti zamanında baktırdıgım falları söyliyim dedim. Hıcbırı bılemedı oncelıkle bunu söylemeliyim o yüzden fal baktırmayı bıraktım zaten hep boş yere param gıdıyordu hem de kafamı bos yere sacma sapan seylerle doldurmus oluyordum. Bu ay tesaduf eseri bı arkds vasıtası ıle eskı erkek arkdsmla görüştüm. Bi kafede denk geldik ve uzun uzun konusma fırsatım oldu. Sardunya, chitra, taraca, ayevi, buğra ve birçoğu bununla ilgili hiçbişe bılemedıler. Nurbanu, bergüzar, doğa dan, saraylının dediği gibide olmadı. Anlık olarak içinde bulundugu psikolojik durumu bilenler oldu ama onlarda herkesin bılebılecegı seyler zaten. Hepsı Ağustos’ta sana gelecek tekrardan konusmaya baslayacaksınız kıymetını anlayacak tarzda konusmustu halbukı öyle bişe yok tesaduf eseri karsılastık ve barısma gibi bi ıstegı falanda yok kendı yoluna bakıyor. O an baktırdıgımız fallarda ne dusunuyosak onu gore yorum yapıyorlar ama fıkırlerımız her an degısıyor ve hayatımızda buna gore sekıllenıyor yani o anki durumumuza göre 6ay sonrasını söyleyemez kimse cunku o zamana kadar herkesin fikirleri değişkenlik gösterebilir kararından vazgecebılır ya da dönecekse bile dönemeyeblr şuan kafam rahat ne olacak dıye merak da etmıyorum cunku kendısını gordugum zaman sordum hayatında bırı var dıyenlerde cok oldu ama yok bosuna kendımı yemısım bundan sonrasını da yasayıp görecez zaten bosuna kafa karıstırmaya gerek yok bence hersey bızım elımızde kalbınızın sesını dinleyin sizi yanıltmayacaktır
akay güzel banuyılmaz güzel huyummaviye sakın atma katinamanya da defnesen de bilemiyor katinamanya ve defnesenin bir sürü hesabı variyi akşamlar..Telwe de canlı fal baktıracağım şimdi...kime baktırsamm...huyummavii-banu yılmaz-katinamanya-defnesen-kıymetabla-akay-betülden-medyumeda...vs
bana cıkmamıştı kötüyse ins cıkmaz sana iyiyse de inş cıksın :))Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Sardunya nin gelecek icin dediklerinden cikan herhangi birsey olmadi mi? Ben bir kac gun once gondermistim ve anlik durumda cok onemli bir konuyu bildi, o nedenle gelecek icin ongorusu cikar mi diye merak ediyorum.
bana gelecek banuyılmaz da cıkıyor burda bahsettim ama ayrıntılı yazmaz bir de görüyorsa pat pat söylertellwede onerceginiz var mı? ayevi iade etti medyum cetin iade etti
saol cnm onu denemiştim cıkmamıstı..bana gelecek banuyılmaz da cıkıyor burda bahsettim ama ayrıntılı yazmaz bir de görüyorsa pat pat söyler
Diğer arkadaşlarında dediği gibi para tuzağı Astrocenter. Dakika başına Euro ödüyorsun. Oradaki müşterilerinde yorumlarına çok inanmayın. Malum hayatımızdaki olumsuzluk aşk meşk işlerinden dolayı psikolojimiz bozuluyor ve fal baktırma gereği duyuyoruz. O sitedekiler Uzay Kutlu dahil bir iki birşey söylüyorlar tutturuyorlar ( Bunlar herkesin hayatında ortak olan sorunlar genelde) bizde aaa dediği ne kadar da doğru nerden bildi bunu diyip inanıyoruz başta ve hemen çıktı çıktı dediğin diye yorum yapıyoruz... 6 aylık deneyim sahibiyim o sitede. Uzay,Kumsal,Medyum Gül (Özellikle Gülden uzak durun paracıdır telefonda oyalar sizi kredi kartınız patlar) Simon, Dennis v.s hepsini denedim... Hiçbiride bilemedi. Bir iki tanesinin tarihi çıktı ama sonu gelmedi yani sonu dedikleri gibi olmadı...Tam tersi oldu... Benden size söylemesi... Biraz geç oldu anlamam ama kaybedecek param varmış. Hata bende kimseye suç bulmuyorum tabi...Psikolojim bozuk olduğu için böyle bir deneyim yaşadım acıda olsa...Arkadaşlar merhaba,ben astrocenter uzay adlı falcıya bakım yaptırmak istedim ama detaylı soruyu dahi aşan teferruatlar var telefonla arayın dedi,fikirlerinizi almak istedim,hayli açıldım bu ay,güvenebilir miyim acaba yada daha fazla ücret için mi öyle yapıyorlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?