- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.221
ben baktırdım canım 5 kredi iken sorumu yanıtlamadan önce hoş geldin diye yazmış yanıtlamış. Genel fal yorumlarken ise tekrar hoş geldin yazmış kopyala yapıştır mı yaptı diye düşündürdü açıkçası herkese uyabilecek bir genel yorumdu çünkü.kızlar tellwe venusunfalcisi deneyen var mı? cok garip anlamadım bile falını karısık baya gecmis pek bilememis ama anda tek biseyi nokta atısı yapmıs sasırdım
Bugranin falinin çıktığını duydukça sevinen ben sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsunKizlar bayadir girip yazamadim, gecmis bayraminizi kutlarim oncelikle biraz gecikmeli olarak:)
Allah razi olsun demek istiyorum Bugra'yi tavsiye edenlerden sayesinde aldigim kararlardan cok memnun kaldim bende baya tutturdu analizleri de taktir edilesiydi.. Hatta naktaya baktirdim moralim bozuldu bilmem gerekmeyen detaylarla moralim bozulmus oldu yani bilmemin bana katki saglamayacagi sadece enerjimi dusurecegi kisilerin hakkmdaki olumsuz ruh hali ve dusunceleriyle, ama sonrasinda bugra yi tekrar dinleyip modumu yukseltmeyi basardimyani tavsiye edeceklerim arasina girdi:)
Enerji meselesi demekki ben pek memnun kaldığım söylenemez bende tutturamadı :)Kizlar bayadir girip yazamadim, gecmis bayraminizi kutlarim oncelikle biraz gecikmeli olarak:)
Allah razi olsun demek istiyorum Bugra'yi tavsiye edenlerden sayesinde aldigim kararlardan cok memnun kaldim bende baya tutturdu analizleri de taktir edilesiydi.. Hatta naktaya baktirdim moralim bozuldu bilmem gerekmeyen detaylarla moralim bozulmus oldu yani bilmemin bana katki saglamayacagi sadece enerjimi dusurecegi kisilerin hakkmdaki olumsuz ruh hali ve dusunceleriyle, ama sonrasinda bugra yi tekrar dinleyip modumu yukseltmeyi basardimyani tavsiye edeceklerim arasina girdi:)
Hatta bu yorumunuzdan sonra bugraya baktırdığım falı dinledim haksızlıkmı ettim acaba diye ama bana 8-9 hafta sonra duygusal bi yogunluk yasayacaksınız iş ortamında demiş calısmıyoeum zaten suan. Kişilik analizi iyi gibi geldi.Kizlar bayadir girip yazamadim, gecmis bayraminizi kutlarim oncelikle biraz gecikmeli olarak:)
Asmara konusunda bir yil once baktirdigimda ben de ayni seyleri hissetmistim onca para yani hic memnun kaldigim bisey olmamisti sonra bi daha baktirmadim zaten..Fal sepeti; medyum gizem- o kadar boş şeyler söylemişki aklımda dahi tutmadım yani hiçbiri tutmadı.
Melih gün; cok onceden baktırmıştım herkes övmüştü ama hiçbiri tutmadı çok boş
Oylum genç; hiçbiri tutmadı
Buğra ; burdakı mesajları okuyarak baktırdım. Haziran gibi bi tarih vermişti hiçbiri tutmadı.
Aref : oda haziran gibi bi süre verdi tutmadı
Tellwe; asmara ;ilk tellweyi kullanmaya basladıgımda yorumlarına aldanaraktan baktırdım. Uzun bi fal yolladı ama okudugumda o kadar sacmaydıkı 50 tl ye uzuldum.
Chitra; onuda burdaki yorumlara bakaraktan baktırmıştım hiçbiri tutmadı.
Banu yılmaz; bu kadına asla boş diyemem gercekten sordugum soruda hiçbir ayrıntı vermeden bildiği şeyler oldu baya. Haziran yada ekim gibi araması olacak dedi haziranı geçtim ekimi beklemedeyim.
Bildigi seyler olunca ikinci kez atmak istedim ama 2. De fazla umursamamıs gibi bi hal oldu :)) ama ilk kez atıcaksanız atın derim gecmiste iyi bence gelecegi ekimde gorucem.
Lydian ; paranıza yazık 2 3 dklık ses kaydı sacma sapan
Yiramir; uzun bi faldı bildiği seyler oldu kişilik analizler baya iyi bence. İletişim goremıyorum falan dedı yani unut tarzında seyler iletişim görmediği için üzüldüm baya . Yeni biriyle tanısıcaksın sonbahar gibi falan dedi suan hayatımda kimse yok bakalım hayırlısı ama denenebilir bence.
Okaliptus: agustosta yazıcak falan dedi suan agustosun sonundayz yazmadı.
Aynen öyle pahalıdır iyi bakar diye atıyoruz tam tersi. Falcı arıyorum baktırmak için bulamadım ya medyumcetin,ayevi,geysu iade etti önerebilecğin biri varmı canımmAsmara konusunda bir yil once baktirdigimda ben de ayni seyleri hissetmistim onca para yani hic memnun kaldigim bisey olmamisti sonra bi daha baktirmadim zaten..
Yulee bilememişti bana, sana çıkmış mıydı? Hatta ilk alda verdiğim bilgiyi sanki kendi gormuş gibi ikinci falda soylemişti onun dışında başka da bir şey soylememişti.Kızlar Yulee dönmüş. Uzun zamandır süren fal orucumu bugün onunla bozdum
Yulee bana ilk falında sonbahar demişti canım ama kısa zamanda olacak bir, iki şeyi tutturmuştu. Sonbaharda belli olacak bakalımYulee bilememişti bana, sana çıkmış mıydı? Hatta ilk alda verdiğim bilgiyi sanki kendi gormuş gibi ikinci falda soylemişti onun dışında başka da bir şey soylememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?