tellwe.com'da bakılan fallar!

tellwede onerceginiz var mı? ayevi iade etti medyum cetin iade etti
Beni de Yeşilçingene iade etti.Ecem23 e iskambil baktırdım.Çektiğim kartları göremedim.Soracağım soru için de kredi istemiş.Bende 1 verdim.Niye 1 vermişim diye bana geri döndü.Kartları görememem sistemin hatasıymış.Bu bana inandırıcı gelmedi.

Kızlar dün akşamda ben Medyum Çetine katina attım. Sonra bana mesajla bu şekilde bakmam zor sorunuz nedir ne öğrenmek istiyorsunuz dedim? Bende ayrıldığım kişi ile ilgili durumları ve genel aşk durumumu merak ediyorum dedim. Neyse yorumladı gönderdi. Biraz tavsiyede bulunmuş birazda gelecek ile ilgili bir iki birşey söyledi. İyi diyemiyorum kötü de diyemiyorum. Sonra ben ek soru sordum 7 TL ödeyerek. Yani olaylarımı biraz anlattım ve bir daha değerlendirme yapın dedim...Ondan sonra falımı iade etmiş. Neden anlayamadım? Bu arada da değerlendirme yani iyi kötü not vermemiştim. Ek soruya göre değerlendirme yapacaktım. Sizce falıma baktığı halde neden iade etmiş olabilir?

Yeşilçingene neden benim benim falımı iade edip durur.Bu 3 oldu yaaa. Kötü bir şey mi gördü acaba?
Ben üç yıl falan önce atmistim iade etmişti. Geçenlerde yine atayim dedim. Yine iade etti. Benimle enerjisi uymuyormuş yardımcı olmayı çok isterim fakat size bir öngörüm yok dedi. Beni hatırlamasına şaşırdım .

ayni hesaptan attiysan veritabaninda saklaniyodr tum bilgiler ordan kut onceden bakmadigini goruyor. birde farkli hesap aciyoruz ya eger telefondan odeme yapiyorsaniz telefon no ayni olunca da anliyorlar. farkli hesap actiginizda hesabiniza baska telefon nodan pra yukleyin nacizane tavsiye

Yeşilçingenede bir hesaptan bir sürü falım var. Farklı hesaptan atınca iade etti. Bir nedeni yok yani çok da takılmayın

Ben farklı hesap açtım,kredi kartıyla da ödeme yapıyorum ama gene de iade etti.

Kızlar yok mu önerebilceginiz falcı geysu,ayevi,medyumcetin hariçç
BanuYilmaz in ilk fali anlik durumda iyiydi bende. Sonra sonra tekrara dustu ve onemsiz seyler bildi sadece ama ilk fali karsi tarafi yanindaymis gibi mukemmel analiz edip anlatmisti. Kredisi hazir 10TL iken bir kahve ic derim :)) Sardunya'dan en son memnun kaldim ama gelecek vadesi var daha cikar mi bilinmez. Ayrica bilinen kahve tarot katina gibi fallari kapatmis. Black Pearl ilk fali sonuc haric cok iyiydi. Sisteme hala giriyor mu bilmiyorum. Kimisinin sadece ilk fallari cok iyi oluyor deneyimledigim kadariyla.

Banu yılmaza 3 kere baktırdım hatta dün baktırdım 3.yü. Dedigin gibi ilk falında cok guzel süper hatta bende baya bildi yani 2. ve 3. Tekrarlama aynı seyleri. 3. Atmadan 4 ay önce baktırmıstım belki farklı seyler soyler dıye attm ama tekrarlamıs yine tatmin etmedi yani beni pek. Sardunyada 3 dklık ses kaydı boyle oda tatmin etmedi cıkmadı zaten. Black pearl deneyebilirim belki :) tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sisteme girmiyorum bir iki arkadaş beni etiketlemiş durugörü kim bakmış diye merak etmiş. Açıklayacam...
6 aydır fal baktırmıyorum bir daha asla baktırmayı düşünmüyorum. Baktırmama sebebim bağımlılık haline dönüşmüştü ve bu duygu beni ciddi rahatsız etmeye başlamıştı kimseye nutuk atmak değil niyetim kim nasıl mutluysa onu yapsın.
Fala harcadığım paralarla günü birlik turlara katılıyorum, bol bol geziyorum ve en önemlisi yaşıyorum. Fala vereceğim parayı mesela kitap alıp okuyorum :) Kıyafet alıyorum en önemlisi kendimi mutlu ediyorum :) ve mutlu ve huzurluyum.
Fala gelirsek eğer, hiç bir falcı geleceği bilemezzz geleceği biz inşa ederiz tercihlerimiz nedeni ile değişir veya şekil alır. Bugün ne ekersek yarın onu biçeriz. Ve en önemlisi güzel şeyler insanı bekletmez hemen olur :) Eğer güzel şeyler olmuyorsa doğru adreste diilizdir.

Bana durugörü bakan falcı fal mabedinden Urum idi sadece aslı sebebi bildi iki kez fal baktırdım dediği hiç bir şeyi yaşamadım ilk falı olumlu ikinci falı olumsuz idi fal arasında sadece 1 aylık zaman dilimi olmasına rağmen 2 çelişkili fal ile karşılaştım ve dedikleri olmadı gitmeyin paranıza yazık.
Binnaza çok gitti ama o falcılara o paraya değmezzzz...
Telwede geysu, chitra, yulee ve Pethulinqa'yı öneriyorum. Neden çünkü neyse onu söylüyorlar olumlu veya olumsuz :) Pethulinqa ayrı yer açmak istiyorum ciddi yetenekleri var kahve falını şiddetle öneriyorum ama pozitif fal beklemeyin çünkü neyse onu söyler.
Yuleeye sakız falı denmiş asla katılmıyorum neyse onu der olumlu veya olumsuz.
Chitra falın bir kısmı kesin çıkar diğer kısmı patlıyor.
Geysu : tek kelimyle efsane anda
Nakta için benim açımdan sadece fiyaskoydu :)
Hepinize falsız günler dilerim :)

falcı olarak kimi önerirsin baktırıpta memnun olduğun varsa denemek isterim.
Bana cıkan fal olmadı hiç tellwede baktırdıklarımdan banuyılmaz ekim dedi bakalım onu bekliyorum. Banuya ilk baktırıcaksan 10 tl denemeni tavsiye ediyorum bende baya bildi cidden yani detay vermedigim halde. Onun dısında bende suan baktırmak ıcın arıyorum ama bulmadım :)

yok ben ona baktırdım daha önce sanırım enerjimiz uyuşmadı. sardunyayı denemek istiyorum ama onunda sesli yorumu yok ki.falları kapatmış başka da geysuyu övmüşler ona bi bakayım olmazsa.

yok ben ona baktırdım daha önce sanırım enerjimiz uyuşmadı. sardunyayı denemek istiyorum ama onunda sesli yorumu yok ki.falları kapatmış başka da geysuyu övmüşler ona bi bakayım olmazsa.
Ahh pardonn ben baska falcıyla karıştırdım sardunyayı. Ben denemedım onu özür diliyorum yanlıs bilgi verdim.

Geysu bana suan görü alamadım enerjim fazla yon istersen bi kac hafta sonra gönder ozaman alabilirim dedi

A
sardunyanın fal alımı acıktı baktıgımda askın falı yolladım hatta sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…