- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.981
hayır bizim üyeliğimiz olabilir ama onların ne kadar etikYani bir de benim fallarım kesin çıkar yazıyor ben de baya üzülmüştüm. Yazmakla iyi yapmışsın
En güvenilir falcı kim ? Bende göndermeyi düşünüyorumhayır bizim üyeliğimiz olabilir ama onların ne kadar etik
en güvenilir diye önermek pek mümkün değil sanırım.En güvenilir falcı kim ? Bende göndermeyi düşünüyorum
Anladım teşekkür ederimen güvenilir diye önermek pek mümkün değil sanırım.
telwe de malesef pek önerebileceğim kimse kalmadı eskiden sürekli taraca ya fal gönderirdim
vaadlerine inanırdım.hatta öncede bu forumda önermiştim.
malesef patladı başkada kimse yok
Geysunun yazım tarzı biraz farklı. ‘’ Geçmişte bunu yapabilmiş’’ gibi. Diğerini bilmiyorum. Aklıma geldi bir falcı vardı adını unuttum da falın her satırında hanımefendi kelimesi geçiyordu bazen iki tanegeysu fal alemde gizem hatun önceki konularda bu konuşuldu kaldı ki ikusinude denemiş biri olarak bende öyle düşünüyorum
önermediğiniz başka yorumcu var ise lütfen bize de iletin .Geysunun yazım tarzı biraz farklı. ‘’ Geçmişte bunu yapabilmiş’’ gibi. Diğerini bilmiyorum. Aklıma geldi bir falcı vardı adını unuttum da falın her satırında hanımefendi kelimesi geçiyordu bazen iki taneBir ayrılık süreci yaşadım bu zaman zarfında da fala sardım. Baktırdım da baktırdım burdan iyi denilen herkese. Bir umut beklemek zor iş çünkü. Şimdi falcı tavsiyesi isteseniz şu diyemem çünkü çıksın istiyorsunuz ama çıkmıyor. Çıkan yok zamanı tutan yok dönen yok arayan soran da. Boş vaatler var ve boşa giden paralar var. Bugün bana milat olsun artık yorum almak filan istemiyorum. Kurtulmak istiyorum bu alışkanlığımdan. Çünkü çaresi bu değil hiçbir şeyin. Çok değişik falcılar gördüm yalnız nakta’ nın tarzı en farklısıydı karşı tarafa soru sorması cevap alması. Bu arada selamlar nakta hanım. Kemal devrim in ismimizin sonuna can eklemesi filan Pembe tablolar. Daha sayamadıklarım. Olumlu konuşan da oldu olumsuz da. Ben artık dediğim gibi fal falcı kelimelerinden çok sıkıldım. Kimse geleceği bilmiyor. Artık en fazla yorum yazarım.
Ben varim. Ayni seyleri dinlerim bende psikopat gibiönermediğiniz başka yorumcu var ise lütfen bize de iletin .
bende benzer süreçleri yaşadığımdan her ne kadar baktırmayacağım desemde baktırıyorum.
bir nevi bağımlılık hastalık halindeyim
en azından emek vermeyen öngörü ve hissyatı bulunmayanlara bizde paravermemiş olalım
Benim gibi hastalık boyutunda olan var mı?
defalarca aynı yorumu dinleyen
Kendimden tiksinmeye başladım pasiflik bu kendi hayatımın pasif insanı olmak istemiyorum. Baktırmıycam en azından para harcamıycam. Binnaz da doğa , şevdar , zümra , Benna küçüker , Kemal devrim, Pelin bilge , zeynep Aksu , Aleyna yıldızlar. Çok değişik senaryolar okudum. Pelin ve. Zeynep hanımın yorumları biraz daha yönlendirici , sohbet gibi bu zaman dilimine kadar olmazsa olmaz dedi mesela zeynep hanım. Diğer vadeler de tutmadı. Binnaz pahalı olduğu için telweye sardım. En çok duyduklarım nakta ve geysuydu. Onların vadesi geçmedi ve gelecekle alakalı yorumları çıkar mı bilemem. Ecem de yeşil çingene de bilemedi bana.Arada attığım varsa hatırlamıyorum. Aklıma gelirse yine yazarım.önermediğiniz başka yorumcu var ise lütfen bize de iletin .
bende benzer süreçleri yaşadığımdan her ne kadar baktırmayacağım desemde baktırıyorum.
bir nevi bağımlılık hastalık halindeyim
en azından emek vermeyen öngörü ve hissyatı bulunmayanlara bizde paravermemiş olalım
Benim gibi hastalık boyutunda olan var mı?
defalarca aynı yorumu dinleyen
Zeynep hanim dedigin zeynep aksu mu ? Bana da 3 ay icinde bu adamdan adim bekle ama olmazsa bidaha bekleme demisti, 3 ay icinde adimi olmustu ama sonra baktirmadim hic onaKendimden tiksinmeye başladım pasiflik bu kendi hayatımın pasif insanı olmak istemiyorum. Baktırmıycam en azından para harcamıycam. Binnaz da doğa , şevdar , zümra , Benna küçüker , Kemal devrim, Pelin bilge , zeynep Aksu , Aleyna yıldızlar. Çok değişik senaryolar okudum. Pelin ve. Zeynep hanımın yorumları biraz daha yönlendirici , sohbet gibi bu zaman dilimine kadar olmazsa olmaz dedi mesela zeynep hanım. Diğer vadeler de tutmadı. Binnaz pahalı olduğu için telweye sardım. En çok duyduklarım nakta ve geysuydu. Onların vadesi geçmedi ve gelecekle alakalı yorumları çıkar mı bilemem. Ecem de yeşil çingene de bilemedi bana.Arada attığım varsa hatırlamıyorum. Aklıma gelirse yine yazarım.
Bazıları baska bilgiye gerek duymadan sadece fotografa bakarak yorum yapabiliyor. Diğer bilgiler de sanırım kişiler karışmasın diyeBen bu resim isteyen falcılardan korkuyorum nedense, çok garip geliyor resim olayı. Yazmışlar bir sürü ;ana adı , yaşadığı yer,doğduğu yer vs.. nufus kayıt müdürü gibi :)
bu faldan bende sıkıldım ama azaltmaya çalışıyorum kaç kez kendime söz verdim yok gene baktiriyorum.. terapi gibiydi ilk zamanlar ama daha sonra hastalık oldu..Geysunun yazım tarzı biraz farklı. ‘’ Geçmişte bunu yapabilmiş’’ gibi. Diğerini bilmiyorum. Aklıma geldi bir falcı vardı adını unuttum da falın her satırında hanımefendi kelimesi geçiyordu bazen iki taneBir ayrılık süreci yaşadım bu zaman zarfında da fala sardım. Baktırdım da baktırdım burdan iyi denilen herkese. Bir umut beklemek zor iş çünkü. Şimdi falcı tavsiyesi isteseniz şu diyemem çünkü çıksın istiyorsunuz ama çıkmıyor. Çıkan yok zamanı tutan yok dönen yok arayan soran da. Boş vaatler var ve boşa giden paralar var. Bugün bana milat olsun artık yorum almak filan istemiyorum. Kurtulmak istiyorum bu alışkanlığımdan. Çünkü çaresi bu değil hiçbir şeyin. Çok değişik falcılar gördüm yalnız nakta’ nın tarzı en farklısıydı karşı tarafa soru sorması cevap alması. Bu arada selamlar nakta hanım. Kemal devrim in ismimizin sonuna can eklemesi filan Pembe tablolar. Daha sayamadıklarım. Olumlu konuşan da oldu olumsuz da. Ben artık dediğim gibi fal falcı kelimelerinden çok sıkıldım. Kimse geleceği bilmiyor. Artık en fazla yorum yazarım.
çok detay verme kisi icinse x benim için ne düşünüyor de v.s ayrıca şartlı fal bir kere denedim hiç beğenmedim soru yok kısa nederse o neden niçin yok.Soru kısmına olayların gelişim sürecini özet bir şekilde geçiyorum acaba burda mı hata yapıyorum? Yani karşımdakini bilgilendirmek maksatlı yapıyorum bunu ama bu seferde sanki dediğim şeye göre bir şeyler yazılıp çiziliyor gibime geliyor
Haklısın keşke o şekilde sorsaydim ama işte ön bilgi olsun diye yapıyordum da boşa giden tek şey para ve zaman oldu, olumsuz da olsa bu bu yüzden olmuş şöyle bir durum gerçekleşmiş bir detay bekliyorum karşı taraftan ama bugün gelen yorum 1 paragraf sen onun hala seviyorsun ama sizin için umut yok aklında bile değilsin tarzında toplama bir yorum. Bunu bende biliyorum zaten benim beklediğim bilmediğim detaylar ama cidden sinir katsayim yükseldi ve burada sizinle paylaşmak istedim derdimi: )çok detay verme kisi icinse x benim için ne düşünüyor de v.s ayrıca şartlı fal bir kere denedim hiç beğenmedim soru yok kısa nederse o neden niçin yok.
EvetZeynep hanim dedigin zeynep aksu mu ? Bana da 3 ay icinde bu adamdan adim bekle ama olmazsa bidaha bekleme demisti, 3 ay icinde adimi olmustu ama sonra baktirmadim hic ona
Sürekli atmaktansa tek sefer daha güvenilir birine at. Banu yılmaz zaten detay vermez. Serttir yorumları da. Geysu denedin mi hiç . Veya yine uygun dersen gülperi öneririm.Haklısın keşke o şekilde sorsaydim ama işte ön bilgi olsun diye yapıyordum da boşa giden tek şey para ve zaman oldu, olumsuz da olsa bu bu yüzden olmuş şöyle bir durum gerçekleşmiş bir detay bekliyorum karşı taraftan ama bugün gelen yorum 1 paragraf sen onun hala seviyorsun ama sizin için umut yok aklında bile değilsin tarzında toplama bir yorum. Bunu bende biliyorum zaten benim beklediğim bilmediğim detaylar ama cidden sinir katsayim yükseldi ve burada sizinle paylaşmak istedim derdimi: )
Ben de normalde uyumsuza atacaktım yorumlarda banuyılmaZla aynı kişi mesajlarını görünce kendisine atayım dedim. Bana da oyle olumsuz konuşmuşki çok üzüldüm sonra tekrar okuyunca zaten yazdı olumsuzlukları soruda benim belirttiğimi farkettim hee hakkını yemeyeyim öyle bir iş hayatı tablosu çizmişki üç dört seneye Türkiyenin en büyük ceo su olucam galibaArkadaşlar iyi aksamlar herkese. Sırf bu topiğe yazabilmek için üye oldum.bende tellwede yaklaşık 1senedir fal baktırıyorum. Hala sevmekte oldugum biten ilişkim için. Öğrenci olduğum için yüksek meblalı falcılara pek atamadim ama attiklarim arasında da her kafadan farklı bir ses çıktı aralarinda bazı noktalarda birtakım şeyleri (karşı tarafın analizi) bilen oldu ama ne vadeler ne de süreçler denildiği gibi gerçekleşmedi.. Bu durum canımı çok sıkıyor. Bugün de banu yılmaza attim fal, şartlı fal isteği atmış kabul ettim. 1 paragraf yazmış -olumsuz olmasına takılmıyorum - ama denilen şey geleceğiniz yok sizin için umut yok aklında değilsin tarzında şeyler. Hangisine inanacagimi şaşırdım detayli beni tatmin eeden1tane yorum alamıyorum. Benimle aynı durumı yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?