- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.001
Ben geçen gün detay vermeden attım taraca ya. Çorba etti. İlişkim bitti deseydim daha net konuşurdu.çok detay verme kisi icinse x benim için ne düşünüyor de v.s ayrıca şartlı fal bir kere denedim hiç beğenmedim soru yok kısa nederse o neden niçin yok.
+1 Ben bir çözüm bulamadım.Arkadaşlar iyi aksamlar herkese. Sırf bu topiğe yazabilmek için üye oldum.bende tellwede yaklaşık 1senedir fal baktırıyorum. Hala sevmekte oldugum biten ilişkim için. Öğrenci olduğum için yüksek meblalı falcılara pek atamadim ama attiklarim arasında da her kafadan farklı bir ses çıktı aralarinda bazı noktalarda birtakım şeyleri (karşı tarafın analizi) bilen oldu ama ne vadeler ne de süreçler denildiği gibi gerçekleşmedi.. Bu durum canımı çok sıkıyor. Bugün de banu yılmaza attim fal, şartlı fal isteği atmış kabul ettim. 1 paragraf yazmış -olumsuz olmasına takılmıyorum - ama denilen şey geleceğiniz yok sizin için umut yok aklında değilsin tarzında şeyler. Hangisine inanacagimi şaşırdım detayli beni tatmin eeden1tane yorum alamıyorum. Benimle aynı durumı yaşayan var mı?
Sürekli atmaktansa tek sefer daha güvenilir birine at. Banu yılmaz zaten detay vermez. Serttir yorumları da. Geysu denedin mi hiç . Veya yine uygun dersen gülperi öneririm.
çok detay verince işi kolaylasiyor benim fikrim tabi... en son elfinde başıma geldi bir konudan bilerek bahsetmedim o durumu o an yaşıyordum halbuki bana o konuya değinerek ben hissetmiyorum olmayacak dediBen geçen gün detay vermeden attım taraca ya. Çorba etti. İlişkim bitti deseydim daha net konuşurdu.
+1 Ben bir çözüm bulamadım.
detay vermemenize rağmen bildi miçok detay verince işi kolaylasiyor benim fikrim tabi... en son elfinde başıma geldi bir konudan bilerek bahsetmedim o durumu o an yaşıyordum halbuki bana o konuya değinerek ben hissetmiyorum olmayacak dedi
söyle esas konu zaten biliyor ona göre zaten yorum yapıyor ona söylemedigim ve yaşadığım bir şeyi olmayacak dedi ama zaten yasiyordum mesele şu ben ona fal attigimda bundan bahsetseydim benim soyledigimden yola çıkarak yorum yapardı bilemiyorum bu fal işi çok tuhafdetay vermemenize rağmen bildi mi
kızlar cok cok cok uzun aradan sonra ilk kez fal baktırıcam katina ya da kahve atmayı dusunuyorum
yulee mi yoksa elynore mi sizce?
nefret ettim umut etmekten .falcılara maaşımı yatırmaktan
ben anlık durum icin atıcam bana ikisinin de baktığı gelecek patladı cunkuikisindende yorum almışım yule daha tutarlı geldi vadesine var daha , ellynore falı patlamış bende .. uzun süredir baktırmadıysan bi kaç kişi daha düşüncesini yazar bence gün içinde onlarda fikirlerini paylaşırlar umarım :)
lütfen bana kızma fakat ilk yapman gereken şey bi falcı fiyatı 50 tl yi aşıyorsa direk sayfasını kapatmalısın ben öyle yapıyorum 50 tl üzeri bi fal baktırmıyorum önceden günde 7-8 fal baktıran birisiydim hele yaşadığım süreç o kadar berbattı ki ve binnazdan başka site bilmezdim artık binnaza girmiyorum bile neredeyse fiyatlarından dolayı çok fal isteğim gelirse uygun birisini buluyorum veyahut gidip ya kıyafet ya kitap yada makyaj alışverişi yapıyorum he birde arada kuaför saatleri yapıyorum.. çünkü ben bir erkekten bir faldan daha önemliyim diyorum, kendini sev kendin için yaşa diğer yaşanacak şeyler sen istesende istemesende hayatına gelecek ..
lütfen bana kızma fakat ilk yapman gereken şey bi falcı fiyatı 50 tl yi aşıyorsa direk sayfasını kapatmalısın ben öyle yapıyorum 50 tl üzeri bi fal baktırmıyorum önceden günde 7-8 fal baktıran birisiydim hele yaşadığım süreç o kadar berbattı ki ve binnazdan başka site bilmezdim artık binnaza girmiyorum bile neredeyse fiyatlarından dolayı çok fal isteğim gelirse uygun birisini buluyorum veyahut gidip ya kıyafet ya kitap yada makyaj alışverişi yapıyorum he birde arada kuaför saatleri yapıyorum.. çünkü ben bir erkekten bir faldan daha önemliyim diyorum, kendini sev kendin için yaşa diğer yaşanacak şeyler sen istesende istemesende hayatına gelecek ..
umutla beklemek yerine adım atan siz olabilirsiniz. Kader seçimlerimizle de şekilleniyor. Sevgili luciferr çok haklı. Kendimize zaman ayırlamıyız,kendimize emek harcamalıyız. Fal bağımlılığını sınırlandırmak gerek.nefret ettim umut etmekten .falcılara maaşımı yatırmaktan
adım atıyorum arkasından kaçıp gidiyor ortadan kayboluyor beyfendi yine benim için bekleme süreci başlıyor.umutla beklemek yerine adım atan siz olabilirsiniz. Kader seçimlerimizle de şekilleniyor. Sevgili luciferr çok haklı. Kendimize zaman ayırlamıyız,kendimize emek harcamalıyız. Fal bağımlılığını sınırlandırmak gerek.
Bu erkekerde neyin özgüveni böyle tavan, inanın ben de anlam veremiyorum.Sevginin,ilginin değerini bilmiyor hiçbiri ama ben anladım ki biz sadece kendi hislerimize güvenebiliriz falcılarınkilere değil.Yanıltıyorlar bizi, umutlarımızı gelir kapısı sayıyorlar. Olumlu yorum geliryor sonuç öyle değil, olumsuz yorum geliyor bu defa daha çok üzülüyoruz.adım atıyorum arkasından kaçıp gidiyor ortadan kayboluyor beyfendi yine benim için bekleme süreci başlıyor.
bende başlıyorum bir daha ne zaman iletişimolacak diye falcı falcı gezmeye
ben yazmasam zaten tepki yok
insanin hayatında keşke olmaması güzel lakin ilk adım atan kaybeder bana göre yaşadığım için ben daha çok sevdim daha çok mücadele ettim daha çok aradım sonuç adamda kocaman bir ego nede olsa bu bayan benim mantığı bazen vazgeçmek lazımumutla beklemek yerine adım atan siz olabilirsiniz. Kader seçimlerimizle de şekilleniyor. Sevgili luciferr çok haklı. Kendimize zaman ayırlamıyız,kendimize emek harcamalıyız. Fal bağımlılığını sınırlandırmak gerek.
Bize değer vermeyen insanları umutla beklemeyi bırakıp, fal baktırmaktan çok daha güzel hobiler edinmeliyiz. Spor yapmak gibi, arkadaşlarımızla buluşmak gibi. Ben bir kitap kulübüne kaydoldum. 15 gün ara ile bir kitap okuyup,tartışıyoruz çok keyifli, yaklaşık 15 gündür fal atmadım, bana iyi geldi.adım atıyorum arkasından kaçıp gidiyor ortadan kayboluyor beyfendi yine benim için bekleme süreci başlıyor.
bende başlıyorum bir daha ne zaman iletişimolacak diye falcı falcı gezmeye
ben yazmasam zaten tepki yok
bu fallar ve düşünme süreci yüzünden o kadar mutsuzlaştımki
vazgeçmek de mümkün, bu da bir çıkış yoludur hatta en güzelidir, ama çok zorlu bir süreçinsanin hayatında keşke olmaması güzel lakin ilk adım atan kaybeder bana göre yaşadığım için ben daha çok sevdim daha çok mücadele ettim daha çok aradım sonuç adamda kocaman bir ego nede olsa bu bayan benim mantığı bazen vazgeçmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?