- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.021
aynen olumsuz yorum aldım engin bey den sabahı zor ettim o gün gerçi dediği çıkmadı hiç iletişim yok dedi biz görüştükBu erkekerde neyin özgüveni böyle tavan, inanın ben de anlam veremiyorum.Sevginin,ilginin değerini bilmiyor hiçbiri ama ben anladım ki biz sadece kendi hislerimize güvenebiliriz falcılarınkilere değil.Yanıltıyorlar bizi, umutlarımızı gelir kapısı sayıyorlar. Olumlu yorum geliryor sonuç öyle değil, olumsuz yorum geliyor bu defa daha çok üzülüyoruz.
Ben şahsen falın alternatifi herşeyi denemeye karar verdim. Filmi izleyeyim de burda bir kritiğini yapalım:))kızlar fırsat bulursanız erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film var cidden içeriği anlamlı bi izlemenizi tavsiye ederim bi kaç fal bakımına bedel olabilir :))
O film tokat gibi carpiyor insanin yuzune ama o kadar dogru ki :))kızlar fırsat bulursanız erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film var cidden içeriği anlamlı bi izlemenizi tavsiye ederim bi kaç fal bakımına bedel olabilir :))
Rica etsem Özelden bana da yazar mısınız isminiya ben aslında dönüp baktım fallarıma bi tane iş ve aşkta %90 çıktığı olmuş kadının ama hiç beklemiyomuşum belliki notlara öyle süklüm püklüm yazmışım kibilinen bi kadın değil ve çok tesadüfi bulmuştum o yüzden dilim çok yandığı için reklam meklam olmasn diye vermicem burda, bikaç arkadaş vardı konuştuumuz onlara özelden attım zaten. ama ben de 2 ay önce baktırmışım şimdi biraz ara veriyrum yıl sonu kafası
Benimde dikkatimi çekti aslında kredim var ama bilemedim:)Tellwede sezgiselgucler 'i deneyen var mı? Yorumları baya iyi, kararsız kaldım.
Ben beğendim boş degil denenebilirTellwede sezgiselgucler 'i deneyen var mı? Yorumları baya iyi, kararsız kaldım.
iyide o zaten çıkmamış başka birini deneseydin madem fal atma ihtiyacı hissettinSanırım Delirdim.
TARACA ya fal gönderdim.sırf bunca zaman dedikleriniz çıkmadı demek için .
yok içimdekileri söylemek için attım .iyide o zaten çıkmamış başka birini deneseydin madem fal atma ihtiyacı hissettin
telwe de kredim kaldı szgisel güçler nasıl gerçektenBen beğendim boş degil denenebilir
Yani asıl mesele için daha vade var. Iki hafta kadar ama diger söyledikleri cıktı.telwe de kredim kaldı szgisel güçler nasıl gerçekten
Ama bir ara medyumcetinden yardim alıyor diyen de oldu sitede. O yüzden net birsey diyemicemtelwe de kredim kaldı szgisel güçler nasıl gerçekten
ikisinede fal attım biri olumlu diğeri olumsuz dedi ama ikiside yeni bir tanışma gördü harfler aynıAma bir ara medyumcetinden yardim alıyor diyen de oldu sitede. O yüzden net birsey diyemicem
:)) hangisi olumsuz konustuikisinede fal attım biri olumlu diğeri olumsuz dedi ama ikiside yeni bir tanışma gördü harfler aynı
Benimde dikkatimi çekti aslında kredim var ama bilemedim:)
Ben beğendim boş degil denenebilir
medyum çetin olumlu ama anda karşı tarafı çok iyi anlattı ama vade patladı sezgisel karşı taraf için verdiği bilgi doğru değildi:)) hangisi olumsuz konustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?