tellwe.com'da bakılan fallar!

İnan ben daha kendime gelemedim. Bir geleyim yazacağım sana özelden.
Böylece Binevs patladı ama onu söyleyeyim

..tir et onu, dün yazacaktım ama sen yazarsın dedim. İnan üzüldüm ama başka bir iş olur , üzülme ya da tekrar seneye başvur.

Bu gün baktırdığım falları buldum telweden. Yeşil çingene ye altı ay önce fal atmıştım. Baktırdığım kişiyle alakalı küçük bir ihtimal de olsa 8 vadede iletişim görmüş. İster bekle ister bekleme demiş. Evlilik yolu birlikte değil dediği için ben hemen okuyup silmiştim. Hayatında biri var demiş o zamanlar. 3 falcı aynı dönemi iletişim tarihi vermiş gibi oldu bakalım.

Kizlarrr lutfen yardimci olur musunuz, havadis,chitra,geysu ve falseleti Nesibe bunlardan hangisine atayim, oneriniz nedir? Bilgisi olan lutfen cevap versin tesekkurler.

arkadalar 3 kişiye fal atmıştım elimde sadece medyum hestia kaldı, şubat sonu o da , verdiği vade geçip çıkmayanlar falsepeti yagmur, sevgi derman ve tellwe geysu

Medyumhestia ya baktıran var mı?
aaa ben çok şaşırdım biri yazınca ben onun için beklemedim diğer daha popüler falcıların aksine o benim fal baktırdığım tarihten 3 ay kadar sonrasını vermişti şubat sonunu bekle demişti, benim vadem gelmedi ama öbür falcıların vadesi baya geçti en çok geçen de geysu , falsepeti sevgi derman ve falsepeti yagmur (ocak ayı içinde demişti) şaka maka baya olmuş aslında ya ocak aynı bitirmişim dönemim ekimdi.. ne çabuk geçmiş zaman

Kimse kalmadı sanırım artık
Katılıyorum size. Çok çabaladım ne zaman bir selam bir kelam olur diye. Yok bir şey bilen yok. Her gün bu forumu okuyorum. Her şeyi bilen tarih tutturan biri olur bize de söylersiniz diye bakıyorum ama yok. Umut da yok.

merhaba geysu çıkmıyor zaten. hatta durumu bile yakın geçmişi söylüyor
Geysu bende anda muhteşemdi. Bunun yanı sıra geçen ay baktırdığımda 3 haftalık Bi vade vermişti ve hiç ummadığım bi şekilde 3.haftada dediği oldu.Geleceği çıkmıyor diye ümidim de yoktu halbuki

merhabalar kızlar :) son zamanlarda havadise den yorum alan oldu mu? tecrübelerinizi buradan yada mesaj yoluyla iletebilirseniz çok memnun olurum :)

kızlar medyum çetin telvede fal bakmıyor mu? ben göremiyorum fal kısmı boş birde mistik diye biri var online bende boş gözüküyor

Kizlar uzmanfala baktiran oldu mu?net tarihler soyluyor ,kendinden cok emin,ayrica sadece 10krediye bakiyor.Bir de tutankammon nasil?kendisine su fali baktirdim.Yulee,kahinfevzi,sultanfalci,womenn,kehanettin,melek565bbnnnm kahve falinda ayriligimla ilgili olumlu konusurken,bir tek o donmeyecek dedi.Dedikleri cikan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…