tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba kızlar tekrar katina baktırmak için ne kadar bekleniyordu? Birde eveline uzakta görünüyor ama fal atınca bakıyor mu biliyor musunuz?

Belki sana bilir tatlim.

Yorumlardan sadece kart okuyucusu olmadığını sandım. Ama kart okudu. Aşağı yukarı aynı şeyleri beklerken bende yorumlamıştım. Genel sorsam yeterdi ama yorumu bana yetmedi.

Son düzenleme:
Tutankammonu bilmiyorum ama kahin Fevzi yulee ve kehanettin hep olumluya bağlayanlardan. Özellikle Kahin Fevzi pembe hatta pespembe bi senaryo çizer hem an hem gelecek konusunda

Merhaba. Benim vade vardı tutmadı onu söylemek istedim. Yule , şahmeran falcı , geysu. Ortak vade gibi bir rastlantı. Memnun olduğunuz biri varsa söyler misiniz kredim kaldı biraz.

İyi geceler kızlar;
Tellwe benim için bitmiştir,daha da tellwe ye girmem o kadar
Artık büyük bir saygısızlık hakim sitede,yorumcuların üslupları çok seviyesiz.sanıyorlar ki onlara muhtacız ne derlerse kabulüz.Zor durumlarımızdan iki üç alakasız basit cümleler söyleyerek faydalanıyorlar.
Ben Geysu'nun o naif yorumlarını,Chitra'nın saygılı cümlelerini,Nakta'nın dobra ama yüzümüzde tebessüm bıraktıran,Yeşilçingene'nin bizi kırmadan gözümüzü açmaya çalıştığı o yorumlarını özledim.Bahsettiğim 4 kişiden 3 ü zaten ayrıldı,Yeşilçingene'de artık benden enerji alamıyor,yeniler deseniz saygısız ve -bu laftan her ne kadar hoşlanmasam da kullanacağım-ÇİRKEF
Tüm bu sebeplerden dolayı tellwe uygulamasını telefonumdan kaldırıyorum.Binnazı da zaten fiyatlarından dolayı kaldırmak üzereyim.
Bundan sonra azıcık paramı toplayıp bir kereliğine mahsus iyi bir astroloğa doğum haritamı-yıldıznamemi çıkarttıracağım.
Yada internet hesaplarından ayda yılda bir kere yukarda bahsettiğim bu cici bayanlara danışacağım

Öneri üzerine Rezzaneabla’ya attım fal. Geçmiş ve an analizi hoşuma gitti. Bir vade vermedi vermesi de istememiştim zaten ama anlık bazı yerlerde iyi buldum. 10 kredi için kötü değil bence deneyebilirsiniz

Öneri üzerine Rezzaneabla’ya attım fal. Geçmiş ve an analizi hoşuma gitti. Bir vade vermedi vermesi de istememiştim zaten ama anlık bazı yerlerde iyi buldum. 10 kredi için kötü değil bence deneyebilirsiniz

Bende merak ediyorum kendisinin yorumunu, kahve tarot mu attınız diğer fallarından mı

Yule 6 ay önce falıma bakmış ve hiç beğenmemiştim. Şimdi yeni bir fal aldım kendisinden ve anı o kadar iyi anlatmış ki hayran kaldım. Bence 6 ay önce farklı biri hesabı kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…