- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.401
Bu yorumu şu an farketmem hiç iyi olmadı. Şartlı bakımını kabul ettim, falı bekliyorumTellwe falyazara baktirdim evlilik fali kisacik bir fal gondermis birde 25 tl ,Gecmis hic yok gelecek odakli begenmedim tavsiye etmem.
Belki sana bilir tatlim.Bu yorumu şu an farketmem hiç iyi olmadı. Şartlı bakımını kabul ettim, falı bekliyorum
Belki sana bilir tatlim.
Tutankammonu bilmiyorum ama kahin Fevzi yulee ve kehanettin hep olumluya bağlayanlardan. Özellikle Kahin Fevzi pembe hatta pespembe bi senaryo çizer hem an hem gelecek konusundaKizlar uzmanfala baktiran oldu mu?net tarihler soyluyor ,kendinden cok emin,ayrica sadece 10krediye bakiyor.Bir de tutankammon nasil?kendisine su fali baktirdim.Yulee,kahinfevzi,sultanfalci,womenn,kehanettin,melek565bbnnnm kahve falinda ayriligimla ilgili olumlu konusurken,bir tek o donmeyecek dedi.Dedikleri cikan oldu mu?
Geysu bende anda muhteşemdi. Bunun yanı sıra geçen ay baktırdığımda 3 haftalık Bi vade vermişti ve hiç ummadığım bi şekilde 3.haftada dediği oldu.Geleceği çıkmıyor diye ümidim de yoktu halbuki
Kızlar geysuyu övdüğüm post için çok özür dilerim bana adım geldiği için ben vadesi tuttu zannettim ama, adamın hayatında birisi varmış bana yok denmişti. Burda da tekrar açıklamak istedim[/QUOTE
Özelden bakıyor Nakta, instagramdan ulaşabilirsin.Nakta tellwede girmiyor nerde bakıyor başka yerde yorumculuk yapıyor mu arattirdim çok ovulmus
BBana baktığı falin hicbir seyi çıkmadı ne tarih ne durum ne an çıkmadı.bir kere baktirdim.ilk ve sondu:)Nakta tellwede girmiyor nerde bakıyor başka yerde yorumculuk yapıyor mu arattirdim çok ovulmus
Öneri üzerine Rezzaneabla’ya attım fal. Geçmiş ve an analizi hoşuma gitti. Bir vade vermedi vermesi de istememiştim zaten ama anlık bazı yerlerde iyi buldum. 10 kredi için kötü değil bence deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?