- 1 Kasım 2014
- 132
- 84
- 98
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.421
Yule 6 ay önce falıma bakmış ve hiç beğenmemiştim. Şimdi yeni bir fal aldım kendisinden ve anı o kadar iyi anlatmış ki hayran kaldım. Bence 6 ay önce farklı biri hesabı kullanıyordu
fal sepetin de misirli diye biri yokki kimden bahsettiniz ?falsepetinde begendiginiz kimler var kizlar ben en cok misirli ve duygu aurayi begeniyorum. baska oneriniz varmi?
misirli talia dan bahsediyorumfal sepetin de misirli diye biri yokki kimden bahsettiniz ?
Fama arada bazi hisli seyler soylese de cok tutarsiz olabiliyor. Ayrica bir daha gorusmeyeceksin, haber almayacaksin dedigi kisiyle hala gorusuyoruz, aradan bir sene gecti gorusmeler ve yakinlsmalar artti hatta. Cok onermiyorum o yuzden.bir yolun var daki fama adlı falcı nasıl sizce fal atmaya değer midir
teşekkür ederim cevap verip bilgilendirdiğin için peki önerdiğin biri var mı? Fal alem deki rezzan abla nasıl? Kahve içtim kapattım baktırıcak kimse bulamıyorum keşke içmeseydim :) kime atabilirim şuanda kimse bulamıyorum öneriler varsa alabilirim yoksa kaldı öyle :)Fama arada bazi hisli seyler soylese de cok tutarsiz olabiliyor. Ayrica bir daha gorusmeyeceksin, haber almayacaksin dedigi kisiyle hala gorusuyoruz, aradan bir sene gecti gorusmeler ve yakinlsmalar artti hatta. Cok onermiyorum o yuzden.
bir yolun var daki fama adlı falcı nasıl sizce fal atmaya değer midir
falsepetin’de misirli talia onerebilirim onun disinda bu sitelerde cok begendigim yok, falalem madyum Fatima favorimdir ama girmiyor o malesef, Rezzan da bilememisti bana.teşekkür ederim cevap verip bilgilendirdiğin için peki önerdiğin biri var mı? Fal alem deki rezzan abla nasıl? Kahve içtim kapattım baktırıcak kimse bulamıyorum keşke içmeseydim :) kime atabilirim şuanda kimse bulamıyorum öneriler varsa alabilirim yoksa kaldı öyle :)
ben yorumları okuyarak göndermemiştim çünkü _sana bağlı ya da istersen olur _gibi cevaplar yazmış size net şeyler söyledi mi ?Tellwedeki skyer bana 2 ay once bir fal bakmis soyledigi 2 sey cikmis zehir zembelek bir fal oldugu icin silmisim ama soyledigi 2 seyde cikmis.Cok kisa bir yorum ama o anki durumu filan bilmis.Baktiran varmidir .?Gelecek öngörüleri cikan filan ?
Yaa iliski konusunda yuvarlak konusmus ama isle ilgili olumsuz konusmus ve oldu .Bilemiyorum belkide tesaduf.ben yorumları okuyarak göndermemiştim çünkü _sana bağlı ya da istersen olur _gibi cevaplar yazmış size net şeyler söyledi mi ?
İkisinide yeni duydum yeniler sanırım. Hangisini denersen paylaşır mısın? Yeni gelenleri bende merak ediyorumkızlar uzun süredir burda değildim, uzun süreden sonra da fal baktırmak istiyorum bir arkadasım fal sepetinde iki falcı önerdi, zelişcan veya ahenk söyledikleri birebir cıkmıs sizce hangisi?
kahve atacağım
Neden bilmiyorum ama Nasrettin hoca gördümEki Görüntüle 2238554 Eki Görüntüle 2238553 Eki Görüntüle 2238552 Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Teşekkürler
valla ben de güvenemedim yine telwede kös kös yesilcimgeneyw attım cünkğ baska kimseyi bilmiyorım dön dolaş yine aynı kisiler sıkıldım vallaİkisinide yeni duydum yeniler sanırım. Hangisini denersen paylaşır mısın? Yeni gelenleri bende merak ediyorum
yesilcingene iğrençti bu arada bi daha asla atmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?