tellwe.com'da bakılan fallar!

Yule 6 ay önce falıma bakmış ve hiç beğenmemiştim. Şimdi yeni bir fal aldım kendisinden ve anı o kadar iyi anlatmış ki hayran kaldım. Bence 6 ay önce farklı biri hesabı kullanıyordu

Merhabalar falı nasıl atıyorsunuz acaba ? Biliyorum çok saçma bir soru ama burcuydu yukseleniydi şuydu buydu derken çok mu bilgi veriyorum acaba,ona göre mi yorum yapıyorlar diye düşünmeye başladım son bikaç falda. Tek tek kişileri yazmak mı mantıklı yoksa direk falı atıp bi soru mesaj yazmamak mı

Merhaba kızlar naılsınız? Ben bütük arkanada ilişki açılımı yaptm yardımınıza ihtiycm var
1.kart düşünceleri (denge)
2.kart hisleri(araba
3. Kart eylemi(imparator)
4.kart benimtutumum (dünya)
5.kart sonuç ( azize)
Lütfn biln varsa yorumlasın

bir yolun var daki fama adlı falcı nasıl sizce fal atmaya değer midir
Fama arada bazi hisli seyler soylese de cok tutarsiz olabiliyor. Ayrica bir daha gorusmeyeceksin, haber almayacaksin dedigi kisiyle hala gorusuyoruz, aradan bir sene gecti gorusmeler ve yakinlsmalar artti hatta. Cok onermiyorum o yuzden.

Fama arada bazi hisli seyler soylese de cok tutarsiz olabiliyor. Ayrica bir daha gorusmeyeceksin, haber almayacaksin dedigi kisiyle hala gorusuyoruz, aradan bir sene gecti gorusmeler ve yakinlsmalar artti hatta. Cok onermiyorum o yuzden.
teşekkür ederim cevap verip bilgilendirdiğin için peki önerdiğin biri var mı? Fal alem deki rezzan abla nasıl? Kahve içtim kapattım baktırıcak kimse bulamıyorum keşke içmeseydim :) kime atabilirim şuanda kimse bulamıyorum öneriler varsa alabilirim yoksa kaldı öyle :)

bir yolun var daki fama adlı falcı nasıl sizce fal atmaya değer midir
falsepetin’de misirli talia onerebilirim onun disinda bu sitelerde cok begendigim yok, falalem madyum Fatima favorimdir ama girmiyor o malesef, Rezzan da bilememisti bana.

Tellwedeki skyer bana 2 ay once bir fal bakmis soyledigi 2 sey cikmis zehir zembelek bir fal oldugu icin silmisim ama soyledigi 2 seyde cikmis.Cok kisa bir yorum ama o anki durumu filan bilmis.Baktiran varmidir .?Gelecek öngörüleri cikan filan ?

ben yorumları okuyarak göndermemiştim çünkü _sana bağlı ya da istersen olur _gibi cevaplar yazmış size net şeyler söyledi mi ?

kızlar uzun süredir burda değildim, uzun süreden sonra da fal baktırmak istiyorum bir arkadasım fal sepetinde iki falcı önerdi, zelişcan veya ahenk söyledikleri birebir cıkmıs sizce hangisi?
kahve atacağım

kızlar uzun süredir burda değildim, uzun süreden sonra da fal baktırmak istiyorum bir arkadasım fal sepetinde iki falcı önerdi, zelişcan veya ahenk söyledikleri birebir cıkmıs sizce hangisi?
kahve atacağım
İkisinide yeni duydum yeniler sanırım. Hangisini denersen paylaşır mısın? Yeni gelenleri bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…