- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.441
Yeşilcingeneye 8 kere fal atmş biri olarak söylüyorum ki ilk iki fal çok iyiydi ama sonraki fallarda tamamen yoruma dayalı şeyler söylüyor görü olayı falan kalmıyor yani.İlk defa atacaksınız güzel sonra atmayın derim. Telwe deki falcılar eski fallara bakabiliyor.Sen fal atınca eskiye bakıyor ona göre sana şeyler söylüyor.Tamamen yorum yani özellikle şu abla yazanlar olsun aryamira gibi kişilere baktırmayınNeden öyle dedin? Ben de ilk defa atacaktım.
evet ben orda bi yesilcingeneye atıyorum. bikac da geysuya attım cıkmayınca onu da bıraktım. öyle böyle cıkmadı. daha ne kadar cıkmaz dedım bu kadar çıkmadı yani.Yakın bir arkadaşım telwe de çalışıyor. Ondan öğrendiğim kadarıyla falcı muhabbetlerini gerçeklerini söyleyeyim. Falcılar da alan diye bir şey var yakını olan kişilere kendi dahil bakmazlar. Şimdi telwe de fal geliyor. Orda kişiye tıklayınca müşterinin puanı ve kimlerin puan verdiği her alıyor. Oraya bakıp şu şuna 1 puan vermiş bakmayalım puanı düşürür diyorlar. Şimdi iki tip müşteri var bi tanesi istediği çıkmayınca 1 puan veren kişiler diğeri yalan veya alakasız şeyler söylendiğinde 1 veren insanlar. Şimdi Benim ilişkim yokken bana sevgilinle şunu bunu yapıp evleneceksin diyor.Ben orda demişim Mezun oldu gitti kendine sevgili yaptı diye böyle alakasız şeyler yazınca puan verince sen kötü oluyorsun. Belli başlı falcılar var mesela birbirlerine sen buna şuna bakma diyorlar. Bir kere kahve falında geçmişten itibaren olan 4 zaman dilimini kapsar. O yüzden çok şey çıkar bu yüzden tutmaz. Tarot daha iyidir net olaylar verir kısa dönemi içerir. Bu yüzden tarot daha iyidir. Burada şu yanlış yapılıyor. Falcı senin ismine ve annene niyet eder. Çünkü anneden doğarsın ruh ondan gelir. Kağıtları karar şundan şuna niyet ediyorum diye. Bunu yapamıyorsa senin seçtiğin kartları yorumlar ama duru görü katarak nokta atışı şeyler söylemesi lazım. 50 liralık fal baktırıyorsn sana 2023 de evleneceksin diyor veya 4 hafta sonrasına gün veriyor 1 haftadan sonra zaten oy veremediğin için kalıyor. Bazı falcılrın 3 4 tane hesabı oluyor. Aynı falcıya 2 den fazla baktırmamınız gerekiyor. Çünkü bir falcı ona attığın eski fallara bakıyor. Senin orda dediğin bir şeyi sana yazıyor. Son falında diyorsun ki vay be bildi vallaha. Siz hakkınız için falcıya bir veriyorsunuz ama o falcıya başkası fal atıyor size 1 verilince falcılar falını a bakmıyor. Telwe ailesi şikayet gibi durumları önemsemiyor. Binnaz Abla pahalı ama bu yönden iyi falcının birini şikayet ettim iade ettiler. Telwe de hakkın dolmuş iade olmaz diyorlar yahu gir oku mesajı soruda Ahmet demişsin mesela yorumda Mehmet diyor. Yeşilcingeneye maksimum 2 kere atın nakta ya instagramdan atın atacaksınız telwe falcılara yüzde 15 veriyormuş 50 baktırıyorsn 15 lira alıyormuş özelden bastırınca en azından para komple ona gider ilgilenir adam akıllı. Son olarak kimse fal atmayınca bazı falcılar indirim yaptım canım bu ay diyor. Yedik canım diyeceksin o anda Abla Teyze Anne yazan profillere atmayın kesinlikle. Yalan dolan söyleyen falcılardan bazıları yazayım son olarak. ARYAMIRA XXX, Seltelve, Hayatmelegi, Medyumsiderya, falciniz, Dergahtakva, medyume1, filizabla, medyumfiliz, medyumege, agnora, efsunine, hayatyolunuz, Sihirli hatun, asmara ayrıca Meşhur geysu ablamız ve hevingazel ise geçmişi biliyor geleceği tutturamıyor. Bu yüzden uyanık olalım buralardan birbirine destek olalım. Onlar burdan okuyor ne yorum yapmışsız diye.
Binnaz da hanzedeye baktırdım en son onu merak ediyorum ona baktıran varsa yazsın bana telwe benim için bitik şu anevet ben orda bi yesilcingeneye atıyorum. bikac da geysuya attım cıkmayınca onu da bıraktım. öyle böyle cıkmadı. daha ne kadar cıkmaz dedım bu kadar çıkmadı yani.
5 liralıkların çoğu tırt oluyor benden söylemesi.5 liralık kim var?
Merhaba falcinin sayfası baktığı fallar boş gözüküyor benim telefondan mi kaynaklı olabilir yada falci alımı mi kapatıyor?Kızlar merhaba, bilen bilir uzuuun zamandır Onlar’ı bekliyordum. Geçen ay ara ara girmeye, bir iki fal alıp fal alımını kapatıyordu. Şükür ki bugün yakaladım :) 12 dakikaya yakın bir ses kaydıydı. Geçmiş, karakter analizi cuk oturdu. İsim vermedim harflerin çoğunu tak tak söyledi. Gelecek çıkar mı bilemem ama gerçekten beklediğime değdiğini düşünüyorum. Umarım yine ortalardan kaybolmaz
Alımı kapatıyor canım. Bende çok zor ve uzun uğraşlarla yakaladımMerhaba falcinin sayfası baktığı fallar boş gözüküyor benim telefondan mi kaynaklı olabilir yada falci alımı mi kapatıyor?
Fiyatları ne kadar söylede ona göre hazılrık yapalımAlımı kapatıyor canım. Bende çok zor ve uzun uğraşlarla yakaladım
15 kredi :)Fiyatları ne kadar söylede ona göre hazılrık yapalım
çıkıyor mu falları?Alımı kapatıyor canım. Bende çok zor ve uzun uğraşlarla yakaladım
Adam bugün girdiiki kere hiç açmadı monitör başında yoruldum vallaha mobilde gözükmüyor en son ne zaman girdiği15 kredi :)
15 kredi :)
Bu kim acaba? Falci?15 kredi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?