- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.201
Yorumları biraz fazla ciddiye aldiginizi düşünüyorumHeh alintiyi da ogrendim simdi. Sayilanlardan bikaci haric hepsi bilinen isimler. Peri ve dilek (bunlar cok eskiden bakiyorlardi) haric hepsi fal basliklarinda bahsi gecen, konusulmus kisiler. Basit bi aramayla sayfalarca bulabilirsiniz. Ayrica hepsinin nerde bakim yaptigini da yazdim ama yani bilemiyorum nasil bisey arzu ederdiniz. Hadi hepsini gectim pelin bilgeyi de mi hic gormediniz sembol mirzayi mi hic duymadiniz fal basliklarinda. Komikmis. Yukarida da belirttigim gibi yesilcingene en favorim ondan bu baslik altina yazdim. Bu kadar antipatik bi cevabi hakedicek ne yazdigimi da bilemiyorum ama tarz meselesi. Ben fal baktirirken burdaki yorumlari cok okuyorum ve sadece falci takibi icin burayi kullaniyorum acikcasi. O nedenle kendim de yazmak istedimrica ederim.
Enerji meselesi dedikleri doğru demek ki. Bana çıkanlar sana bilememiş. Toprak bu arada iyidir evette doğayla paralel hep o yüzden şimdi sende olur mu bilemedim pek:)Mandal toprak i burada cikmadi diyen de cok var diye denemedim. Ama dedigin gibi tutarliysa onu da deneyeyim sonuclari paylasirim.
Bende doga, zumra ve ares anlik durumu dahi bilemediler iste o an duymak istediklerimi soylediler sadece. :/ pelin konusu da dedigim gibi bende soyle calisiyor Olmaz derse net olmuyor. Ama olacak olabilir dedigi seylerde de bazen oluyor bazen olmuyor. Ama anlik durumu biliyor karsi tarafin dusuncelerini vs.
Walla öyleFal baktırmayi bıraktım,yani en aza indirgedim diyelim ama muhabbet şahane kızlar:)))
Nakta derim ben yesilcingenenin enerjisi herkesle.uymuyor .Nakta hem cok uzun bakar .hatunlar net bir şey soracağım size net soru net cevapiş konusu için nakta mı yoksa Yeşilcingene mi? İkisine de hiç baktırmadım ve sadece birisine baktıracak kadar bütçemvar. O bütçe de yok da işte var diyelim
aynen 24 dk ses kaydı göndermişti bana ve söylediği iki olayı yaşadım bile bi ara kafa karışıklığım olduğunu belirtmiştim burada kendisindende özür diliyorum.. gözlüklü bir bey anlatmıştı milli bayramlardan yada özel günlerden birinde karşına çıkacak diye.. 1 mayis ta anlattığı kişiyle tanıştım, birebir aynısıydı ve erkek arkadaşımla o askere gitmeden önce çok fazla plan yapmıştık ama nakta biraz aceleye gelecek basi kalabalık olacak demişti bunuda yaşadım hatta zor görüştük adamla 1 saat bile değildi.. iş içind e vadeleri vardı ki ben umutluyum güzel bi gelecek çizdi çünküNakta derim ben yesilcingenenin enerjisi herkesle.uymuyor .Nakta hem cok uzun bakar .
Capis'im benim,zehir harfiyem,tatlı cadim:)Dün akşam spontane gayet komik bir muhabbet gelişti haliyle eğlenceli bir ortam oluştu.Avukat hanım hosgelmis aramıza,bazı arkadaşlar tarifindan yanlış anlaşıldı başta ama hangimizin başına gelmedi ki,ben de ilk üye olduğumda başıma gelmişti aynı durum ama sonra tatlıya bağlandı.Valla herkes kendini belli ediyor aslında,ağzına kürekle vurmak istediklerim de var,senin gibi Nilüfer gibi dostlarım da.Hayatta böyle değil mi zaten,iyisiyle kötüsü ile yaşıyoruz işte:)Avatarda ki yakışıklı melek oldu geçen sene bu aradaWalla öyleBorellus80 'um. Sankı ben senden farklımıyım, fal yok ama hala buralarda hala dolanıyorum...Aslında dolanmayı da bırakmıstm philly 'm whatsptan halimi hatrımı sorunca,aklıma dustu buralar, bakınıyım dedım azıcık (yoksa bilirsin hiç ugramam ben buralara ) G Gunlerinkopugu fena cıktı Acayıp keyiflı, önce haklı olarak yenı gırdıgı bir ortamda ılk aldıgı tepkılere göre mınnaktan alındı sonra saga yetıstı,sola yetıstı:) Hatun avukat, ne olacaktı baska:) H hissivkl de ılk tepkısınde hafıften sert gırıs yapsa da (futbol spıkerı gıbı oldum.....ana...) ama sonra ne kadar guzel derleyıp topladı ortalıgı,helal olsun. Paranoyak olmakta haksız mı kız,haklı,haksız dıyenın boynu altında kalsın vesselam da falcı enseleme ısınde buyuk buyuk ablaları bıle cuvallarken o ne yapsın dedım bır an:)
Gulumseyerek okudum son sayfaları. Faldan banane,yazan falcılar da artık umrum degıl ama benım de hosuma gıttı son sayfalardakı muhabbet. Bak yıne aynı hıslerı paylasmısız "anne kedım" benım, profıl resmındekı pek yakısıklı bu arada:)
Aklıma gelmısken B benpapatya nereye gıttı? Banlanmıs desem...son mesajı buradakı kavga ıcerıgı vs. yok. Uyelıgını pasıf ettırmıs ıse acayıp ıcıme oturdu. Tam da aksam, sabah olsun papatyama ozel mesaj atıp konusurm dıyordum....Çok üzüldüm sabah sabah...Dönsene papatya..... Daha takılacaktım sana o profılındekı kaktüs de neyın nesi dıye...Harbiden ben susuz kalmış bu garipppdiyee kaktüs öldürmüş adamım aha papatyayı da gömdüm kaktüse dönüşünce
Kulagını cekmeye geldımkizlaaar son dönemde baktirdiginiz 15 20 krediye iyi falcı var mı fal göndericem bakınıp duruyorum listeye karar veremedim bende
ayyyyy artık naktayla görüşmüş sözleşmiş olduk :))) bu sefer ona göndereceğim yine yorumlarımı yazarım. uzunnn zaman oldu parayla fal baktırmıyordum en son birikmiş kredilerimle arese baktırmıştım binnazda ama ona da pek süre yetmediği için çok yorum yapamayacağımKulagını cekmeye geldımRahat dur be Meltem, çocuk sevıyormus ıste seni, neye kafanı takıyorsun be guzelım ne demeye sımdıden kendını dert sahıbı edıyorsun? Sen 15-20 kredılık falcı sorunca.... tut şu paranı cebındeeee dıye bagırasım geldı, git çeyız-çimen hazırla ıkı gözüm, oluruna bırak herseyı... Ama burada anlattıgın 2 cumle ıle senın yasadıklarını,hıslerını ne kadar bılebılırım ben,bılemem tabı kı, o yuzden sana akıl vermek de haddım degıl kızma bana olur mu...
Sen bu mesajı yazınca en son fal baktrdıgım hesabımın falgecmısının ekran goruntusunu aldım kı ıbret al dıye, 3- 5 göze gelmıyor ama yekun de kar topuna donuyor ha cıkan dersen dur onu daemmagreenbird 'a cevap verırken bır ıkı kelam ıle eklerım.Eki Görüntüle 2265836
Cıngene'nın son falının uzerınden 2 ay gectı, gelecege daır cok parlak seyler soylemedı kı beklemıyordum da sadece Sufalı ve Nakta'nın fallarının saglaması mı desem ne desem bılemedım.....yıllardır ıcınde oldugum fal seruvenındekı en ılgınc uclemenın son noktasıydı o fal.... Neyse lıstenın devamı surusune bereketSufalı ve Cıngene dısındakılerı çöp.......Çıkmadı ne tarıh ne olay hıc bır sey....
Yanlız bana cıkan bır kısı daha var kı o da Astrolilith ki aklıma geldıkçe şaşıyorum...Tek 1 yorum aldım ve resmen kadın saglık sorunları yasayacagımı soylemıstı ve bunları halletmem gerektıgını de. Bır de hobı olarak gördugum bır seyı ıse cevırebılecegımı.... Aslında şansıma guvensem o yorumu aldıgımda aklımda,fıkrımde olmayan bır konu konusnda su an kendımı bu kadar gelıstırecegımı dusunmuyordum bıle....Turkıye'de çok da yaygın da degıl,guzel ıs yapar ama ben çölde kutup ayılarıyla halay çekmekte uzman oldugmdanoralı olmuyorum......
emmagreenbird sana cevap verecegım dedım tatlım arada kaynamadan ekleyeyım. Sufalı'nı bana buradan eskı bır uye onermıstı. Garıptır,yıllardır orada yorum yapan yorumculardan bırı oldugu halde Sufalı hıc ama hıc ılgımı cekıp de fal gondermemıstım. Bahsettıgım uye, tayın konusunda çok sıkıntı yasıyordu. Bu konuda bır suru fal gonderdı. Mevcut durumu o kadar baska bır sekılde oldu kı, kız ısınden ıstıfa ettı, yenı bır ıse gırdı. Bunu kım bıldı dedıgmde Nakta ve Su falı demıstı bana... Hatta yenı ıse kabul yazısının ekran goruntusunu bıle gonderdı.........Hal öyle olunca ben de ılk kez Sufalı'ndan yorum aldım. Anlık durum,gecmıs, kısılık analızı....dedım ya Nakta ve Cıngene ıle ınanılmaz benzerdı... Ama gelecek konusunda 4 ay sonra yenı bırını görmus.... Dur bakalım 4 ay sonra guncelleme yaparım artık
"Avatarda ki yakışıklı melek oldu geçen sene bu arada" burnumun ucunu sızlattın be.....Ramak kaldı gözlerımın dolmasına,inan mübalaga yapmıyorum...Capis'im benim,zehir harfiyem,tatlı cadim:)Dün akşam spontane gayet komik bir muhabbet gelişti haliyle eğlenceli bir ortam oluştu.Avukat hanım hosgelmis aramıza,bazı arkadaşlar tarifindan yanlış anlaşıldı başta ama hangimizin başına gelmedi ki,ben de ilk üye olduğumda başıma gelmişti aynı durum ama sonra tatlıya bağlandı.Valla herkes kendini belli ediyor aslında,ağzına kürekle vurmak istediklerim de var,senin gibi Nilüfer gibi dostlarım da.Hayatta böyle değil mi zaten,iyisiyle kötüsü ile yaşıyoruz işte:)Avatarda ki yakışıklı melek oldu geçen sene bu arada
çocuk o kadar dengesiz ki kuzum bugün iyi yarın kafası nasıl eserse öyle davranıyor ben eski ilişkimi yani sevgilim diyebildigim adamı istiyorum açıkçası ve 3 ay bitti daha anca bu kadar düzeldi çok umutsuzluğa kapılıyorum artık sevgisinden hiç şüphem yok ama insan korkuyor işte çok sevince gexmis ilişkilerimde çok zorluklar atlattım 26 yaşımdayım hiç sevilmemisim hatta öyle söyleyeyim şu adama kadar o yüzden çok büyük korkum oluştu böyle aklıma geliyor ya tamamen kopsak ben bu adamı başkasının yanında damat olarak koca olarak düşünmeye bile katlanamıyorum.. Medyumcetinin vadesi yaklaştı asker sonrası bir ikı aya bitecek tamamen dedi e bu hafta askerliği de son zaten.. Gerildim iyice biraz icim rahatlasın istiyorum sanırımKulagını cekmeye geldımRahat dur be Meltem, çocuk sevıyormus ıste seni, neye kafanı takıyorsun be guzelım ne demeye sımdıden kendını dert sahıbı edıyorsun? Sen 15-20 kredılık falcı sorunca.... tut şu paranı cebındeeee dıye bagırasım geldı, git çeyız-çimen hazırla ıkı gözüm, oluruna bırak herseyı... Ama burada anlattıgın 2 cumle ıle senın yasadıklarını,hıslerını ne kadar bılebılırım ben,bılemem tabı kı, o yuzden sana akıl vermek de haddım degıl kızma bana olur mu...
Sen bu mesajı yazınca en son fal baktrdıgım hesabımın falgecmısının ekran goruntusunu aldım kı ıbret al dıye, 3- 5 göze gelmıyor ama yekun de kar topuna donuyor ha cıkan dersen dur onu daemmagreenbird 'a cevap verırken bır ıkı kelam ıle eklerım.Eki Görüntüle 2265836
Cıngene'nın son falının uzerınden 2 ay gectı, gelecege daır cok parlak seyler soylemedı kı beklemıyordum da sadece Sufalı ve Nakta'nın fallarının saglaması mı desem ne desem bılemedım.....yıllardır ıcınde oldugum fal seruvenındekı en ılgınc uclemenın son noktasıydı o fal.... Neyse lıstenın devamı surusune bereketSufalı ve Cıngene dısındakılerı çöp.......Çıkmadı ne tarıh ne olay hıc bır sey....
Yanlız bana cıkan bır kısı daha var kı o da Astrolilith ki aklıma geldıkçe şaşıyorum...Tek 1 yorum aldım ve resmen kadın saglık sorunları yasayacagımı soylemıstı ve bunları halletmem gerektıgını de. Bır de hobı olarak gördugum bır seyı ıse cevırebılecegımı.... Aslında şansıma guvensem o yorumu aldıgımda aklımda,fıkrımde olmayan bır konu konusnda su an kendımı bu kadar gelıstırecegımı dusunmuyordum bıle....Turkıye'de çok da yaygın da degıl,guzel ıs yapar ama ben çölde kutup ayılarıyla halay çekmekte uzman oldugmdanoralı olmuyorum......
emmagreenbird sana cevap verecegım dedım tatlım arada kaynamadan ekleyeyım. Sufalı'nı bana buradan eskı bır uye onermıstı. Garıptır,yıllardır orada yorum yapan yorumculardan bırı oldugu halde Sufalı hıc ama hıc ılgımı cekıp de fal gondermemıstım. Bahsettıgım uye, tayın konusunda çok sıkıntı yasıyordu. Bu konuda bır suru fal gonderdı. Mevcut durumu o kadar baska bır sekılde oldu kı, kız ısınden ıstıfa ettı, yenı bır ıse gırdı. Bunu kım bıldı dedıgmde Nakta ve Su falı demıstı bana... Hatta yenı ıse kabul yazısının ekran goruntusunu bıle gonderdı.........Hal öyle olunca ben de ılk kez Sufalı'ndan yorum aldım. Anlık durum,gecmıs, kısılık analızı....dedım ya Nakta ve Cıngene ıle ınanılmaz benzerdı... Ama gelecek konusunda 4 ay sonra yenı bırını görmus.... Dur bakalım 4 ay sonra guncelleme yaparım artık
Banada bu sefer gayet tutarlı şeyler söyledi ve hislerinin kuvvetli olduğunada inanıyorum onun gerçekten içimden geçen herşeyi anlattı bana tüylerim diken diken oldu, evlilik için tahmin ettigim süreci verdi bunada şaşırdım çünkü ben rahat 2 sene içind e görmüyorum evlilik bu adamla, aytence de aynı şeyi söyledi. iş içinde sene sonu dedi banada ama umarım ikimizin fali da güzel sonuçlanır kuzucumEveeet baktırdım, bakımı yeni sayılır. Yakın vakitli bir görüsü yoktu. O yüzden o kısımda biraz üzüldüm. Ama Aytence'yi sevdim bende. İş değişikliği için yaz sonunu öngördü. Huy edinmişim.. Yeşilçingene bende en tutarlı olduğu için başka falcıları onunla kıyaslıyorum.Dedikleri onun iş vadesiyle aynı olunca daha bir inandım. Beklemedeyim.
Enerji meselesi dedikleri doğru demek ki. Bana çıkanlar sana bilememiş. Toprak bu arada iyidir evette doğayla paralel hep o yüzden şimdi sende olur mu bilemedim pek:)
Walla öyleBorellus80 'um. Sankı ben senden farklımıyım, fal yok ama hala buralarda hala dolanıyorum...Aslında dolanmayı da bırakmıstm philly 'm whatsptan halimi hatrımı sorunca,aklıma dustu buralar, bakınıyım dedım azıcık (yoksa bilirsin hiç ugramam ben buralara ) G Gunlerinkopugu fena cıktı Acayıp keyiflı, önce haklı olarak yenı gırdıgı bir ortamda ılk aldıgı tepkılere göre mınnaktan alındı sonra saga yetıstı,sola yetıstı:) Hatun avukat, ne olacaktı baska:) H hissivkl de ılk tepkısınde hafıften sert gırıs yapsa da (futbol spıkerı gıbı oldum.....ana...) ama sonra ne kadar guzel derleyıp topladı ortalıgı,helal olsun. Paranoyak olmakta haksız mı kız,haklı,haksız dıyenın boynu altında kalsın vesselam da falcı enseleme ısınde buyuk buyuk ablaları bıle cuvallarken o ne yapsın dedım bır an:)
Gulumseyerek okudum son sayfaları. Faldan banane,yazan falcılar da artık umrum degıl ama benım de hosuma gıttı son sayfalardakı muhabbet. Bak yıne aynı hıslerı paylasmısız "anne kedım" benım, profıl resmındekı pek yakısıklı bu arada:)
Aklıma gelmısken B benpapatya nereye gıttı? Banlanmıs desem...son mesajı buradakı kavga ıcerıgı vs. yok. Uyelıgını pasıf ettırmıs ıse acayıp ıcıme oturdu. Tam da aksam, sabah olsun papatyama ozel mesaj atıp konusurm dıyordum....Çok üzüldüm sabah sabah...Dönsene papatya..... Daha takılacaktım sana o profılındekı kaktüs de neyın nesi dıye...Harbiden ben susuz kalmış bu garipppdiyee kaktüs öldürmüş adamım aha papatyayı da gömdüm kaktüse dönüşünce
Capis'im benim,zehir harfiyem,tatlı cadim:)Dün akşam spontane gayet komik bir muhabbet gelişti haliyle eğlenceli bir ortam oluştu.Avukat hanım hosgelmis aramıza,bazı arkadaşlar tarifindan yanlış anlaşıldı başta ama hangimizin başına gelmedi ki,ben de ilk üye olduğumda başıma gelmişti aynı durum ama sonra tatlıya bağlandı.Valla herkes kendini belli ediyor aslında,ağzına kürekle vurmak istediklerim de var,senin gibi Nilüfer gibi dostlarım da.Hayatta böyle değil mi zaten,iyisiyle kötüsü ile yaşıyoruz işte:)Avatarda ki yakışıklı melek oldu geçen sene bu arada
Ponçik yüreğini sevsinler senin.Evet enteresan olmus ama ben de o enerjim tuttu tutmadi meselesine pek inanamiyordum ya. birinin gercekten hisleri varsa herkesinkini catir catir soyleyebilmesi gerekmez mi yahu? Bana bu daha cok bilemeyen falci yalani gibi geliyordu ama senle listeleri karsilastirinca demek ki oluyormus
Topiktekiler poncik yuregimi kirincaben de napiyim gittim Nakta dan randevu aldim
Teselli lazim
Hosbulduk herkeslee
Banada bu sefer gayet tutarlı şeyler söyledi ve hislerinin kuvvetli olduğunada inanıyorum onun gerçekten içimden geçen herşeyi anlattı bana tüylerim diken diken oldu, evlilik için tahmin ettigim süreci verdi bunada şaşırdım çünkü ben rahat 2 sene içind e görmüyorum evlilik bu adamla, aytence de aynı şeyi söyledi. iş içinde sene sonu dedi banada ama umarım ikimizin fali da güzel sonuçlanır kuzucum
Çokça amin balım yaAnda tutarlı olmasına sevindim. Eğer vadeleri çıkarsa, ( ben unutabilirim muhtemel aşk için olanları Aralık ve 2020 yazı) yeni iyi birini bulduk demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?