tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana takıntılı kız dememiş hatta sadece yüzeysel konuştuğu biri var demiş. Pek ciddi değiller demiş.

işte kimine takıntılı kız var demiş, kimine yüzeysel konuştuğu kız var demiş. Başkasıyla konuşmadığından emin olduğum birisi için bile sosyal medyadan konuştuğu bi kız var demişti.

hamile kalma kısmına kadar birebir aynı cümleler

Yok canım iki defa baktirdim kopyala yapıştır yaptığı ni ordaki başka üyeyle karşılaştırıp bulduk.kredimizi iade ettiler telwe yönetimi.hicbir dediği de olmadı.yoksa siz Firuze misiniz

P purring Elifsucan la ilgili bir gelisme oldu mu tellwe yonetimden? Ya ilk faldan sonra burada takintili kiz olayi konusulmustu ve ben de hic begenmemistim ama sonra sen hakkindaki gorusum degisebilir demistin ben de o siralar I begenmedigim falda yakin gelecekle ilgili cok spesifiik detaylar bildigini fali tekrar okuyunca anladim ve bi fal daha atmistim dedigi seylerden birini ertesi gun yasadim. Bilemedim... hani kimisinin kendi konusma tarzi vardir sIk kullandigi kelimeler, acaba oyle bisey mi diyecem ama...

yok yok bayaa aynı cümleler ya..

Nilufer_4U Tellwe ekibi en son falın numarasını istedi, sonra bir haber gelmedi. Ben de 3 kez baktırdım, ilk 2 falı bana uymuyordu gerçekten. Kimseyle konuşmadığından emin olduğum birisi için bile sosyal medyadan yazan birisi var diyince bir daha atmam dedim. Sonra moralim çok bozuktu bi gün, dedim en fazla 10 lira gidecek ☺ Son gönderdiğim falı gerçekten tutarlıydı ama wanderlust ile karşılaştırdık, birebir aynı resmen dedi. Araya yol girecek, bu sizi sekteye uğratacak, adamın ilişkisi bitmiş ama kadının başka düşünceleri var, yeni bir ilişkiye ruhsal fiziksel olarak hazır değil, eğitim, düğün gibi bir yerde evlenme niyeti olan birisi karşına çıkacak, ikisinin arasında kalacaksın vs gibi şeyler dedi. İşin garip yani söylediklerinin bir kısmı uyuyor. Düğüne de eğitime de gidiyorum, ha o ciddi kişi çıkmadı karşıma o ayrı Araya yol girmesi muhabbeti de doğru ama belli bir yere kadar bakıp sonrasını kopyala yapıştır mı yapıyor ben de anlamadım. Elifsucan’a göre her erkeğin hayatında takıntılı olan bir kız var. Bazı yorumları kalıp şeklinde de olabilir.

günaydın benim de anladığım kahve falında bi kaç şekile bakıp yorum yapıyor sonrası kopyala yapıştır sanırım. hepimizin ilişkisinde takıntılı arayan bi kadın olacak hali yok ya bende baktirip okuyunca fallarımı adama karşı kafamda senaryolar yazmaya başlamıştım sizlerin yazdıklarını okuyunca bana da farkı bir dille olsada aynı şeyleri yazdığını anladım. çikan bazı durumları var hakkını yemiyim ama yine de hiç hoş bir durum değil bu şekil de bakması

aynısını bana da dedi hayatında takıntılı bi kız var diye. ama ben bildi diye yorumladım çünkü var hahhaha

umarım öyledir çünkü söylediği şeyi bende yaşadım özellikle su falında ve katına da. ama bu takıntılı kız olayı herkeste nasıl kullanılmış anlam veremiyorum. bir gelişme şuan için yok.. ama bu akşam bir fal göndereceğim kendisine yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…