- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.961
Ebru’nun hisleri geçiyordu isim olarak forumda. Ben beğenmedim ve de tesadüftür o.Allah korumuş siziBir kaç gün öncede Tellwe’de Ebrununhisleri para kaybın olacak demiş arkadaşımın falında hemen ardından bu olay kızın başına geldi Atıp tuttu mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bi nokta atışı olmuş olumsuz bir durum olmasına rağmen!
Beğendiğiniz kim var? Çingene haricinde?Ebru’nun hisleri geçiyordu isim olarak forumda. Ben beğenmedim ve de tesadüftür o.
Çingeneyi de beğeniyorum diyemiyorum teyit edemiyorum. Beğendiğim kimse yok. Geysu iyiydi geçmişte ama gelecek için baktırıyoruz. Geysu ya ilk falımı atmıştım wow demiştim bu kadar olur. Geçmişi merak edenler ve ben neler yaşadım bir özet duymak istiyorum diyenler başvurabilir. Beğendiğim malesef yok. Sizin varsa onu duyayım? Geçen Ebru’nun hislerine düşük puan verdim iade etti. Onu harcıycamBeğendiğiniz kim var? Çingene haricinde?
Ben de ona 4* verdim, begenmiyor bi de onu bile iade etti. Ille de 5 olacak herhalde, ama bildiği bisey yoktu bende ve 4* fena degil bence nasil bi egoysa artik... Elifsucan hakkinda cok karisik goruslerim olsa da bugune kadar hayret bi sekilde cikti hep dedikleri, e ben de ondan sonra gidip hic bisey bilemeyen Ebru'ya 5* da veremem yani, gercekten hisleri kuvvetli yorumculara haksizlik olurdu bu durum.Çingeneyi de beğeniyorum diyemiyorum teyit edemiyorum. Beğendiğim kimse yok. Geysu iyiydi geçmişte ama gelecek için baktırıyoruz. Geysu ya ilk falımı atmıştım wow demiştim bu kadar olur. Geçmişi merak edenler ve ben neler yaşadım bir özet duymak istiyorum diyenler başvurabilir. Beğendiğim malesef yok. Sizin varsa onu duyayım? Geçen Ebru’nun hislerine düşük puan verdim iade etti. Onu harcıycam
Elifsucan beni şaşırttı ya resmen aynı seyleri söylemiş üzüldm umutluydum valla ama olmadı mesela sosyal medyadan görceksin bieiyle oldugunu eski sevgilinin falan demisti sükür çıkmadı da iyileri de olmadıBen de ona 4* verdim, begenmiyor bi de onu bile iade etti. Ille de 5 olacak herhalde, ama bildiği bisey yoktu bende ve 4* fena degil bence nasil bi egoysa artik... Elifsucan hakkinda cok karisik goruslerim olsa da bugune kadar hayret bi sekilde cikti hep dedikleri, e ben de ondan sonra gidip hic bisey bilemeyen Ebru'ya 5* da veremem yani, gercekten hisleri kuvvetli yorumculara haksizlik olurdu bu durum.
elifsucan süreçlerini çok merakla takip ediyorum. yani herkese aynı şeyi dedikleri olmuş ve çıkıyo diyolar.Ben de ona 4* verdim, begenmiyor bi de onu bile iade etti. Ille de 5 olacak herhalde, ama bildiği bisey yoktu bende ve 4* fena degil bence nasil bi egoysa artik... Elifsucan hakkinda cok karisik goruslerim olsa da bugune kadar hayret bi sekilde cikti hep dedikleri, e ben de ondan sonra gidip hic bisey bilemeyen Ebru'ya 5* da veremem yani, gercekten hisleri kuvvetli yorumculara haksizlik olurdu bu durum.
Demek hepimiz ayni seyleri yaşıyoruzelifsucan süreçlerini çok merakla takip ediyorum. yani herkese aynı şeyi dedikleri olmuş ve çıkıyo diyolar.
ben vadelere takılmıyorum. bana herkesin burda söylediklerini yazmadı. artık okuyo mu bilmem :)Demek hepimiz ayni seyleri yaşıyoruzbende çıkmadı biri patladı temmuz demisti olmadı yeniden attm dayanamadm bakalm bu olcak mı
Ben iki verdim cimri davrandımBen de ona 4* verdim, begenmiyor bi de onu bile iade etti. Ille de 5 olacak herhalde, ama bildiği bisey yoktu bende ve 4* fena degil bence nasil bi egoysa artik... Elifsucan hakkinda cok karisik goruslerim olsa da bugune kadar hayret bi sekilde cikti hep dedikleri, e ben de ondan sonra gidip hic bisey bilemeyen Ebru'ya 5* da veremem yani, gercekten hisleri kuvvetli yorumculara haksizlik olurdu bu durum.
Araya kaynadım kusura bakmayınBen iki verdim cimri davrandımzaten telwe de şartlı fal olayı varya kimse olumsuz yorum yapamıyor pek. Çingene de hep şartlı fal yollar bana. Faldan sonra ruhen çöküyorum. Baktırmıyorum artık çünkü doğru mu bilmiyorum. Gelmiyor iletişim yok çünkü adam bir katır yada keçi. Bu kadar fal baktırmak yerine barışalım desem daha iyiydi. Bu arada bir buçuk yıl oldu kurtulamadım. Yaz diyorum sor hayatında biri var mı erteliyorum cesaret edemiyorum zamana bırakıyorum. Bdv ye bağladım. Size soruyorum biz neden adım atmıyoruz? Cinsiyetçi olmamızın nedeni ne ? Ne bu erkek yapsın adım atsın mantığı ? Biri de ben aşağılamıyorum. Sevgili Kavansit en başta senden yorum bekliyorum Nilufer_4U
Sevdiğim konularBen iki verdim cimri davrandımzaten telwe de şartlı fal olayı varya kimse olumsuz yorum yapamıyor pek. Çingene de hep şartlı fal yollar bana. Faldan sonra ruhen çöküyorum. Baktırmıyorum artık çünkü doğru mu bilmiyorum. Gelmiyor iletişim yok çünkü adam bir katır yada keçi. Bu kadar fal baktırmak yerine barışalım desem daha iyiydi. Bu arada bir buçuk yıl oldu kurtulamadım. Yaz diyorum sor hayatında biri var mı erteliyorum cesaret edemiyorum zamana bırakıyorum. Bdv ye bağladım. Size soruyorum biz neden adım atmıyoruz? Cinsiyetçi olmamızın nedeni ne ? Ne bu erkek yapsın adım atsın mantığı ? Biri de ben aşağılamıyorum. Sevgili Kavansit en başta senden yorum bekliyorum Nilufer_4U
Aynı kişi olsa farklı saatlerde farklı kullanıcı olarak girmez miydi?Az once baktim da Kkaraayna, Banu Yilmaz ve Uyumsuzz hepsi yanyana falda gorunuyorlar ve son giris dakikalari da yine ayniydi. Canli kanit, ayni kisi farkli hesaplar
Evet, bu da aslında toplum baskısı gibi :) karşımızdaki dalga geçer mi, rezil olur muyuz korkularından dolayı bir türlü adım atamıyoruz. Ben bu hep ‘o da benim gibi insan’ düşüncesiyle aştım ve karşımdaki benim duygularımla dalga geçebilecek karakterde biriyse Allah beni ondan korumuş derim.Bu adım atmayla ilgili bnde bişey soracagımP purring . Hani diyoruz ya adımı attık ters tepti. Yani bnim sadece aklımda olan onu hergün göreceğim ve o da artık duygularımı bilecek düşüncesi. Napıcam vs.. Belki sizlere cok sacma gelebilir ama belkide toplum baskısı vs olabilir. Bunu ancak kafamda aşabildigim zaman bi adım gösteriyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?