- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.161
en son su falı baktırmıştım sesli yorumlamıştı.. Hiç ilişkimin olmadığı 3 4 kere görüştüğüm adamı sorduğumda yok sen çok sevmişsin alttan almışsın yıpranmışsın falan dedi şok oldumZaten hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı aynı şeyler zaten. Hepimiz ex peşindeyiz ve bizim bu uğruna fal baktırdığımız itler aynı karakterde. O yüzden elifsucanın dedikleri bana hiç wow gelmiyor.
içinden sevmissindir anlamamışsındır o yüzden falcidan daha iyi bilecek halin yok yaen son su falı baktırmıştım sesli yorumlamıştı.. Hiç ilişkimin olmadığı 3 4 kere görüştüğüm adamı sorduğumda yok sen çok sevmişsin alttan almışsın yıpranmışsın falan dedi şok oldumne sevgisi ne ilişkisi dedim ya
benim de kredim var günlerdir kullanamıyorum baktıracağım kimse yok çünkükızlar CEVAPLAR nasıl baktıran oldu mu ?
Cidden yahu, aşağı yukarı ne diyeceğini biliyorlar ex için genel geçer şeyler. Seni çok sevmiş aslında ama kafası karışık, aranıza mesafe girmiş, pişmanlığı var ama cesaretini toplayamıyor. Üzerinde kötü bir enerji var aslında çok mutsuz. Seni özlüyor vs vs vsZaten hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı aynı şeyler zaten. Hepimiz ex peşindeyiz ve bizim bu uğruna fal baktırdığımız itler aynı karakterde. O yüzden elifsucanın dedikleri bana hiç wow gelmiyor.
Hep başka birisi olduğunu görüyor fallarda banada öyle demişti. Başka bir kişi yoktu biliyorum, takılmayın bence...Ay çok sevindim patlamasına yani eğer sana da olumsuz bişey söylediyse
Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı
Hep başka birisi olduğunu görüyor fallarda banada öyle demişti. Başka bir kişi yoktu biliyorum, takılmayın bence...
[/QUOT
sağolsun elifsucan hepimizin falında başka bir kızı gördü ekleme yaptı gülüyorum artık okudukça yazılanları
Ben fal attım ona bana sevdiğin kişi duygularını bilmiyor bence git söyle felan dedi bilgi vermeden atmıştım ne görüyorsanız yorumunuzu bekliyorum dedim böyle demiş alakası yok yaniArkadaşlar Ruhfall’ın falları çıkıyor mu?
o kız hep var zatenbenimkinde de bi kız varmış takmış kafaya bunu ama bitmek üzereymiş bitince bana net adımla gelecekmişte bilmem ne
Genelde erkeklerin yaptığı şeylerden çıkarım yapıyor heralde ben faldan anladığını düşünmüyorum artıkbana da ciddi düşündüğün için uzaklaşmış gibi birşey demişti
Herkese söylediği şeylerin kurgusu genel anlamda aynı demek ki :)bana da benzer laflar dedi yerini değiştirerek kelimelerin kız bunun pesinde arıyor hatta aralarında kavga olacak bitecek bu durum sende bir şekilde duyacaksın yada sana anlatacak deyip durdu hep. bana da gelecek belirsiz şuan evlilik yada ciddiyet istemiyor diyor o kısmı doğru evet de bu kadın olayı çok ilginç ama
bence de ya ama dün ruhfal çok beklettiği için değiştirmek istedim kaderyazgıya düştü o da başka kadınlardan bahsetti şansıma :))Hep başka birisi olduğunu görüyor fallarda banada öyle demişti. Başka bir kişi yoktu biliyorum, takılmayın bence...
İyi bari şanslısınben elifsucan a 15 gün önce falan atmıştım. sanırım bi bana başkası yok demedi. hatta sakın aklına getirme, arkadaşlarıyla kafa dağıtmak için bir iki defa kalabalığa girmiş o kadar yazmış. artık eşref saatine denk gelmişsem
bana kimse bişi demese de bence birileriyle flörtleşmiştir. sevgili olmasa da bi yazışma falan olmuştur gibi gibi geliyor. kendi hislerime daha çok güveniyorum :)İyi bari şanslısınBana kaderyazgı da başkaları olmuş dedi belki de gerçekten öyledir ispat edemiyosunki napcan
Aslına bakarsan benimkinin de hep kızlarla fazla samimi olduğunu düşünmüşümdür :)) Aman biten bitti aslında ne olacaksa ispat etsem, daha çok kendimi üzüyorum iştebana kimse bişi demese de bence birileriyle flörtleşmiştir. sevgili olmasa da bi yazışma falan olmuştur gibi gibi geliyor. kendi hislerime daha çok güveniyorum :)
online fallara güvenmiyorum artık. hepsi otomatiğe bağlamış. başka bişi değil.Aslına bakarsan benimkinin de hep kızlarla fazla samimi olduğunu düşünmüşümdür :)) Aman biten bitti aslında ne olacaksa ispat etsem, daha çok kendimi üzüyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?