- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.201
Onun bana ulaşabilecek bir yolu da yok aslında tr’ye döndüğümden beriVallahi anlamıyorum bu falcıları şansa mı denk geliyor iyi dediklerimiz de acaba
Yani senin durumunun olumsuz olduğuna emin misin? Belki de düşündüğün kadar olumsuz değildir, ben neresinden tutarsam benimkinin olmuyor da seni bilmiyorum tabi
Belki de gerçekten ulaşmaya çalışıyordur ama en iyisini yapmışsın keşke ben de tam olarak böyle yapabilsemOnun bana ulaşabilecek bir yolu da yok aslında tr’ye döndüğümden beri
Yani belki ulaşmaya çalıştı ama yol bulamadı bilmiyorum
Hislerimin tamamen bitmesi için onun bildiği numaramı, instagramımı falan her şeyi kapattım zaten yabancı başka şekilde de gelip ulaşamaz
Ben baktırdım denenebilir benceWoden isimli falcıyı deneyen var mı?
Belki de gerçekten ulaşmaya çalışıyordur ama en iyisini yapmışsın keşke ben de tam olarak böyle yapabilsem
O zaman genel olarak bubastis iyi demek ki, en azından tutarlı.
İnşallah çıkar bence de
Ay hiç sorma, kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum ben deBende böyle düşündüm. Gerçekten tüm yolları kapatmışsın gibiobsessivebuddy . Çocuk nasıl ulaşacak sana? Bari instagramına dön birde hisler öyle bitiyor mu cidden? Bitmez ki bir görmene bakar. Tekrar depreşir.
Ay hiç sorma, kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum ben de
Açık olunca da beklentiye giriyorum ister istemez, böyle daha iyi kafam rahat en azından
Bi de açık olunca insan stalkluyor, sevgilisi varsa fotoğrafını görürüm falan böyle daha iyi
Eğer dayanabilirseniz tavsiye ederim kızlar tüm bağları ve iletişim yollarını koparmayı
İsteyen zaten bir şekilde ne yapar eder ulaşır diye düşünüyorum yaKesinlikle bu kısımda haklısın. Açık olunca beklentiye giriyorsun. Ama bir süre sonra o his bitiyor. Geneli zaten beklentiye girmeyi bıraktığında dönüyor.
Bende tüm bağı koparma anlayışı takipleşmeyi bırakmak ve numarasını silmek. Ama tabiki böyle rahatsan en iyisini yapıyorsun demektir. Ay ne bileyim işte seninle bu konu ortak isteğimiz olunca çocuğun dönüş için bir yolu bari açık olsun istedim
Ne falı baktırdınız aşk falı mı tarot mu fincan mıBen de baktırdım bumbastise. Bekleyip göreceğiz. Bir şey diyemiyorum şu an için.
Senin bu ex in yabanci oldugunu bilmiyordum, hatta en son "oruc tutuyor musun?" diye yazdigini soylemistin ve bayramda da yazma olasiligindan konusmustuk: hristiyan oldugunu tahmin ederek bu konularla bu kadar ilgili ve bilgili mi ki yani bayramdan haberi yoktu belki?Onun bana ulaşabilecek bir yolu da yok aslında tr’ye döndüğümden beri
Yani belki ulaşmaya çalıştı ama yol bulamadı bilmiyorum
Hislerimin tamamen bitmesi için onun bildiği numaramı, instagramımı falan her şeyi kapattım zaten yabancı başka şekilde de gelip ulaşamaz
ay benim de kafam çok karışık kadının dediği bazı durumları yaşıyorum şimdi bende anlayamadım iyi mi kötü müİyi mi kötü mü olduğunu asla anlamadığım Elifsucan’ın dediği gibi ilerliyor. Ne yorum yapacağımı bilemiyorum artık
papatyamerve87 ye baktıran var mı duvarında baya övmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?