- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.241
Benim için tr’ye gelip bir şekilde bulmasını bekliyorum benKuzum belki çıkıyordur da sen adamı uzaydan bile engellediğin için ulaşamadığından bilemiyorsun.
Bubastis babamın burcuna kadar bildi ama bi ex konusu tutmuyor benim hiçbir falcıda
Asıl konu harici ne denilirse çıkıyor yani şansımı seveyim
Kuzum belki çıkıyordur da sen adamı uzaydan bile engellediğin için ulaşamadığından bilemiyorsun.
Öyledir inşallah teşekkür ederimYazarım tabii ki :) ama siz elifsucan’ın falına çok takılmayın yine de. Zaten Ağustos’taki falları tırt
serkan kimSerkan’dan çıktım şimdi, fala uzun bi ara verme kararı aldım dayanabilirsem tabiii
Çetin’e dikkat et ama atarken derim. Olumsuzu sanki zevk alıyormuş gibi yardırıyor, o yüzden etkilenebilirsin
Olumsuz görüp hissediyorlarsa tabiki söylemeliler bize ama söylemek var söylemek var yani
O sebeple çetin’e hiç kanım ısınmadı benim. Arkadaşlarımın fallarını okudum zaten iyice vazgeçtim
Atarsan yorumunu bekliyorum
Ebrunun hisleri bana da iyi bakmıştı.Dedikleri kadar çok iyi bir yorumcu değil aslında. Söylediklerimden tahmin yürütüp bir yorum yapmış bence. Ben daha önceden çok daha uygun fiyatlı olan falcılardan daha iyi detaylar ve karakter analizleri ve hatta ileriyi tutturma bile olduğunu gördüm ve üstelik ben hiç detay vermeden — yani bence ücretine değmez biraz atıyor gibi geldi. Kötü şeyler söylemedi ama samimi de gelmediFavorim hala Ebrununhisleri kızın söyledikleri çatır çatır çıkıyor vallahi
Ebrunun hisleri bana da iyi bakmıştı.
fal yollayınca gelir belkiHiç sorma şu an sistemde uzakta görünüyor, bir geri gelse de boş boşuna diğer falcılara paramı yedirmesem
Ya istanbulda fal bakan biri. Burda kimse beğenmemiş ama ben 3-4 kere baktırdım, %90 dediği gibi oluyor bendeserkan kim
Yolladm ben iade etti özel sebeplerden dolayı falı bırakmış kimseye bakamıyorum dedi gelir mi bilmiyorm of şansa bak birini buluyoruz o da noluyosa gidiyofal yollayınca gelir belki
İyi ki uzakta yoksa dayanamayıp atardım kesinYolladm ben iade etti özel sebeplerden dolayı falı bırakmış kimseye bakamıyorum dedi gelir mi bilmiyorm of şansa bak birini buluyoruz o da noluyosa gidiyo
O değil de özel sebep ne ki acaba hiç bakmıyorum dedi kız yoksa bi seyler mi geldi kızaİyi ki uzakta yoksa dayanamayıp atardım kesin
Bende baktırdım Ebru’nun hislerine. Bir numarası yoktu bildiği bir şey yoktu yani baktıramadığınız için üzülmeyin. Bu benim fikrim tuttu bende diyenlere saygım sonsuz.O değil de özel sebep ne ki acaba hiç bakmıyorum dedi kız yoksa bi seyler mi geldi kıza
Enerji meselesi. Genel olarak sanal fallar çöp benceBende baktırdım Ebru’nun hislerine. Bir numarası yoktu bildiği bir şey yoktu yani baktıramadığınız için üzülmeyin. Bu benim fikrim tuttu bende diyenlere saygım sonsuz.
Bana da hicbisey bilemedi ve daha once de yazdigim gibi 4* puanlamama ragmen iade etti, nasil bir egoysa artik. Bir de basina agrilar girdiginden dert yanip hemen bakmamisti ara verip bakiyordu.Bende baktırdım Ebru’nun hislerine. Bir numarası yoktu bildiği bir şey yoktu yani baktıramadığınız için üzülmeyin. Bu benim fikrim tuttu bende diyenlere saygım sonsuz.
Bende yanls 4 vermistim bi kere iade etti begenmedin sanırm hakkına girmeyeym başkasına atarsın kredinle demisti belki sana da o mantk. faldan dolayı mi acaba baş ağrısı tuhaf cidden bu fal bakanlara neden ağrı giriyo merak ediyorm bu arada aksakallıya attm kahve o neydi ya iğrenç adam sırf cinsellikten bahsetmis resmen atma bi fal iade bile etmedi şaka gibiBana da hicbisey bilemedi ve daha once de yazdigim gibi 4* puanlamama ragmen iade etti, nasil bir egoysa artik. Bir de basina agrilar girdiginden dert yanip hemen bakmamisti ara verip bakiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?