- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.261
bu denizvenüs neyin kafasını yaşıyor ya kaç kere fal attım sıra bana gelince girmiyor yada falda yazıyor ama bakmıyor saatlerce ve iade de etmiyor..
nasıl bari beğeniyor musunuz denizvenüsüBanada bir kaç kere aynı şeyi yaptı — bezdiriyor insanı
Bence çıkmadı manolyam çok pembeydiManolyamm’in falları çıkıyor mu? Medyum Çetin’le aynı şekilde yazmış ilerisi hakkında. Her ikisine de kahve falı baktırmışım. Yoksa ikiside ayni kişi mi — ‘Filiz Abla’ misali
Deniz Venüse beğenmemistim vadesi de olmadi ya telwede o kadar saçma falcılar var ki keşke her önüne gelen giremese siteyenasıl bari beğeniyor musunuz denizvenüsü
nasıl bari beğeniyor musunuz denizvenüsü
çok geç bakıyor galiba şuanDeniz Venüse beğenmemistim vadesi de olmadi ya telwede o kadar saçma falcılar var ki keşke her önüne gelen giremese siteye
Bana da öyle baktı resmen zaman aşımı olcaktıçok geç bakıyor galiba şuan
aynen öyle. fal birikince havalı görünüyorlar galiba ondan jajajadfghjBana da öyle baktı resmen zaman aşımı olcaktınefret ediyorm beklemekten madem bakamıycaksn iade et bekletme
Bence çıkmadı manolyam çok pembeydi
denizvenüs falı geldi çok vasattı tavsiye etmem..
yorum yapınca da yalancılıkla suçluyor bilerek yapmışımRezil!!! Birde koymuş o gıcık fotoğrafını profiline
Neden beğenmedin? Çok mu pembeciydi?yorum yapınca da yalancılıkla suçluyor bilerek yapmışımSanki emek vermiş gibi
Benim isimle ilgili onemli bir sorum vardi sordugum.eylul 24,25 gibi aciklanacak.Kızlar iş konusunda kime baktırabilirim baktırıp memnun kalan var mı
telwe de ki bubastis nasil katina gönderdim sistemde değil baktırayım mi onerirmisiniz yoksa iptal mi edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?