- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.761
kızlar sizce birinin sizin değerinizi anlaması icin ayrılmak nasıl bir fikir? beyfendiyi mal gibi ortada bırakmak istiyorum da .
Ben yapmıştım şu dediğini, sonrasında da uğraştı yine ama fazla naz aşık usandırdı sanırım, ben bu sefer adım attığımda çoktan yeni birini bulmuştu, adamı bıraktığım yerde bulamadım anlayacağın
Gerçi çok sevseydi başka birini içi hemen kabul etmezdi de neyse
Özetle dikkatli olmak gerekiyor bu taktikleri yaparken, ters tepebilir. Ben önermem, onun yerine açık iletişim. Direkt sor ona eskisi gibi değiliz, değişen nedir senin tarafından diye
Bayılıyo şartlı fal atmaya:) Sakın takma boşver, sen iyi şeyler düşün.
Ben baktırmıştım onada 1.5-2 sene önce pespembe bir fal yollamıştı bana. Tabikide çıkmamıştı hem aşk hem işkızlar peralina adlı falcıya kimler baktırdı?
Hadi ya :\ bahsi geçmiş burda daha önce ondan merak ettim.Ben baktırmıştım onada 1.5-2 sene önce pespembe bir fal yollamıştı bana. Tabikide çıkmamıştı hem aşk hem iş
Bana da cikmadi ve aynen ben de 2 yil once baktirmistim.Ben baktırmıştım onada 1.5-2 sene önce pespembe bir fal yollamıştı bana. Tabikide çıkmamıştı hem aşk hem iş
Ben baktırmayı düşünüp uğraşmıştım bir ara ama aşırı saygısız ve terbiyesiz bir insan..Girdim gireceğim diye haftalarca oyalayıp sonra ben duvarına kibarca keşke girmeyecekseniz oyle yazıp uzakta olsanızda boşa beklemesek yazdım diye,hakaret etmişti..Seni Allaha havale ediyorum,iyikide bu kötü enerjinle bakmamışsın diyip bıraktımkızlar peralina adlı falcıya kimler baktırdı?
Çıkan şeyler acaba iş ile ilgili mi yoksa aşk ile ilgilimiydi acaba?Benimde çıkan fallarım belli oldu kızlar,tellweden yeşil çingene,Uyumsuz,ecem23.Binnazdan Doğa,Asenatın iskambili çıktı,Şah sultan.Falsepetinde Talia,Çiğdem Atlı
Ben iş baktırmıyorum,aşkla ilgilydiÇıkan şeyler acaba iş ile ilgili mi yoksa aşk ile ilgilimiydi acaba?
Benimde çıkan fallarım belli oldu kızlar,tellweden yeşil çingene,Uyumsuz,ecem23.Binnazdan Doğa,Asenatın iskambili çıktı,Şah sultan.Falsepetinde Talia,Çiğdem Atlı
Katinası iyiydiÇiğdem Atlı'ya ne atmıştın?
Katinası iyiydi
Selam birden çok baktırdım ona ve her zaman çıktı tamamiyleSuzanne777 yeşilçingene tamamen mi çıktı acaba size?
bu arada Yulee ile ilgili ben de yazmıştım birkaç gün önce şu an başka birinin kullandığını düşünüyorum hesabını. Ben falını beğeniyorum son kişiyi diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?