- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.781
BENIM YAZIDIGIM MESAJA BIR BAKIN KENDİSİNİ TAIYORSANIZ İLETİN HAKSIZ YERE HAKSIZLIK YAPTIGI KİŞİLER MAĞDUR ETTİĞİ KİŞİLERDE VAR AMA..Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.
(Bu arada peşin peşin söyliyeyim; Çingene'nin temsilcisi ya da avukatı değilim. Kendisi hiç değilim. Sadece insani destek anlamında bunları yazdım. )
Kendisini tanımıyorum. Ayrıca, ben sizin postacınız değilim. Çingeneyle üyeler arasında aracılık yapmak gibi bir görevim yok. Kendi derdinizi kendiniz çözün, bana ne!!!BENIM YAZIDIGIM MESAJA BIR BAKIN KENDİSİNİ TAIYORSANIZ İLETİN HAKSIZ YERE HAKSIZLIK YAPTIGI KİŞİLER MAĞDUR ETTİĞİ KİŞİLERDE VAR AMA..
Kızlar merhaba
Uzun zamandır uzak kaldım buralara
Çıkan fal haberleriyle karşınızdayım.
Telwe KKaraayna,medyumelena,medyumazad,medyumçetin hepsi 2 hafta vermişti yaklaşık
Hepsi çıktı .
Bir yolun varda da baktırdığım falcılar var bilenler
Benim ex yazdı bana.tekrar konuşmaya başladık .sorunlarını vs anlattı bana.
Ben barışır mıyım bilmiyorum ama çünkü içim soğudu biraz ona karşı
Yani zamana bıraktım
Ama sonuç olarak arayacak dediler ve Aradı
Buraya kadar bildiler...
Ay yavrum sağol daKız bende bildim hakkımı yemeGözünaydın bu arada
Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.Kendisini tanımıyorum. Ayrıca, ben sizin postacınız değilim. Çingeneyle üyeler arasında aracılık yapmak gibi bir görevim yok. Kendi derdinizi kendiniz çözün, bana ne!!!
Emir kipiyle ve büyük harflerle bana cevap veremezsiniz.
Çingene'nin şartlı fal bakmakla ne kadar haklı olduğunu, şimdi daha iyi anladım.
Ay yavrum sağol da
Ben çok kırgınım belki duygularım azaldı kafam karışık hayırlısı
Allahım senin ve bu sayfadaki herkesin dileklerini dualarını kabul etsin inşşş
Amin
Öyle yaptım güzelimTeşekkür ederim canım ❤ İnşallah seninde bütün duaların kabul olurBöyle birbirimize destek olmak beni çok mutlu ediyor Bence zamana bırak, zaten senin için hayırlıysa her şey kendiliğinden çok güzel olur ve sen bile anlamazsın nasıl olduğunu
Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.
(Bu arada peşin peşin söyliyeyim; Çingene'nin temsilcisi ya da avukatı değilim. Kendisi hiç değilim. Sadece insani destek anlamında bunları yazdım. )
ben gayet burada çingenenin ÖZEL HASTALIĞINI bilen o kadar yakını olan onu tanıyan biri olarak görüyrum yazıdıgınız mesajdan..amacım sıze emir kipi vs sıze ıthamda bulunarak bısey degıldı hedefım sız fln degılsınız aslında,benım burda demek ıstedıgım sadece neye göre kıme gore hıcbır problem yasamamıs bır uyeyı bekleıp bekletıp kara lısteye almak nedır ?neye gore kıme gore demekkı yesılcingene herkese fal bakmıyor dogru!! sızın kadar YAKINI TANIDIGI OZEL HASTALIGININ DURUMUNU BURADA BIZLERE BILDIRECEK KADAR TANIDIGI OLMAK GEREKIYOR FAL BAKTIRMAK ICIN HAKLISINIZ SİZ.!
Şartlı fal atmaya bayıldığını düşünmüyorum. Kendisinin ciddi bir rahatsızlığı var ve her türlü stres kaynağından kendisini uzak tutmak zorunda olduğu için, şartlı fal yorumlayarak, kendisince bir çeşit kalkan oluşturmaya çalışıyor. Söylediğine göre, bazen çok haksızca ve çirkin bir üslupla tartışma çıkaranlar olabiliyormuş. Rahatsızlığı göz önüne alındığında, böyle yapması anlayışla karşılanabilir diye düşünüyorum.
ben gayet burada çingenenin ÖZEL HASTALIĞINI bilen o kadar yakını olan onu tanıyan biri olarak görüyrum yazıdıgınız mesajdan..amacım sıze emir kipi vs sıze ıthamda bulunarak bısey degıldı hedefım sız fln degılsınız aslında,benım burda demek ıstedıgım sadece neye göre kıme gore hıcbır problem yasamamıs bır uyeyı bekleıp bekletıp kara lısteye almak nedır ?neye gore kıme gore demekkı yesılcingene herkese fal bakmıyor dogru!! sızın kadar YAKINI TANIDIGI OZEL HASTALIGININ DURUMUNU BURADA BIZLERE BILDIRECEK KADAR TANIDIGI OLMAK GEREKIYOR FAL BAKTIRMAK ICIN HAKLISINIZ SİZ.!
yeşil çingenenin hasta olduğunu fal baktıran herkez biliyorkıi. illa özel olarak tanımakla alakası yok. falında kendisi söylüyor geç cevapladığı zaman.
Ben, 1'i 5-6 sene önce, 3'ü de bu yıl olmak üzere 4 kez baktırdım. Hepsinde de bana göre çok iyiydi. Ama artık tellwe'de olmayacak galiba. Profilini Uzakta yapmış. Sosyal medyada arattım; bulamadım.Arkadaşlar aranızda Klothoyagmur’a baktıran oldu mu? İyi bakıyor mu?
Ben, 1'i 5-6 sene önce, 3'ü de bu yıl olmak üzere 4 kez baktırdım. Hepsinde de bana göre çok iyiydi. Ama artık tellwe'de olmayacak galiba. Profilini Uzakta yapmış. Sosyal medyada arattım; bulamadım.
[/QU
dün akşam üstü açıktı .
Ben, 1'i 5-6 sene önce, 3'ü de bu yıl olmak üzere 4 kez baktırdım. Hepsinde de bana göre çok iyiydi. Ama artık tellwe'de olmayacak galiba. Profilini Uzakta yapmış. Sosyal medyada arattım; bulamadım.
Geldimi falın?Teşekkür ederimEvet dün akşam falda diye görünüyordu. Bende fal gönderdim ama daha bekliyorum
ne falı attınızTeşekkür ederimEvet dün akşam falda diye görünüyordu. Bende fal gönderdim ama daha bekliyorum
Kız ben ona senelerönce baktırmıştımArkadaşlar aranızda Klothoyagmur’a baktıran oldu mu? İyi bakıyor mu?
Geldimi falın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?