- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.321
Haklısınız, bence de yüksek ücretlere gerek yok çünkü falın çıkıp çıkmayacağı da muamma... Bir anlık moralimi düzeltiyorum, kendi adıma bana iyi geliyorRica ederim
Kahve falını denemedim, su falında da öyle aman aman net tarihli bir yorum yoktu biraz genel ve uzun dönemli yaşam analizi gibiydi ancak yukarıda da dediğim gibi zayıf olduğum bir dönemdi ve içinde bulunduğum anı anlatması bunun nasıl düzeleceği, etrafımdaki insanları tarif etmesi ve uyarması hoşuma gitmişti
Ama ben kesinlikle yüksek ücretler verilmemesi taraftarıyım
Herkes böyle zorlu bir dönem geçiriyor, ben atlattım o günleriHaklısınız, bence de yüksek ücretlere gerek yok çünkü falın çıkıp çıkmayacağı da muamma... Bir anlık moralimi düzeltiyorum, kendi adıma bana iyi geliyor
Bu dediklerinizin hepsini yapıyorum ama yine de bir yanım faldaHerkes böyle zorlu bir dönem geçiriyor, ben atlattım o günleri
Sana nacizane tavsiyem sil bütün fal uygulamalarını sonrada fala vereceğin paralarla kendine cilt bakım ürünleri al, kozmetik içerikli olmasın ama
Hergün cilt bakımları, maskeler derken inan insan kendine geliyor
Çok moralin bozuksa hemen atla git en yakın sinemaya yada tiyatroya. Birkaç saat havan değişir ve unutursun
Buradaki birçok kişi çok paralar döktü bak noldu hepimiz olması gereken şeyleri yaşadık
Bu bir anda olmadı ama alıştıra alıştıra oldu
Sen bilirsin tabii ki karar seninBu dediklerinizin hepsini yapıyorum ama yine de bir yanım faldaKendime engel olamıyorum... Şimdi yorumlara göre iyi bir yorumcu arıyorum, baktırdıktan sonra da en az yeni yıla kadar fal baktırmamayı hedefliyorum.
Hemen bir mesaj yazıyorum o zamanSen bilirsin tabii ki karar senin
Dertleşmek, konuşmak istersen ben buralardayım
Ya olur insanız, herşey tepetaklak giderken iyi bir şeyler duymaya ihtiyacımız olur ama artık bunların yaptığı daÇok haklısın ablacım, herkesin dönem dönem zayıflıkları oluyor ve o dönemde birkaç söz duymak terapi gibi oluyor insana. Ama işte gel gelelim ne zaman bu zayıf noktalarımızdan faydalanıldığını görüyoruz işte o zaman gerçeğin farkına varıyoruz
Neyse velhasılkelam etraf kötü niyetli insanlarla dolu
Olan bizim paralarımıza oluyor ablacımYa olur insanız, herşey tepetaklak giderken iyi bir şeyler duymaya ihtiyacımız olur ama artık bunların yaptığı da
Gram faldan anlamam, falcı isimlerini de bilmem, ancak burada reklam yapan olursa aaa falcı x'miş reklam yapıyormuş diyorum, işlerini iyi yapıyorlarsa burada birkaç üyelik açıp reklam yapmalarına ihtiyaç yok, iyi olduğunu söyleyenlerde bizim reklama ihtiyacımız yok diyor zaten ama nedense bazısı burada hep :))
İçlerinden bir iki tanesini bilirdim ama onları da sizler bilmezsiniz biri çok yaşlıydı vefat etti komşuydu oradan biliyorum ama kendine bile faydası olmadı, hastalıklarını öngöremedi, diğeri de falcı bilmem kim diye fal bakıyordu, o da yine bizim muhittendi, zaten bizim oradakiler baktılar falda kazanç var, elini çarptığın falcı oldu:)) bu bahsettiğim son kişi bildiğiniz define bulup zengin olma sevdasında bir adamdı, baktı kazdığı yerlerden define çıkmadı fal cafelere takılmaya başladı, bir iki kahve falı derken ilgi olduğunu, para kazanabildiğini de anlayınca falcı oldu, gerçek ismi dikkat çekmezdi, afili bir isim bulmuş kendine, zengin muhitlerde evlere kahve falı bakmaya gidiyordu hala yapıyordur belki de.
İyiler reklamla değil işiyle andırsın kendini.
Rica ederim kurallar dahilinde olması gerekeni yapıyorumOlan bizim paralarımıza oluyor ablacımŞüphe içinde kalıyoruz biz de, kim ne zaman siteye kayıt olmuş diye bakmadan edemiyoruz. Böyle insanların hesaplarını kapattığın için sana minnettarız, kimseye prim vermiyorsunuz ❤❤❤
Tamam ablacımRica ederim kurallar dahilinde olması gerekeni yapıyorumherhangi bir üyelikle ilgili küçücük bir şüpheniz bile olsa rapor edin, ki aslında çoğu şüphelerinizde doğru çıkıyor hislerinize güvenin
Hangi uyelikler onundu? En son birini tahmin ediyoruz ama digerleri?Yaso 1 üyelik daha alırsan külahları değişeceğiz
Yeni uyelik almaya çalışıyor yani çoklu üyeliği yokHangi uyelikler onundu? En son birini tahmin ediyoruz ama digerleri?
Geçmez dediğimiz her şey geçiyor canım.zaman ve sabır.kızlar cok dertliyim cok kötüyüm dayanamıyorum artık nasıl gecicek bugünler
ben de hep böyle uzun sürüyor bayılıyorum tek harekette insan silen insanlara asla onlardan olamadımGeçmez dediğimiz her şey geçiyor canım.zaman ve sabır.
Bende öyleyim yıllar sürüyor bende de sonra da bir bakmışım ben yıpranmışim ne kadar gereksiz insan için.ben de hep böyle uzun sürüyor bayılıyorum tek harekette insan silen insanlara asla onlardan olamadım
kıyamam sana her şey geçer merak etme zamana bırak, azıcık sabır azıcıkkızlar cok dertliyim cok kötüyüm dayanamıyorum artık nasıl gecicek bugünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?