tellwe.com'da bakılan fallar!

Kehanettin ve sihirlihatuna baktirdim beğenmedim. Çok pembeciler ve atıyolar bence assddff
Sihitli Hatun a ilk geldigi zamanlar baktirmistim, simdi okuyunca bakiyorum da hicbirsey bilememis. Bombos bir fal, laf kalabaligi. Baktirdigim zaman da ani filan bilemedigini gormustum zaten.

arkadaşlar ben tracaya ulaşamıyorum artık sitede yok gören duyan bilen başka bir sitede mi acaba başka bir isimle bana bilen varsa lütfen söylesin

ben de baktırdım dün güzeldi, direk tarih vermiyor ama zaten tarih verenlere de inanmıyorum saçmalıyorlar öylesine de baktırmştm

Alioth’a ben de baktırdım. Ortalama bi yorum en azından kopyala yapıştır değil. Bi konu var bakalım dediği gibi mi olacak. Bi de urungu_34 diye biri var. Ona canlı baktırdım ucuz diye, hiç fena değildi. Çok kısa bi vade verdi bakalım olacak mı dediği. Haber ederim.

urungu dediğiniz kişinin puanı düşük emin misiniz?

İşte ben ucuz kafam dağılsın diye düşünmüştüm. Telde bakan Zeynep, Gamze, Mehmet, baba Vanga Hande, symbol Bora ile aynı tarihi verdi ve benzer şeyler söyledi. Bilemiyorum...Çok kısa bi vade verdi bekleyip görelim.

Elifsucan fena değil ama o da geçmiş, an ve geleceği biraz karıştırıyor sanki :)
Cok dogru, bana da gecmis ve gelecek karisti bir konuda ozellikle eminim. Yalniz bu farkli yorumcular la da yasanabiliyor. Örnegin falsepeti Zülal'de gecmisi gelecek olarak anlatti bir konuda bende. Ayrica, yorum alan kisiler yaziyorlar fal yorumlari kismina "daha yeni tartistik tekrar mi tartisacagiz" gibi yorumlar okuyorum. Bence burada falci yakin geçmisi gelecek olarak anlatiyor...

[/QUOTE urunguya bende baktırdım çıkarsa yazarım ,aliot bir yıl için.öngörüde bulundu ama biraz tecrübesiz geldi tarot yorumu[/QUOTE]

Ya bu yorumunuzu shaylaya fal gönderdikten sonra gördüğüm için çok üzüldüm ismini burada aratmıştım daha önceki bir yorumunuzda ilişkimin biteceğini bilen sadece iki kişi oldu biri shayla yazmışsınız onu görmüştüm ben Bana çünkü olumlu bir yorum yaptı bilmesini çok isterim.

Şimdi shayla'nın falına tekrar baktım, dönüş yapmayacak size demiş eski ile ilgili ama baktırmamdan 1 ay sonra başka birini sokmuş hayatıma ama öyle biri yok tabi ki :)... Yani çok üzülecek bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…