tellwe.com'da bakılan fallar!

uyumsuz a fal baktırdım şartlı teklif etti
özensiz kısacık.
soru kısmında emin olma o kadar diye beni azarlamış
tarzını sevmedim

İlk yıldıznamesini beğenmiştim, ikincisi de çooook kötü olmamakla birlikte yine de biraz baştan savmaydı. Ayrıca bu şartlı fal saçmalığı nasıl bir mantıktır. Öyle olunca puan verilemediğine göre, o zaman nereden anlayacağız falcı hakkında başkalarının ne düşündüğünü! Gerçi puan ve yorumlarda zaten şaibeli durumlar var, o da ayrı konu tabii...

Benim bir düzeltme yapmam lazım. Yeşilcingene iş ile ilgili durumu bilmiş. Falı biraz olasılıklı gibi sonrasında soru sormuşum cevapladığında daha kesin olmuş cevabı. Ama ilişki konusu pek dediği gibi değil çünkü oradada olasılıklı

Yeşilcingenenin dediği çıkmayan var mı? Birde tellwe üzerinde fal baktırdığımızda yorumdan sonra açılan soru kısmına ne kadar süre sonra soru sorabiliyoruz

binnaz da bakim yapanlar şaşırmış iyice sanırım 200 tl 300 tl fiyat yazıyor. ben o kadar fal parası vereceksem doğru düzgün birine gider baktirirm. iki satır yorum yapan birine öyle bir para vermek olacak iş değil. zaten doğru düzgün yorumcusu da yok pes doğrusu

Merhaba, bubastis in dedikleri çıkmayan var mı?
Bana dedikleri çıkmamıştı. Baya olumsuz yorum yaptı özellikle iş konusunda olmuyacak falan dedi ama ben işe başladım. Aşk hayatında da çok güçlü kudretli bir erkekle tanışacaksın dedi şu anda öyle biri yok. Ama öyle biriyle tanışırsam yazarım.

Şimdi merak edip baktım tellwe'deki sayfasına. Duvarında zaten tarot yorumlama kitabı resmi var. Oradan ne öğrendiyse onları söyleyip yorumluyor işte

Elifsucan’a yaklaşık 2 ay önce baktırmışım. Yine bi kısmı tutmuş, bi kısmı tam sallama fal olmuş. Hiç şaşırtmıyor artık

kızlar geçen haftalarda sianna'ya fal attım soru sormadan ama detayları çok güzel bildi. arkasından bir fal daha attım kabul etmedi dediğimin zamanı gelsin bekle öyle at dedi. ertesi akşam başka sahte hesap açtım isim falan vermedim onuda enerjimiz uymadı sanırım diye iade etmiş :))) sanırım gerçekten iyi bakıyor
birde falciarkadas var yenilerden ona baktıran varmı beni çekiyor şu an onada atıcam sanırım :))
beğendiğiniz kimler var yeni falcılardan??
baya ara vermiştim fal baktırmıyordum yine başladım değişik şeyler yaşıyorum şu an :)

Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
Bu mesajı beğenen bir ksiiye fal bakacagim bugünün talihlisi kim?? İlk üç beğenen kişiden ben seçeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…