- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.243
- 43
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.701
uyumsuz a fal baktırdım şartlı teklif etti
özensiz kısacık.
soru kısmında emin olma o kadar diye beni azarlamış
tarzını sevmedim
Bana dedikleri çıkmamıştı. Baya olumsuz yorum yaptı özellikle iş konusunda olmuyacak falan dedi ama ben işe başladım. Aşk hayatında da çok güçlü kudretli bir erkekle tanışacaksın dedi şu anda öyle biri yok. Ama öyle biriyle tanışırsam yazarım.Merhaba, bubastis in dedikleri çıkmayan var mı?
Şimdi merak edip baktım tellwe'deki sayfasına. Duvarında zaten tarot yorumlama kitabı resmi var. Oradan ne öğrendiyse onları söyleyip yorumluyor işteBana dedikleri çıkmamıştı. Baya olumsuz yorum yaptı özellikle iş konusunda olmuyacak falan dedi ama ben işe başladım. Aşk hayatında da çok güçlü kudretli bir erkekle tanışacaksın dedi şu anda öyle biri yok. Ama öyle biriyle tanışırsam yazarım.
Şimdi farkettim şu profil resim tam bizi ve şu yorumunu temsil ediyor farkında mısın? batıyoruz ama her şey iyi gidiyor gibi.Elifsucan’a yaklaşık 2 ay önce baktırmışım. Yine bi kısmı tutmuş, bi kısmı tam sallama fal olmuş. Hiç şaşırtmıyor artık
Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
O kadar çok ihtiyacım var ki...Bu mesajı beğenen bir ksiiye fal bakacagim bugünün talihlisi kim?? İlk üç beğenen kişiden ben seçeceğim..
geç kaldımBu mesajı beğenen bir ksiiye fal bakacagim bugünün talihlisi kim?? İlk üç beğenen kişiden ben seçeceğim..
Benim çıkmadıMerhaba, bubastis in dedikleri çıkmayan var mı?
Bu mesajı beğenen bir ksiiye fal bakacagim bugünün talihlisi kim?? İlk üç beğenen kişiden ben seçeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?