- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.721
Bence o baya iyii benim de enerjim uydu ama sonra attıgım 2 falımı da iade etti enerjim çok düştü diyerekbugün siannanın dediği birşeyi yaşadım.ve 2 ay içinde olacak dediği çok spesifik birşeydi. bu kadar erken beklemiyordum.
vadelere çok takılmamak lazım sanırım.
bakalım asıl fal sonucu da çıkıcakmı.
keşke başlamasaydım yine fallara
Bence o baya iyii benim de enerjim uydu ama sonra attıgım 2 falımı da iade etti enerjim çok düştü diyerek
evet çok sık bakmıyor sanırım benide iade etti iki defa. ara veriyorum bir süre dedi en sonBence o baya iyii benim de enerjim uydu ama sonra attıgım 2 falımı da iade etti enerjim çok düştü diyerek
Bende baktıracaktım ona forumdan birisi kesinlikle baktırma demişti. Demek ki doğruymuş41 bakla çok kötü asla tavsiye etmiyorum.
klothoyağmur bende de çıkmamıştı zaten, yeşilçingene de gelen yorumların çoğu artık olumsuz olmaya başladı. Bende bir konuyu tutturmuştu ama zaten % 50 şans vardıYeşil Cingene ve Klothoyağmur'un, Ocak, Şubat icin soylediklerinden hic bir sey olmadi.
Abbeydawn'a ben baktırmıştım keşke sorsaydın baktırmadan önce baktırma derdimAbbeydawn çok yavan yüzeysel. Uyumsuz kafasına göre özensiz.
Evet dogum tarihiyle bakılıyor. Ilk yıldızname baktirdım 2 ay önce hem is hem ask için. Ama baktirmiyacam artık deyip kapattım hesabi. Sonra şimdi biriyle tanıştım hoşlandımda.Tekrar yeni bir fal attim ask fali.Tamamen farklı bir aşk hayatı geleceği çizdi bana. Yildiznamede 7 ay icinde bir birliktelik görmüştü bana. Şimdiki kişi için bambaşka bir yorum yaptı.bu yıldızname doğum tarihindeki gezegen konumlarına göre bakılmıyor mu yani farklı anlam çıkarması çok tuhaf olmuş.
Evet yıldızname yorumu değişmez çünkü içinde his falan olmaz, aslında tamamen matematiksel işlemlere dayanır. Kısaca falcı biraz sallama iş yapmış. Benim bilgim böyle bu konudabu yıldızname doğum tarihindeki gezegen konumlarına göre bakılmıyor mu yani farklı anlam çıkarması çok tuhaf olmuş.
Evet dogum tarihiyle bakılıyor. Ilk yıldızname baktirdım 2 ay önce hem is hem ask için. Ama baktirmiyacam artık deyip kapattım hesabi. Sonra şimdi biriyle tanıştım hoşlandımda.Tekrar yeni bir fal attim ask fali.Tamamen farklı bir aşk hayatı geleceği çizdi bana. Yildiznamede 7 ay icinde bir birliktelik görmüştü bana. Şimdiki kişi için bambaşka bir yorum yaptı.
Evet yıldızname yorumu değişmez çünkü içinde his falan olmaz, aslında tamamen matematiksel işlemlere dayanır. Kısaca falcı biraz sallama iş yapmış. Benim bilgim böyle bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?