tellwe.com'da bakılan fallar!

Beeen! Yani karmaşık geldi yorumu pek anlamadım. Anla ilgili söylediği şeylerin bazıları olabilir ama gelecek için 7 ay diyor. Pek ciddiye alamadım. Değmez boşver. Bi de terapistt var onu da beğenmedim.
Tesekkur ederim :) terapisti bende denedim ama soruma cvp bile vermedi , çok secenekli fal baktı bana :/

Uyumsuz ve ruhfal‘La ilgili yorum yağabilecek olan var mı?
Uyumsuz bende patladı sayılır
Son erkek arkadaşımla evleniceğimi söyledi falan ama ayrıldık
Ben ayrılmak istedim
Böyle olucağını söylemedi yani patladı

Uyumsuz bende patladı sayılır
Son erkek arkadaşımla evleniceğimi söyledi falan ama ayrıldık
Ben ayrılmak istedim
Böyle olucağını söylemedi yani patladı
Belki barışırsınız ve evlenirsiniz. Yani bazen süreci bilmiyorlar

Ben de Renan, can patladı. Shayla ve sadecegerçekler de öyle..

Ben baktırmıştım, eski kişinin düşünceleri yaptıkları hakkında dedikleri doğru mu bilmiyorum çünkü anlık durumu ve karşıdakinin düşüncesi için tavsiye edilen nakta ve geysu çok farklı şeyler söyledi. o yüzden bilemiyorum.

Nakta'nın bir vadesi bende geçti, gelecek ile ilgili dediği bir iki şeyde çıkmadı. Biraz da karışık anlatmış. Birisi olacak demişti hayatında harfler vermiş ama öyle bir şeyde yok.

Biri olucak şöyle böyle dediklerinde çıkmıyor zaten onların tarif ettiği gibi biri
Ben benim eskinin şu an ne yaptığını neden benden ayrıldığını vs sordum
Oda onun ağzından konuştu
Haklı olduğu taraflar vardı
Bilemediği şeylerde oldu işiyle ilgili mesela tarif ettiği tarzda bir iş yapmıyor
Bilmiyorum ya hayırlısı
Ben dönüş beklemiyorum tabi
Zaten uzun zaman geçti
Sadece aklıma düştü bir an
Ondan baktırdım

Uyumsuza 2 kere fal attım ikiside çok olumsuzdu yaklaşır gibi olduğu bazı durumlar vardı ama yinede pek beğenmedim ayrıca çok kısa ve özensizdi falları.

Yeşilcingenenin baktığı fala göre değişiyor bence. Yani gördüğünü söylüyor benim falımda olumsuzdu ama dediği vadede dediği şeyi yaşadım. Bende falları tutarlıdır. Kahve gönderdim hep.

Hatta 5 kredim var diye atmıştım HocaNalanHanim'a bana uzun uzun sende nazar var, ilişkinde şöyle böyle diyip beni 70'TL'lik falına yönlendirdi. 1 Yıldız verince hemen iade etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…