- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.781
Tesekkur ederim :) terapisti bende denedim ama soruma cvp bile vermedi , çok secenekli fal baktı bana :/Beeen! Yani karmaşık geldi yorumu pek anlamadım. Anla ilgili söylediği şeylerin bazıları olabilir ama gelecek için 7 ay diyor. Pek ciddiye alamadım. Değmez boşver. Bi de terapistt var onu da beğenmedim.
Uyumsuz bende patladı sayılırUyumsuz ve ruhfal‘La ilgili yorum yağabilecek olan var mı?
Belki barışırsınız ve evlenirsiniz. Yani bazen süreci bilmiyorlarUyumsuz bende patladı sayılır
Son erkek arkadaşımla evleniceğimi söyledi falan ama ayrıldık
Ben ayrılmak istedim
Böyle olucağını söylemedi yani patladı
Bilmiyorum canımBelki barışırsınız ve evlenirsiniz. Yani bazen süreci bilmiyorlar
Ben de yakın bi zaman için söylediği şey oldu. Sonucu yaza doğru bağlanır dedi ama bakalım. Şu an süreç söylediği gibi ama sonu için umudum azalmaya başladı.Evet patladı bende
Ben baktırmıştım, eski kişinin düşünceleri yaptıkları hakkında dedikleri doğru mu bilmiyorum çünkü anlık durumu ve karşıdakinin düşüncesi için tavsiye edilen nakta ve geysu çok farklı şeyler söyledi. o yüzden bilemiyorum.Kızlar Nakta adlı falcıya instagramdan fal baktırdım
Valla dehşete düştüm
Eski sevgilimin düşüncelerini duygularını hayatını resmen anlattı bana
İnanılmazdı
Gelecek çıkar mı bilemem
Siz hiç baktırdınız mı?
Çok ilginç bir stili var
Biri olucak şöyle böyle dediklerinde çıkmıyor zaten onların tarif ettiği gibi biriBen baktırmıştım, eski kişinin düşünceleri yaptıkları hakkında dedikleri doğru mu bilmiyorum çünkü anlık durumu ve karşıdakinin düşüncesi için tavsiye edilen nakta ve geysu çok farklı şeyler söyledi. o yüzden bilemiyorum.
Nakta'nın bir vadesi bende geçti, gelecek ile ilgili dediği bir iki şeyde çıkmadı. Biraz da karışık anlatmış. Birisi olacak demişti hayatında harfler vermiş ama öyle bir şeyde yok.
Denediniz mi sizHeartfilia hakkında fikriniz nedir? Var mı baktırıp çıkan?
Ben beğendim fena değildi ama dediği şeylerin çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum vade verdi.Denediniz mi siz
Ben beğendim fena değildi ama dediği şeylerin çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum vade verdi.
Kahve mi attınız ?Ben beğendim fena değildi ama dediği şeylerin çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum vade verdi.
Evet kahve atmıştım. Siz de mi baktırdınız?Kahve mi attınız ?
Ben baktırmadım telwede en son terapiste attım ama beğenmedim ondan önce falperisine atmıştım berbattı o yüzden temkinliyimEvet kahve atmıştım. Siz de mi baktırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?