tellwe.com'da bakılan fallar!

Uyumsuza baktirdiğim aşk falı cıktı kızlar. Yeni birinden etkilendim falan demiştim. Uyumsuz hayatında biri var ciddiye gidicekler ama sonradan birden ayrılacak vs vs dedi.. Çocuğun hayatında birinin olduğunu hatta sözlenecegini öğrendim. Kadın haklı çıktı...Ama yıldıznamesi ile hala çakışıyor. Orayı anlamadim hala.
Yesilcingene ve Elifsucan patladı bu arada.
Çingene evet görüştüğü kişiler var ama kalbi boş demişti. Haziran olmadan birliktelik görmüştü benle ona. Elifsucan da öyle. Alexde patladı

merhaba ne zaman bakmıştı falı?

Siz memnun kalmadınızmo
Hayır hiç kalmadım. Keşke bu kadar sallamasaydın. 20-25 gün sonra arayacak her şey çok güzel olacak dedin. Virüs dışında da her şey daha berbat oldu. İnsanlara umut vermenin ne anlamı var. Bu işten anlamıyorsan bakma anladığını düşünüyorsan da tekrar tekrar gelsinler diye sallama!

Ya shayla'yı mı övdün sen bu kadar ben baktirmıstm tek kelimeyle berbat o kadar mı pembeci olur bi insan ya tek kelimesi dahi çıkmadı. Sende gel burda reklamını yap tabii. Zor degil kendine fal atmak kimseyi kandırmaya calışmayın komik duruma düşüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…