- 5 Ekim 2017
- 265
- 513
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.801
Uyumsuza baktirdiğim aşk falı cıktı kızlar. Yeni birinden etkilendim falan demiştim. Uyumsuz hayatında biri var ciddiye gidicekler ama sonradan birden ayrılacak vs vs dedi.. Çocuğun hayatında birinin olduğunu hatta sözlenecegini öğrendim. Kadın haklı çıktı...Ama yıldıznamesi ile hala çakışıyor. Orayı anlamadim hala.
Yesilcingene ve Elifsucan patladı bu arada.
Çingene evet görüştüğü kişiler var ama kalbi boş demişti. Haziran olmadan birliktelik görmüştü benle ona. Elifsucan da öyle. Alexde patladı
3 hafta önce hemen hemen.merhaba ne zaman bakmıştı falı?
Shayla süper bakıyor herseyimi bildiBen de Renan, can patladı. Shayla ve sadecegerçekler de öyle..
Denemek için farkı hesap açtım baktırdım yine aynılarını söylediShayla süper bakıyor herseyimi bildi
Siz memnun kalmadınızmoShayla süper bakıyor herseyimi bildi
Yaw he heShayla süper bakıyor herseyimi bildi
Ne reklam yapcam babamın kızımıYaw he he
Canım bariz yapmayın şu reklamı
Yooo direk kendisisin.Ne reklam yapcam babamın kızımı
Hatta bu durumda evet babanın kızı da oluyorNe reklam yapcam babamın kızımı
Sayfamı resmini gönderdim baktırdığıma dair iyi bakıyor diye söyledim ama sizin gibiler reklam sanıyor hemenHatta bu durumda evet babanın kızı da oluyor
Hayır hiç kalmadım. Keşke bu kadar sallamasaydın. 20-25 gün sonra arayacak her şey çok güzel olacak dedin. Virüs dışında da her şey daha berbat oldu. İnsanlara umut vermenin ne anlamı var. Bu işten anlamıyorsan bakma anladığını düşünüyorsan da tekrar tekrar gelsinler diye sallama!Siz memnun kalmadınızmo
Cano artık aldık yürüdük bu işlerde bırak o kadar olsun :)Sayfamı resmini gönderdim baktırdığıma dair iyi bakıyor diye söyledim ama sizin gibiler reklam sanıyor hemen
Yaw allah aşkına
gelsinler
çok komiksiniz çok güldümm paronayak olmuşunuz:)))))Yaw allah aşkına
Farklı hesap açıp 2-3 fal baktırmak çok mu zor sanki? Hepimizin elinde akıllı telefon var, bir çoğumuz da senin yaptığını akıl edebiliriz.
Kendini yorma boşa sevgili shayla
Burdan ekmek çıkmaz sana
çok komiksiniz çok güldümm paronayak olmuşunuz:)))))
çok komiksiniz çok güldümm paronayak olmuşunuz:))))) ben falcı değil Turist rehberiyim)
Ya shayla'yı mı övdün sen bu kadarben baktirmıstm tek kelimeyle berbat o kadar mı pembeci olur bi insan ya tek kelimesi dahi çıkmadı. Sende gel burda reklamını yap tabii. Zor degil kendine fal atmak kimseyi kandırmaya calışmayın komik duruma düşüyosunuz
[su anki durumları analizleri yorumları çok isabetliydi yaptı çok şaşırdım burdan bakıyordum onun için yazdım gelecek verdiği tarihler çıkarmı bilmemnisan dedi çıkarsa yazarım diyecem shayla senmi geldin dersiniz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?