tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar Hüma Bal'ı bulamadığım ve tellwe'de heartfilia'yı gördüğüm için fal attım... Beğendim falını bilginize

Merhabalar

Yesilcingene herkese mi olumsuz söylüyor? Ve çıkıyor mu söyledikleri . Canımı baya baya sıktı çünkü

Merhabalar

Yesilcingene herkese mi olumsuz söylüyor? Ve çıkıyor mu söyledikleri . Canımı baya baya sıktı çünkü
Forumda çıkmadı diyende çok, çıktı diyen de. Kesin bir sonuç yok ortada. Ama bana iş ile ilgili baktığı olumsuz fal çıkmıştı. Ama ilişki ile ilgili tespiti doğru olmadı, mart ayında bir ilişki olacak dedi harflerde vermiş ama bakalım. Ama onunda olması zor.
Birde kahvede baktırsanız,, tarotta baktırsanız hep aynı bakımı yapıyor yani fazla para vermeye gerek yok

Medyumz için paranızı harcamayın bence. Uzun yorum yazması uğraşmış olması anlamına gelmiyor. O kadar net şeyleri bilemedi ki resmen 2 gün boşuna bekledim

Kızlar Hüma Bal'ı bulamadığım ve tellwe'de heartfilia'yı gördüğüm için fal attım... Beğendim falını bilginize
Hüma instagramda bakıyor hatta kendi sitesi kitapları falan var. İlişki koçu bal hesabının adı. Ben 1 kez baktırdım gerçi binnazda iken. Pembecidir kendisi ama analizleri güzel doğru.

Elfisucan a baktırdınız mı hiç?
Ben baktırdım. Çok genel geçer şeyler söylediği gibi bildiği şeyler de oldu. Bazı şeyleri herkese söylüyor mesela, ama aralarda söylediği şeyler de çıkabiliyor. Enteresan birisi kendisi, biz çözemedik.

Kızlar Nakta adlı falcıya instagramdan fal baktırdım
Valla dehşete düştüm
Eski sevgilimin düşüncelerini duygularını hayatını resmen anlattı bana
İnanılmazdı
Gelecek çıkar mı bilemem
Siz hiç baktırdınız mı?
Çok ilginç bir stili var

Nakta olayı çok karışıkk hatta tartışmalı eski yorumları bi okuyun bence

Şartlı fal yolladı kabul etmedim puan yokyorum yok , güvenemedim . Keşke biri çıksa onlar bana tutmadı dese :)
Beeen! Yani karmaşık geldi yorumu pek anlamadım. Anla ilgili söylediği şeylerin bazıları olabilir ama gelecek için 7 ay diyor. Pek ciddiye alamadım. Değmez boşver. Bi de terapistt var onu da beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…