- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.761
Ne falı baktırmıştın?Kızlar Hüma Bal'ı bulamadığım ve tellwe'de heartfilia'yı gördüğüm için fal attım...Beğendim falını bilginize
Kahve FalıNe falı baktırmıştın?
Forumda çıkmadı diyende çok, çıktı diyen de. Kesin bir sonuç yok ortada. Ama bana iş ile ilgili baktığı olumsuz fal çıkmıştı. Ama ilişki ile ilgili tespiti doğru olmadı, mart ayında bir ilişki olacak dedi harflerde vermiş ama bakalım. Ama onunda olması zor.Merhabalar
Yesilcingene herkese mi olumsuz söylüyor? Ve çıkıyor mu söyledikleri . Canımı baya baya sıktı çünkü
Ben çok merak ediyorum, yıllar önce güzel şeyler yazılmışOnlar isimli falcı tekrar fal bakmaya başlamış deneyen var mı ??
Hüma instagramda bakıyor hatta kendi sitesi kitapları falan var. İlişki koçu bal hesabının adı. Ben 1 kez baktırdım gerçi binnazda iken. Pembecidir kendisi ama analizleri güzel doğru.Kızlar Hüma Bal'ı bulamadığım ve tellwe'de heartfilia'yı gördüğüm için fal attım...Beğendim falını bilginize
Fal alımını açmıyor hala yakalasam deniycem inş.Ben çok merak ediyorum, yıllar önce güzel şeyler yazılmış
Elfisucan a baktırdınız mı hiç?Fal alımını açmıyor hala yakalasam deniycem inş.
Ben baktırdım. Çok genel geçer şeyler söylediği gibi bildiği şeyler de oldu. Bazı şeyleri herkese söylüyor mesela, ama aralarda söylediği şeyler de çıkabiliyor. Enteresan birisi kendisi, biz çözemedik.Elfisucan a baktırdınız mı hiç?
Evet patladı bendeElfisucan a baktırdınız mı hiç?
Bende bekliyorum bakalım. Bi de fildor var gördünüz mü?Evet patladı bende
Şartlı fal yolladı kabul etmedim puan yokyorum yok , güvenemedim . Keşke biri çıksa onlar bana tutmadı dese :)Bende bekliyorum bakalım. Bi de fildor var gördünüz mü?
Nakta olayı çok karışıkk hatta tartışmalı eski yorumları bi okuyun benceKızlar Nakta adlı falcıya instagramdan fal baktırdım
Valla dehşete düştüm
Eski sevgilimin düşüncelerini duygularını hayatını resmen anlattı bana
İnanılmazdı
Gelecek çıkar mı bilemem
Siz hiç baktırdınız mı?
Çok ilginç bir stili var
TamamNakta olayı çok karışıkk hatta tartışmalı eski yorumları bi okuyun bence
Beeen! Yani karmaşık geldi yorumu pek anlamadım. Anla ilgili söylediği şeylerin bazıları olabilir ama gelecek için 7 ay diyor. Pek ciddiye alamadım. Değmez boşver. Bi de terapistt var onu da beğenmedim.Şartlı fal yolladı kabul etmedim puan yokyorum yok , güvenemedim . Keşke biri çıksa onlar bana tutmadı dese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?