- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.741
Klotho : çıkmadı, dedikleri olmadı vadesi geçti.Benim merak ettiklerim
Klotho
Falcı yusuf
Medyum cetin
Medyum azad
Medyumz
Kara listemdekiler
Havadisefro
41bakla
Abbeydawn
Medyumz iyiydi. Özenli baktığını ve iyi yorumladığını düşünüyorumBenim merak ettiklerim
Klotho
Falcı yusuf
Medyum cetin
Medyum azad
Medyumz
Kara listemdekiler
Havadisefro
41bakla
Abbeydawn
Bu arada ben klotho çıkmadı dedim ama yani tavsiye ederim şöyle ki en azından uydurma, paragöz şekilde iş yapmadığını düşünüyorum.Çetin çok enteresan çıktı diyeni hiç duymadım. Yorumlara övenlere hiç inanmamak lazım dediğiniz gibi
Ya bende merak ettim siannayı ama dünden beri bakıyorum falları kapalı. Telwedede en son falımı 8 ay önce atmışım:))Buraya sianna yazılınca acaba reklam mi yapılıyor diye düşündüm önce ama fiyatı uygun olunca ne kaybederim kendim deneyeyim dedim. Gelecek için henüz bir şey diyemem ama falı özenliydi şahsen sakız falı yollayabilir bu fiyata diye düşünmüştüm. Eğer başka baktıran ya da çıkan varsa yazarsa sevinirim. Kadınlar günümüz de kutlu olsun bu arada
Yesilcingenenin dedikleri çıktı mi?inşallah patlar ne diyimbu arada 2 şer hafta arayla fal baktırmıştım her baktığımda verdiği vadeden 1 vade düşürüyor onu da çözemedim
Siannaya fal baktırdım sonunda. Kahve attım. Olumsuzluğun doruklarında bir faldı.
Geçmişten bahsetmemiş hiç. Karakter analizi şu an(kısmen) geri hep gelecekgeçmişi bilebildi mi? İnşallah çıkmaz sana. Benimki de olumluydu güya.
patladı mı sana baktığı fal?geçmişi bilebildi mi? İnşallah çıkmaz sana. Benimki de olumluydu güya.
inşallah çıkmazSiannaya fal baktırdım sonunda. Kahve attım. Olumsuzluğun doruklarında bir faldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?