tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar Yeşilçingene hoşlandığım erkeğin sevgilisini tarif etti ( görünüşü boyu isimdeki harfleri yaşını) ama gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Sizde böyle tarifleri tuttu mu ?

Kızlar Yeşilçingene hoşlandığım erkeğin sevgilisini tarif etti ( görünüşü boyu isimdeki harfleri yaşını) ama gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Sizde böyle tarifleri tuttu mu ?
Yeşilcingene'nin bende olumsuz fallari hep çıkar.Zaten favori falcim kendisi ama keşke olumlu dedikleri de olsa

Bana daha önce baktı 2. Ye fal attım yıllar sonra kendisine bana hıc bsy demeden beni kara listeye almıs hiç ama hiç anlam verememiştim bu hareketine;(( hatta site yonetımıne yazdım benı baska bırıyle mı karıstırdı dye baska bı hesapta actım mecbur baska bırılerıne baktırmıstım o hesaptan da en son ıste ecen yesılcıngeney atayım dedım sıfır hesapta. Bunları yazmıs sızınle ılgılı bı ongörüm yok enerjımız uyusmadı fal iadesi??? Ne alaka ya hıc boyoe bsy duymadım baska sitelerde

kızlar karantinada sıkıntıdan burayı okumaya basladım sonra telveye girip eski falları okudum bir sene olmus baktırmayalı ondan once de surekli baktırmazdım da arada girerdim cok nadir, neyse baktım da soylediklerinin biri bile tutan yok, tavsiye edebilecegim bir tek aytence ve yesilcingene, aytenceye yıldızname baktırabilirsiniz cok begenmistim gercekten cok ozenli ve isabetliydi, emek vermisti bayagı. ama falını begenmemistim falları hic tutmamıs. yesilcingeneye de ben yazarken fal olarak degil de sadece uyum ve mevcut durum icin oluru var mı yok mu nedir diye yazmıstım yani gelecege yonelik bir sey bakmamıstı bana su kisiyle olur bu kisiyle olmaz diye islami usulle bir hesaplama yaptım demisti.
onun dısında burada iyi denilen butun falcılara fal atmıstım hepsi de biraz bilgi istiyor ya bastan, onları evirip cevirip burclara ona buna göre sorularımıza göre sallıyorlar artık emin oldum. zaten fal baktıran kisinin problemi uc asagı bes yukarı bellidir. bosuna paranızı kaptırmayın dicem ama insan kötü bir ruh halinde olunca her seyden medet umar hale geliyor. ne noktalama isareti ne dilbilgisi ne yazdıkları dil oyle karman corman yazıyorlar ki ben bir falımı okuyunca simdi dedim ki ya benim hayatımda uc kisi varmıs ucunden birinin de iki kisi varmıs falan özne yüklem birbirine karısmıs kalabalık olsun diye dolduruyorlar bos bos.

Taraca,seruven,klothoya baktırmışmıydınız merak ettim?
Cingene tutturmusmu kiminle olup olmayacagini yani?Ama gelecek ongorusu yok sanırım..
Aytencenin yıldıznamesi nasıl,geleceği tutturmuşmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…