- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.021
Biliyorum daha önceden defalarca baktırdım kendisine. Ama uzunca Bi süredir hiç baktırmamıştım. Platform falan mı değiştirdi acaba diye düşündüm bu kadar geciktirmezdi hiç. Teşekkür ederim :)Falını ilk yolladığında kontrol ediyor enerjin uygun değilse iade ediyor senin ki iade etmemiş galiba illaki bakar o zaman
Tellwe'deki ücretler ile aynı mı bilginiz var mı? Eğer öyleyse orada baktırmanın pek bir anlamı olmazda. Sanırım siteler belli oranda kısmını veriyor yorumculara. Yine de iyi olmuş tellwe 'nin müşteri umurunda değil. Şahsen eğer daha uygun ücret ile bakarlarsa sosyal medya hesaplarından baktırmayı tercih ederim.Klothoyağmur ınstagramdan bakıyormuş artık.
Sıranızı buraya yazmayın eğer okuyorsa çevirir bence :)Ya ben bugün yeşilçingeneye su falı attım 1 ay önce kahve attım enerji alamadım demişti bakmadı... bugün attım ama sistemde değil herhalde 2 saattir 4. sıradayım yine geri çevirir mi ya sizce??
Aynı üyelikle yolldıysan büyük ihtimalle iptal eder. İstersen sorularının başına olumsuz yorum yaptığınızı biliyorum, benim için önemli değil gibisinden yaz isterseniz şartlı da bakabilirsiniz yaz. Öyle şeyler işte.Ya ben bugün yeşilçingeneye su falı attım 1 ay önce kahve attım enerji alamadım demişti bakmadı... bugün attım ama sistemde değil herhalde 2 saattir 4. sıradayım yine geri çevirir mi ya sizce??
Geysu artık Facebook ve mail üzerinden bakıyormuş. Facebook’a Geysu Tellwe yazarsanız ulaşabilirsiniz. Biraz geç dönebiliyor yalnız.Geysu artık sitede yok ona nasıl ulaşabilirim insta ya da facesini bilen var mı hala fal bakıyor mu?
Bende mail adresi vardı özelden gönderdim. Ama bana dediklerinin hiçbiri çıkmadı söylemek isterim. Uzun bakar sonradan istediğim her soruyu da sormuştum hatta falıyla ilgili bunların olması imkansız gibisinden de yazmıştım. gayet düzgün cevap vermişti.Geysu artık sitede yok ona nasıl ulaşabilirim insta ya da facesini bilen var mı hala fal bakıyor mu?
arkadaşlar bu zamana kadar tellwede bir çok fal baktırdım 20 yi aşmıştır.Kiminin vadesi tuttu kimininki tutmadı.40 kredilik baktırdığım bir fal vardı mesela ama hiçbirini yaşamadım.2 gün önce 5 kredilik bir falcı keşfettim hem tüm sorularımı yanıtladı hemde nokta atışı yaptı yorum kısmında sorduklarımada cevap verdi CEVHEROO denemelisiniz pişman olmayacaksınız 5 kredilik falı 20 kredilik falları solladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?