- 16 Mayıs 2020
- 6
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.041
Ne falıydı?Uyumsuzzdan fal baktırdım olumsuz çıktı. Uyumsuzzdan baktırıpta gerçekşeiöeyen fal var mı çok üzüldüm umarım çıkmaz
Tarot baktırdım ama ilişkimle ilgiliydi çok olumsuz şeyler söyledi.Ne falıydı?
Ben de tarot baktırmıştım ona ne olumsuz ne olumlu her yöne çekilebilecek bir faldı açıkçası fazla takma kafana ben artık öyle yapıyorum moral bozmana gerek yok allah kötüsünü yaşatmasınTarot baktırdım ama ilişkimle ilgiliydi çok olumsuz şeyler söyledi.ilk defa bir falın tutmaması için dua ettim söyledikleri oha nasılda bildi tarzı degildi dogru kısımlarıda var tabi ama tam beni tatmin etmedi.
Bende çıkmamıştı dediği, iş ile ilgili olacak demişti olunca yine gelirsin demişti olmadı. çokda iddalıydıUyumsuzzdan fal baktırdım olumsuz çıktı. Uyumsuzzdan baktırıpta gerçekşeiöeyen fal var mı çok üzüldüm umarım çıkmaz
Canım benim tavsiyem, eğer ilişkideysen sakın baktırdığın fallara göre hareket etme aklına kuruntu sokma. Olumlu olumsuz bir şekilde yaşıyoruz ilişkiyiTarot baktırdım ama ilişkimle ilgiliydi çok olumsuz şeyler söyledi.ilk defa bir falın tutmaması için dua ettim söyledikleri oha nasılda bildi tarzı degildi dogru kısımlarıda var tabi ama tam beni tatmin etmedi.
Bitmiş bir ilişkiye baktırmıstımCanım benim tavsiyem, eğer ilişkideysen sakın baktırdığın fallara göre hareket etme aklına kuruntu sokma. Olumlu olumsuz bir şekilde yaşıyoruz ilişkiyi
Çok önceden baktırmıştım.Dediği hiçbirşey çıkmadı sorduğum sorular üzerinde yorum yapmış.Tellwe de birden fazla yorumcu profil olduğu belirtilmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam..Medyum çetine baktırıp çıkan var mı kızlar ???
Kesinlikle dümen döndürdüğünü düşündüğüm falcılardan birisi. Hayran sayısı hep belirli seviyede artıyor, sayfasındaki yorumlar hep aynı ağızdan çıkmış gibi. Uzak durMedyum çetine baktırıp çıkan var mı kızlar ???
Tellwe Altincihisleriolan adlı yorumcuya gitmeyin anca 5 puan istesin değmez
Heartfilia da aynısı
Hemen iptal edin krediniz boşa gitmesin altıncıhisleriolan la aynı kişi yani çoklu hesap kendisi.Ruhfall iyi diye kredi yükledim . Şartlı gönderdi bende red ettim moralim bozuktu. Ama sonra tekrardan gönderdim şartlı bakabilirsiniz olumsuza açığım ve saatlerce bakmadı çevrimiçiydi . Trip attı galibaFalı iptal ettim ve çevrimiçi olan falperrisine gönderdim . Ona baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi burda hiç bulamadım.
Teşekkür ederim. İade istedim edecekler mi bilmiyorumHemen iptal edin krediniz boşa gitmesin altıncıhisleriolan la aynı kişi yani çoklu hesap kendisi.
En çok Yeşilçingene tercih ediliyor ona atın isterseniz,ben kendisine bir kere fal yolladım ve iade etti.Bunun üzerine bir daha hiç yollamadım,öyle de bir saçma huyum varTeşekkür ederim. İade istedim edecekler mi bilmiyorumPeki siz kimi önerirsiniz ? Yeşilçüngene uyumsuz elifsucan seruven bunlara baktırdım. Son kez baktırıp tellweye girmemeye karar verdim . Falcıyıldızabla nasıl ?
Onu zaten ilk denedim. 60 fal baktırmış olabilir konuyla ilgili ve en olumsuzu Yeşilçingene. Unutmak istiyorum falını . Keşke benim de iade etseydi. Karşı tarafın beni hiç sevmediğini başka biri ile mutlu karşılıklı aşk yaşadığını benim ise kısmetim kapalı olabildiğini ve birisi ile tanışacağımı ama kısmetim kapalı olduğu için onunlada olmayabildiğini söylediEn çok Yeşilçingene tercih ediliyor ona atın isterseniz,ben kendisine bir kere fal yolladım ve iade etti.Bunun üzerine bir daha hiç yollamadım,öyle de bir saçma huyum var,diğerlerini hiç tecrübe etmedim ne desem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?