tellwe.com'da bakılan fallar!

Çok üzüldüm adınıza ama lütfen geçmişe takılıp olumsuz düşünmeyin,benim hayatımda her felaketin ardından çok güzel şeyler gelmiştir mesela,lütfen olumlu düşünün.Fallara çok takılıp kalmayalım.

ben ona yıllar once baktrmstm..güya o zmn ki sevdgm cocugun ailesiyle tanıscaktım bırak onlarla tanısmayı adam gibi barısamadık bile.boswer :))

ben ona yıllar once baktrmstm..güya o zmn ki sevdgm cocugun ailesiyle tanıscaktım bırak onlarla tanısmayı adam gibi barısamadık bile.boswer :))
İşte bu fal işlerin en kötü tarafı olumlu fallar çıkmıyor olumsuz çıkıyor. Çingenenin olumlu falları çıkmadığını duydum ama olumsuzları 90 % çıkar. Ben zaten bu konuyu kapatmaya çalışıyorum. Önüme bakacam.

fal olumsuz olabilir ama bazi falcilarda felaket tellali

Geç oldu biraz ama elifsucan bana geçen sene bu zamanlar yani nisan ayı da olabilir 2 3 ay sonra yazın sonlarına doğru biri çıkacak dedi tarif falanda etti ama üzerinden 1 sene geçti öyle biriyle tanışmadım ilişkimde başlamadı

Bu fal işleri hep yalan dolan ya. Ben zaten 3 aydır falan tövbeliyim de bugün eski fallarımı açıp okudum neredeyse hepsinin üzerinden çok zaman geçmiş 1 sene , 1 seneden fazla olanlar vb. Hiç biri tutmadı hepsi farklı bir şey demiş karşıma çıkacak insanla ilgili biri yay burcu demiş biri başak biri esmer demiş biri kumral hepsi farkli bir harf veriyor zaten yani karman çorman oluyor zihniniz amaan bıraktım tövbe ettim huzurluyum valla

bana da son falı cok olumsuzdu dün baktırdım neyse onu söylemiş ama öküz oturdu resmen. eski sevgilimin yeni sevgilisi icin sistemli akıllı bir kız böylesini bulmusken kimseye kaptırmayayım diye kancayı takmış işi bir an önce ilerletip imzaları attırmak istiyor bu yüzdende adamın gözünü boyuyor o nasıl birini isterse ona göre davranıyor cok akıllı bir kız sevgilin de mutlu huzurlu bunları anlayabilmiş değil umarım imzalar atılmadan anlar durumu demiş.

beğendiğiniz bir falcımıydı bem sık sık duyuyorum ama hic baktırmadım bi deneyeyim
Kesinlikle 100 lira verilmez. Özenli bakar bu konuda sıkıntı yok ama bana iş ile ilgili dediği çıkmadı. Ayrıca instagram da tellwe deki gibi paranın %30-%40 değil tamamını alacak normal şartlarda tellwede baktığından daha uyguna bakması lazım instagramda. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

sana peki diğer dediklerinden özel hayattan falan bildiklari oldu mu? ben beril yavuzu yakalamaya calısıyorum ona baktırdın mı, inanılmaz kuyruk var.

sana peki diğer dediklerinden özel hayattan falan bildiklari oldu mu? ben beril yavuzu yakalamaya calısıyorum ona baktırdın mı, inanılmaz kuyruk var.
Ben baktırdım . Fal Sepeti konusunda uzun uzun yazmıştım. Çok emin kendinden. Hatta bazı arkadaşlara dediği çıkmış. Falı nokta atışlarla dolu. Yaklaşık 60 fal baktırmışım binnaz tellwe fal sepeti falalem . Şu an en beğendiğim Beril ve Melisa ama bana çok olumlu konuştular . Durum hiç olumlu gözükmüyor

Peki bu doğru mu ? Hayatında öyle biri var mı ?

Olmadı. beril yavuz'a da baktırdım. bir gün verdi iş ile ilgili bir haber alacaksın dedi öyle bir şey olmadı. Haziran'da iş değişimi dedi bunun olması şu ortamda %1 bile değil. Özel hayat konusunda da söylediklerinin çıkacağını zannetmiyorum.

Bende Beril'e baktıranlardanım. Yeşil çingene gibi o da olumsuz konuştu. Gelecek adına söylediği şey umarım çıkmaz ama anı çok iyi bildi bende. Karşı tarafı iyi analiz etti,benim ruh halimi ve düşüncelerimi de aynı şekilde. Hakkında iyi konuşan da çok,olumsuz konuşan da var. Tamamen enerji meselesi bence. Ama neticede 15 liralık bir fal. Çok da abartmamak lazım.15 lira iken baktırılabilir.

baktırdım ben de fal sepetinde uygulamayı indirenlere 2 liraya 150 kredi veriyorlar, 2 liraya baktırmış oldum. Ayısığı ve yesilcingeneyle aynı seyleri söylemiş karakter özelliği hakkında,şaşırdım. Vadeside ayışığı ile bunlarla aynı. Yalnız soru kısmında tarot açabilirmisiniz cok kısa diye rica ettim kartlarda da cıktı ilişkileri için açtım yazmış ama seçtiği kartlar aşıklar dünya azize kupa dokuzlusu. yani bu kartlarda adamın bana döneceği anlamı yokki ne alaka bana söylediğiyle. Aşıklar kartı cıkmış bir de :) gidip atayım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…