- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.061
İade istedim etmediler tabii. O kadar fal baktırdım ve ilk defa iade istemiştim sadece 17 kredi o kadar zor değildi iade etmek. Artık baktırmam tellwede. Çıkan fal yok zaten.Hemen iptal edin krediniz boşa gitmesin altıncıhisleriolan la aynı kişi yani çoklu hesap kendisi.
Çok üzüldüm adınıza ama lütfen geçmişe takılıp olumsuz düşünmeyin,benim hayatımda her felaketin ardından çok güzel şeyler gelmiştir mesela,lütfen olumlu düşünün.Fallara çok takılıp kalmayalım.Onu zaten ilk denedim. 60 fal baktırmış olabilir konuyla ilgili ve en olumsuzu Yeşilçingene. Unutmak istiyorum falını . Keşke benim de iade etseydi. Karşı tarafın beni hiç sevmediğini başka biri ile mutlu karşılıklı aşk yaşadığını benim ise kısmetim kapalı olabildiğini ve birisi ile tanışacağımı ama kısmetim kapalı olduğu için onunlada olmayabildiğini söylediBu kadar olumsuz olmaz ya .
Bence bu kadar ısrar etmeyin, bakmıyorsa sizin için daha hayırlıdır belki.yeşilçingene falımı iade etti başka hesaptan atsam bakar mı napmalıyım
ben ona yıllar once baktrmstm..güya o zmn ki sevdgm cocugun ailesiyle tanıscaktım bırak onlarla tanısmayı adam gibi barısamadık bile.boswer :))Onu zaten ilk denedim. 60 fal baktırmış olabilir konuyla ilgili ve en olumsuzu Yeşilçingene. Unutmak istiyorum falını . Keşke benim de iade etseydi. Karşı tarafın beni hiç sevmediğini başka biri ile mutlu karşılıklı aşk yaşadığını benim ise kısmetim kapalı olabildiğini ve birisi ile tanışacağımı ama kısmetim kapalı olduğu için onunlada olmayabildiğini söylediBu kadar olumsuz olmaz ya .
İşte bu fal işlerin en kötü tarafı olumlu fallar çıkmıyor olumsuz çıkıyor. Çingenenin olumlu falları çıkmadığını duydum ama olumsuzları 90 % çıkar. Ben zaten bu konuyu kapatmaya çalışıyorum. Önüme bakacam.ben ona yıllar once baktrmstm..güya o zmn ki sevdgm cocugun ailesiyle tanıscaktım bırak onlarla tanısmayı adam gibi barısamadık bile.boswer :))
fal olumsuz olabilir ama bazi falcilarda felaket tellaliİşte bu fal işlerin en kötü tarafı olumlu fallar çıkmıyor olumsuz çıkıyor. Çingenenin olumlu falları çıkmadığını duydum ama olumsuzları 90 % çıkar. Ben zaten bu konuyu kapatmaya çalışıyorum. Önüme bakacam.
Arkadaşlar sorularımı hiçbir zaman yanıtsız bırakmayan ve detaylı bir bakım yapan elifsucan’dır... Her falda muhakkak birkaç kız çıkıyor ama analizlerini çok beğeniyorum. elifsucan’ın birkaç ay sonra olacak dediği şeyi yaşayanlar yazabilir mi?
bana da son falı cok olumsuzdu dün baktırdım neyse onu söylemiş ama öküz oturdu resmen. eski sevgilimin yeni sevgilisi icin sistemli akıllı bir kız böylesini bulmusken kimseye kaptırmayayım diye kancayı takmış işi bir an önce ilerletip imzaları attırmak istiyor bu yüzdende adamın gözünü boyuyor o nasıl birini isterse ona göre davranıyor cok akıllı bir kız sevgilin de mutlu huzurlu bunları anlayabilmiş değil umarım imzalar atılmadan anlar durumu demiş.İşte bu fal işlerin en kötü tarafı olumlu fallar çıkmıyor olumsuz çıkıyor. Çingenenin olumlu falları çıkmadığını duydum ama olumsuzları 90 % çıkar. Ben zaten bu konuyu kapatmaya çalışıyorum. Önüme bakacam.
beğendiğiniz bir falcımıydı bem sık sık duyuyorum ama hic baktırmadım bi deneyeyimklothayagmur instagrama geçmiş ama 100 TL diyor bakımlar için...
Normalde tellwe de 40-50 ye bakıyorsa instagramda yarı yarıya düşürmesi gerekirdi.
Kesinlikle 100 lira verilmez. Özenli bakar bu konuda sıkıntı yok ama bana iş ile ilgili dediği çıkmadı. Ayrıca instagram da tellwe deki gibi paranın %30-%40 değil tamamını alacak normal şartlarda tellwede baktığından daha uyguna bakması lazım instagramda. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumbeğendiğiniz bir falcımıydı bem sık sık duyuyorum ama hic baktırmadım bi deneyeyim
sana peki diğer dediklerinden özel hayattan falan bildiklari oldu mu? ben beril yavuzu yakalamaya calısıyorum ona baktırdın mı, inanılmaz kuyruk var.Kesinlikle 100 lira verilmez. Özenli bakar bu konuda sıkıntı yok ama bana iş ile ilgili dediği çıkmadı. Ayrıca instagram da tellwe deki gibi paranın %30-%40 değil tamamını alacak normal şartlarda tellwede baktığından daha uyguna bakması lazım instagramda. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Ben baktırdım . Fal Sepeti konusunda uzun uzun yazmıştım. Çok emin kendinden. Hatta bazı arkadaşlara dediği çıkmış. Falı nokta atışlarla dolu. Yaklaşık 60 fal baktırmışım binnaz tellwe fal sepeti falalem . Şu an en beğendiğim Beril ve Melisa ama bana çok olumlu konuştular . Durum hiç olumlu gözükmüyorsana peki diğer dediklerinden özel hayattan falan bildiklari oldu mu? ben beril yavuzu yakalamaya calısıyorum ona baktırdın mı, inanılmaz kuyruk var.
Peki bu doğru mu ? Hayatında öyle biri var mı ?bana da son falı cok olumsuzdu dün baktırdım neyse onu söylemiş ama öküz oturdu resmen. eski sevgilimin yeni sevgilisi icin sistemli akıllı bir kız böylesini bulmusken kimseye kaptırmayayım diye kancayı takmış işi bir an önce ilerletip imzaları attırmak istiyor bu yüzdende adamın gözünü boyuyor o nasıl birini isterse ona göre davranıyor cok akıllı bir kız sevgilin de mutlu huzurlu bunları anlayabilmiş değil umarım imzalar atılmadan anlar durumu demiş.
Olmadı. beril yavuz'a da baktırdım. bir gün verdi iş ile ilgili bir haber alacaksın dedi öyle bir şey olmadı. Haziran'da iş değişimi dedi bunun olması şu ortamda %1 bile değil. Özel hayat konusunda da söylediklerinin çıkacağını zannetmiyorum.sana peki diğer dediklerinden özel hayattan falan bildiklari oldu mu? ben beril yavuzu yakalamaya calısıyorum ona baktırdın mı, inanılmaz kuyruk var.
Bende Beril'e baktıranlardanım. Yeşil çingene gibi o da olumsuz konuştu. Gelecek adına söylediği şey umarım çıkmaz ama anı çok iyi bildi bende. Karşı tarafı iyi analiz etti,benim ruh halimi ve düşüncelerimi de aynı şekilde. Hakkında iyi konuşan da çok,olumsuz konuşan da var. Tamamen enerji meselesi bence. Ama neticede 15 liralık bir fal. Çok da abartmamak lazım.15 lira iken baktırılabilir.sana peki diğer dediklerinden özel hayattan falan bildiklari oldu mu? ben beril yavuzu yakalamaya calısıyorum ona baktırdın mı, inanılmaz kuyruk var.
baktırdım ben de fal sepetinde uygulamayı indirenlere 2 liraya 150 kredi veriyorlar, 2 liraya baktırmış oldum. Ayısığı ve yesilcingeneyle aynı seyleri söylemiş karakter özelliği hakkında,şaşırdım. Vadeside ayışığı ile bunlarla aynı. Yalnız soru kısmında tarot açabilirmisiniz cok kısa diye rica ettim kartlarda da cıktı ilişkileri için açtım yazmış ama seçtiği kartlar aşıklar dünya azize kupa dokuzlusu. yani bu kartlarda adamın bana döneceği anlamı yokki ne alaka bana söylediğiyle. Aşıklar kartı cıkmış bir de :) gidip atayım kendimi.Bende Beril'e baktıranlardanım. Yeşil çingene gibi o da olumsuz konuştu. Gelecek adına söylediği şey umarım çıkmaz ama anı çok iyi bildi bende. Karşı tarafı iyi analiz etti,benim ruh halimi ve düşüncelerimi de aynı şekilde. Hakkında iyi konuşan da çok,olumsuz konuşan da var. Tamamen enerji meselesi bence. Ama neticede 15 liralık bir fal. Çok da abartmamak lazım.15 lira iken baktırılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?