- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.001
Aslında kimler olduğunu merak ettimmerhaba herkese uzun zaman olmuştur yazmayalı nerdeyse 2 senedir çok az fal baktırıyorum ara vermiştim kötü etkilendiğim için. ocak ayında 2 kişiye baktırmıştım onun haricinde bu sene baktırdığım olmadı hiç yorum yapmak istedim. 2side durumu tamamen olmasa da bilmiş oldu. 2side olumsuz konuşmuştu ilişkim hakkında gidişatta o yöndeydi zaten çıkacağını düşünüyordum tamamen olayları bilemeselerde bir tanesi daha çok yaklaştı ayrıntı kısmında beklemediğim bir gelişmeyi bildiği için. hiçbir zaman %100 çıkmadı zaten fallarım o yüzden bırakmıştım. hep genel hatlarıyla olabilitesi yüksek şeyleri bildiler. fala gerek yok aslında gidişatı az çok sizde yorum yaparak kestirebiliyorsunuz. isim vermek çok istemedim herkesin enerjisi aynı olmuyor çünkü etkilemek istemedim. içimi dökmek istedim sanırsam. biraz zor bir süreçten geçiyorum. inşallah herkes en kısa zamanda feraha çıkar ve fallara hiçbir zaman ihtiyacımız olmaz.
çıkan varmı canım hiç memnun kaldığınYeşilçingene çıkmadı.
Klothoyağmur çıkmadı.
Nakta çıkmadı.
Kısmen çıkan fallarım oldu. Ya da attılar, bazıları tuttu. Yukarda ismini verdiğim falcılara bir kaç kez baktırmıştım.çıkan varmı canım hiç memnun kaldığın
Elifsucan ve uyumsuzz nasıldı acaba anda ve gelecekte?yesilcingene enerji uyumsuzluğundan ötürü falımı iade etmiş, kredim kaldı. Önerebileceğiniz biri var mı? elifsucan ve uyumsuzz'a daha önce baktırdım.
Baktıralı birkaç hafta olduğu için gelecek için bir şey diyemiyorum maalesef, ben de beklemedeyim. An konusunda ise ikisi de tutarlı şeyler söylediler ama uyumsuzz'un eklediği ekstra bir şey yoktu, soruma göre yorum yapmış. Vade meselesine de "yaşanmayacak ama bu sene yaşanmayacak, belki gelecek sene yaşanır" tarzında bir şeyler demiş. Kısa ve anlaşılması zor bir faldı.Elifsucan ve uyumsuzz nasıldı acaba anda ve gelecekte?
kizlar kkaraaynaya yildizname baktiran var mi?
peki tutarli miydi yani o zmn baktrdgnda begenms mydn?Ben ona kahve falı yolladım aylar önce ve söylediği hiçbir şey gerçekleşmedi!
Herkese selam. Fal sepetinde deneyimim cok ama tellwede neredeyse yok. Uyguna baktirabilecegim iyi birisi kim var sizce suan atmalik?
peki tutarli miydi yani o zmn baktrdgnda begenms mydn?
Tesekkurler cevabınız için.Evet,bana da çok benzer bir fal baktılar.Çıkarsa ikisi de birebir çıkmış olacak.O yüzden sordum size de.Vadeler zaten genelde hiçbir yorumcunun birebir tutmuyor.Baktıralı birkaç hafta olduğu için gelecek için bir şey diyemiyorum maalesef, ben de beklemedeyim. An konusunda ise ikisi de tutarlı şeyler söylediler ama uyumsuzz'un eklediği ekstra bir şey yoktu, soruma göre yorum yapmış. Vade meselesine de "yaşanmayacak ama bu sene yaşanmayacak, belki gelecek sene yaşanır" tarzında bir şeyler demiş. Kısa ve anlaşılması zor bir faldı.
Elifsucan farklı noktalara da değinmiş, falı da gayet uzundu. Totalde bakarsam ikisi de %60-%70 oranında aynı şeyleri demişler sadece vadeleri farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?