- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.081
hayatında biri var malesef bilemiyorum tabi kızın karakterini ama başak yükselenli oğlak. saf biri olacağını hiç sanmam başak kadınları cok iyi isini bilir.Peki bu doğru mu ? Hayatında öyle biri var mı ?
benim melisayla enerjim asla ama asla uyusmamıştı iade almıştım falını.Ben baktırdım . Fal Sepeti konusunda uzun uzun yazmıştım. Çok emin kendinden. Hatta bazı arkadaşlara dediği çıkmış. Falı nokta atışlarla dolu. Yaklaşık 60 fal baktırmışım binnaz tellwe fal sepeti falalem . Şu an en beğendiğim Beril ve Melisa ama bana çok olumlu konuştular . Durum hiç olumlu gözükmüyor
Ben ayışığına baktıramadım ama yeşil çingene ile aynı şeyleri söylemişti. Ben tarot baktırmıştım,sonra kendisi 7 kart daha çekti. O kısım da tutarlıydı. Acaba kartları sizin için mi çekti de böyle oldubaktırdım ben de fal sepetinde uygulamayı indirenlere 2 liraya 150 kredi veriyorlar, 2 liraya baktırmış oldum. Ayısığı ve yesilcingeneyle aynı seyleri söylemiş karakter özelliği hakkında,şaşırdım. Vadeside ayışığı ile bunlarla aynı. Yalnız soru kısmında tarot açabilirmisiniz cok kısa diye rica ettim kartlarda da cıktı ilişkileri için açtım yazmış ama seçtiği kartlar aşıklar dünya azize kupa dokuzlusu. yani bu kartlarda adamın bana döneceği anlamı yokki ne alaka bana söylediğiyle. Aşıklar kartı cıkmış bir de :) gidip atayım kendimi.
Ben baktırmıştım vadesi doldu çıkmadı banaGuclusezgi falı çıkan oldu mu acaba?
Attım ben de zaman aşımına uğraşmış. 15 kredi ile kaldım öyleBen baktırmıştım vadesi doldu çıkmadı bana
Çok kısaydı zaten anlık için de genel geçer şeylerdi tahmin edilebilir.Attım ben de zaman aşımına uğraşmış. 15 kredi ile kaldım öylegirmiyor sanırım. Anlık olarak iyi miydi acaba
Önerdiğin bir falcı var mı acaba tellwedenÇok kısaydı zaten anlık için de genel geçer şeylerdi tahmin edilebilir.
Şu ana kadar çıkan olmadı bana ama en son Nina3 diye birine baktırdım falını beğendim uzun uzun anlatmış sorumu da yanıtlamış. Herhangi bir gelecek vadesi vermedi ama anlık olarak beğendim. Denersen sen de yazabilir misin bana yorumunu merak ettim beğenecek misin.Önerdiğin bir falcı var mı acaba tellweden
Tamam denerim, çok teşekkür ederimŞu ana kadar çıkan olmadı bana ama en son Nina3 diye birine baktırdım falını beğendim uzun uzun anlatmış sorumu da yanıtlamış. Herhangi bir gelecek vadesi vermedi ama anlık olarak beğendim. Denersen sen de yazabilir misin bana yorumunu merak ettim beğenecek misin.
Arkadaşım baktirdi dün. Sadece soru üzerinden bakmış. Eski sevgilisini sormuş. Şu an iletişimleri olduğu halde iletişim kopuk seni özlüyor gelemiyor falan demis. Baya sallamış fali dinlemek bile icimizden gelmedi. Oysaki bana gecmis ve an olarak analizi iyi yapmisti. Burdan birine de birkac seyi cikmis. Yorum yapamiyorum artik onun hakkinda ..berilin falını bir daha dinledim, gerçekten 2 liraya göre cok cok iyi bakmış.
Bana baktığında karakter analizi açısından da, bulunduğum durum açısından da iyiydi. Dediği şeyleri de yaşadım. Ablam için gönderdik ona bilemedi mesela. Ve bana 10 dakikadan uzun bir yorum göndermişti, epey şaşırtmıştı. Ablama 7 dakika gönderdi, çok detay yoktu. Birçok falcıda yaşanan durum yaşandı yani. Neyse ki kredisi yüksek değil.Arkadaşım baktirdi dün. Sadece soru üzerinden bakmış. Eski sevgilisini sormuş. Şu an iletişimleri olduğu halde iletişim kopuk seni özlüyor gelemiyor falan demis. Baya sallamış fali dinlemek bile icimizden gelmedi. Oysaki bana gecmis ve an olarak analizi iyi yapmisti. Burdan birine de birkac seyi cikmis. Yorum yapamiyorum artik onun hakkinda ..
Ay evet evet, arkadaşıma analiz dahi yapmamış. Seni özlüyor gelemiyor demiş, geldi geldiiii aaaa. Üzülüyorum böyle şeyleri görünce.Bana baktığında karakter analizi açısından da, bulunduğum durum açısından da iyiydi. Dediği şeyleri de yaşadım. Ablam için gönderdik ona bilemedi mesela. Ve bana 10 dakikadan uzun bir yorum göndermişti, epey şaşırtmıştı. Ablama 7 dakika gönderdi, çok detay yoktu. Birçok falcıda yaşanan durum yaşandı yani. Neyse ki kredisi yüksek değil.
2 TL de degil ayrica, 15 TL net. Insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Sadece app.i ilk indirenlere ilk 150 kredi alimi TL 1.99 - Sen Apple ID degistirip veya farkli bir takim yontemlerle birden fazla yararlanmis olabilirsin bu özel fiyattan ama Android kullanicilari icin farklidir sonra bu acigi hemen kapatabilirler vs...berilin falını bir daha dinledim, gerçekten 2 liraya göre cok cok iyi bakmış.
Ben katina baktırmıştım ama tuhaftı yani geçmişte yaşadıklarımı 2 ay sonra yaşayacakmışım gibi anlattı boş biri değil hisleri var ama zaman olarak tutturamıyor benim fikrimElifsucana kahve falı atmıştım. Böyle karışık bir anlatım yok yahu. Soru sordum iade etmiş falı. Kahve dışında bir fal atan oldu mu elifsucana?
cevap kısmında yazdığı seyden o anlam cıkmıgor dedim onun dısında memnun kaldım, ayrıca bu sekilde düzeltmene gerek yok zaten benim yazdığım sey kendi ödediğim tutara göre ben 2 lira verdim dolayısıyla 2 liralık fala göre oldukca iyi yazmışım, bu konuda bir yanlıslık göremiyorum?2 TL de degil ayrica, 15 TL net. Insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Sadece app.i ilk indirenlere ilk 150 kredi alimi TL 1.99 - Sen Apple ID degistirip veya farkli bir takim yontemlerle birden fazla yararlanmis olabilirsin bu özel fiyattan ama Android kullanicilari icin farklidir sonra bu acigi hemen kapatabilirler vs...
Hatirladigim kadariyla kendi destesiyle olan acilimdan hic memnun kalmamistin ayrica, yanlis miyim?
canım belki enerji meselesidir ama mesela fiyatı yüksek olsa durup benim hadi baktırayım diyeceğim bir falcı değil. bugun yine dön başa dedim ve geysuya baktırdım iyiydiArkadaşım baktirdi dün. Sadece soru üzerinden bakmış. Eski sevgilisini sormuş. Şu an iletişimleri olduğu halde iletişim kopuk seni özlüyor gelemiyor falan demis. Baya sallamış fali dinlemek bile icimizden gelmedi. Oysaki bana gecmis ve an olarak analizi iyi yapmisti. Burdan birine de birkac seyi cikmis. Yorum yapamiyorum artik onun hakkinda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?