- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.101
Yazdigi da doğru düzgün anlaşılmıyor. 3 5 kere okudum yok yani. Özensiz bakıyor. Aynen bir şeyler var ama geliştirmesi şart..Ben katina baktırmıştım ama tuhaftı yani geçmişte yaşadıklarımı 2 ay sonra yaşayacakmışım gibi anlattı boş biri değil hisleri var ama zaman olarak tutturamıyor benim fikrim
Burasi tellwe topic i oldugu icin Fal Sepeti deneyimi olmayanlar icin normal proseduru aciklama geregi duydum. Normal fiyat 2 TL degil cunku. I wish ama degil :/ Ben de bilmeyenler icin yazdigim bu bilgilendirmede bir yanlis goremiyorum.cevap kısmında yazdığı seyden o anlam cıkmıgor dedim onun dısında memnun kaldım, ayrıca bu sekilde düzeltmene gerek yok zaten benim yazdığım sey kendi ödediğim tutara göre ben 2 lira verdim dolayısıyla 2 liralık fala göre oldukca iyi yazmışım, bu konuda bir yanlıslık göremiyorum?
Berile zam yapmış site. 30 olmuş katinası. İyi baktığını söyleyen de var memnun olmayan da var.berile katina baktırılırmı sizce ne de olsa en ucuzu o? gerçi katinadan anlıyormu pek emin değilim ama ya da falsepetinde baska kim var sevdiğiniz
Alex'in katinası iyidir. Diğerlerini bilmiyorum genelde kahve baktırdım diğer falcılaraberile katina baktırılırmı sizce ne de olsa en ucuzu o? gerçi katinadan anlıyormu pek emin değilim ama ya da falsepetinde baska kim var sevdiğiniz
yok ya alex cok tavsiye niteliğindeydi bana hiç begenmedim.Alex'in katinası iyidir. Diğerlerini bilmiyorum genelde kahve baktırdım diğer falcılara
Umarım bakar.. ben defalarca yolladım görü alamıyorum diyip durduYeşil çingeneye kahve falı gönderdim, çok korkuyorum.
Ay iyi bari çok da takmayayım o zamanUmarım bakar.. ben defalarca yolladım görü alamıyorum diyip durduArkadaşıma bir kere gelirse gelir sonra uğramaz eski sevgilin dedi. Kaç kere geldiğine ben şahit oldum. Çok da kulak asmamak lazım
Umarım burayı okumuyordurAy iyi bari çok da takmayayım o zaman
Bdn bitine baktirfim gecmiste yasadigim bi cok seyi saydi begemdimAranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
Hangi falcı acabaBdn bitine baktirfim gecmiste yasadigim bi cok seyi saydi begemdim
Basortulu birisi var ismi s ile basliyordu sankiHangi falcı acaba
Bulamadım ya..Basortulu birisi var ismi s ile basliyordu sanki
Yildiz haritasina bakamiyorsa kahve fali isyiyorYeşil çingeneye baktırabilenler nasıl soru sordu? Ben kendi doğum tarihimi yazdım, karşı tarafın doğum tarihini yazdım ve anne adlarımızı yazdım. İlişkimizin gidişatını sordum. Genel bakmıyorum deyip reddeder mi acaba?
Bdn bitine baktirfim gecmiste yasadigim bi cok seyi saydi begemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?