tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben katina baktırmıştım ama tuhaftı yani geçmişte yaşadıklarımı 2 ay sonra yaşayacakmışım gibi anlattı boş biri değil hisleri var ama zaman olarak tutturamıyor benim fikrim
Yazdigi da doğru düzgün anlaşılmıyor. 3 5 kere okudum yok yani. Özensiz bakıyor. Aynen bir şeyler var ama geliştirmesi şart..

Burasi tellwe topic i oldugu icin Fal Sepeti deneyimi olmayanlar icin normal proseduru aciklama geregi duydum. Normal fiyat 2 TL degil cunku. I wish ama degil :/ Ben de bilmeyenler icin yazdigim bu bilgilendirmede bir yanlis goremiyorum.

Tellwedeki yorumcular çevrimiçi olup asla fallara bakmıyorlar. Çok ilginç. Maca3 diye birine tarot attım karşı tarafı falan iyi analiz etmiş.hayatinda biri var demis. Ama olumlu konuşmuş. Kariyerle ilgili de olumlu konusmus. Aşk konusunda analizi iyiydi diyebilirim. Baktirilir mı derseniz anda aşk konusunda belki.

berile katina baktırılırmı sizce ne de olsa en ucuzu o? gerçi katinadan anlıyormu pek emin değilim ama ya da falsepetinde baska kim var sevdiğiniz

Yeşil çingeneye kahve falı gönderdim, çok korkuyorum.
Umarım bakar.. ben defalarca yolladım görü alamıyorum diyip durdu Arkadaşıma bir kere gelirse gelir sonra uğramaz eski sevgilin dedi. Kaç kere geldiğine ben şahit oldum. Çok da kulak asmamak lazım

Yeşil çingeneye baktırabilenler nasıl soru sordu? Ben kendi doğum tarihimi yazdım, karşı tarafın doğum tarihini yazdım ve anne adlarımızı yazdım. İlişkimizin gidişatını sordum. Genel bakmıyorum deyip reddeder mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…