tellwe.com'da bakılan fallar!

Villrose un da yorumunu almayı çok istemiştim, promosyon bakıyorum isterseniz yorumlayıp iade ederim demişti tamam demiştim ama sık giremediği için ve gece yorumladığı için yetişemedi tabii.

Kızlar 48 saat dolunca fal iptal oldu ben de havuza bıraktım ama şu an villrose da yeni fal seçeneği göremiyorum neden olabilir acaba?

Ya kesinlikle öyle fal için döktüğüm paraların haddi hesabı yok

Falı kaldırmış. Tellwede falcı çevrimdışıyken de fal atılabiliyor ya falcılar bazen fal almamak için kaldırıyor.
Ben de fal iptal oldu ondan mı böyle göründü diye merak ettim. Fal almak istemeyenlerde rüya yorumu falan görüyordum o yüzden tamamının kaldırılabildiğini de bilmiyordum. Teşekkür ederim canım

N noktalibirgul o sensin heralde aşko gene irtibatta olalım da ona göre atalım
Evet canım bendim o, duvarına yazıp gönderdim bakmış bile gerçekten çok tatlı bir insan ya nasıl emek harcamış uzun uzun yazmış ama boş yazmamış kendimi okudum yorumunda çok doğru tespitleri var.
Bu işi ticaret amacıyla yapmadığı için enerjisi temiz kalmış, zaten etkilendiğini farkedince ara vermiş filan, kendini iyi tanıyor ve doğru yönlendiriyor belli ki. Özetle çok çok memnun kaldım ben

Beğenmene sevindim Peki promosyon muydu yoksa sorularına göre normal fal mı baktı? Soruya göreyse bildiği şeyler var mı?

Beğenmene sevindim Peki promosyon muydu yoksa sorularına göre normal fal mı baktı? Soruya göreyse bildiği şeyler var mı?
Promosyon değil normal baktı canım, geceleri giriyormuş yakalayamam diye düşündüğüm için normal gönderdim. Sorularımı da cevapladı ve evet beni direkt bildi, nasıl bir yapım olduğunu, sorduğum kişiye yaklaşımımı, onun bana yaklaşımını vs. Vade vermedi sadece, görünmediğini söyledi ama olumlu olacağını düşünüyormuş onu söyledi.
Bu arada kahve falı 1 aylık vadeyi veriyormuş dediğine göre, diğer baktırdıklarımızda bazen aylar yıllar havada uçuşuyor o nasıl oluyor bilemiyorum.

Bende atacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…