- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.661
Olivia beni de etkiledi bir nokta atşı yaptı ben şokAy evet Elifsucan çok övülüyor ama bana da hiçbir şey bilememişti. Hatta saçmalamış diyebilirim. Olivia ile enerjimiz uyuştu belki bilmiyorum bildiği şeyler oluyor bende
Kızlar 48 saat dolunca fal iptal oldu ben de havuza bıraktım ama şu an villrose da yeni fal seçeneği göremiyorum neden olabilir acaba?
Ya kesinlikle öyle fal için döktüğüm paraların haddi hesabı yokFal baktırmak bağımlılık yapıyorAcaba şu falcı ne der bu falcı iyiymiş bilir belki diye diye elde koca bir sıfırla ayrılıyoruz. Aynen özellikle tellwede kopya fallar çok dönüyor. Yönetime söyleyelim desek, o kadar kötü sistemleri var ki hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar
Ben de fal iptal oldu ondan mı böyle göründü diye merak ettim. Fal almak istemeyenlerde rüya yorumu falan görüyordum o yüzden tamamının kaldırılabildiğini de bilmiyordum. Teşekkür ederim canımFalı kaldırmış. Tellwede falcı çevrimdışıyken de fal atılabiliyor ya falcılar bazen fal almamak için kaldırıyor.
Bende çok merak ediyorum duvarı etkileyici nasıl baktırırız kiVillrose un da yorumunu almayı çok istemiştim, promosyon bakıyorum isterseniz yorumlayıp iade ederim demişti tamam demiştim ama sık giremediği için ve gece yorumladığı için yetişemedi tabii.
Duvarına yazabilirsin, girince cevap yazar sanırım :)Bende çok merak ediyorum duvarı etkileyici nasıl baktırırız ki
YaZdım aşkım sabaha kadar bekledim pusu da ama ne yazıkki şimdi bakayım tekrardanDuvarına yazabilirsin, girince cevap yazar sanırım :)
Evet canım bendim o, duvarına yazıp gönderdim bakmış bileN noktalibirgul o sensin heralde aşko gene irtibatta olalım da ona göre atalım
Beğenmene sevindimEvet canım bendim o, duvarına yazıp gönderdim bakmış bilegerçekten çok tatlı bir insan ya nasıl emek harcamış uzun uzun yazmış ama boş yazmamış kendimi okudum yorumunda çok doğru tespitleri var.
Bu işi ticaret amacıyla yapmadığı için enerjisi temiz kalmış, zaten etkilendiğini farkedince ara vermiş filan, kendini iyi tanıyor ve doğru yönlendiriyor belli ki. Özetle çok çok memnun kaldım ben
Promosyon değil normal baktı canım, geceleri giriyormuş yakalayamam diye düşündüğüm için normal gönderdim. Sorularımı da cevapladı ve evet beni direkt bildi, nasıl bir yapım olduğunu, sorduğum kişiye yaklaşımımı, onun bana yaklaşımını vs. Vade vermedi sadece, görünmediğini söyledi ama olumlu olacağını düşünüyormuş onu söyledi.Beğenmene sevindimPeki promosyon muydu yoksa sorularına göre normal fal mı baktı? Soruya göreyse bildiği şeyler var mı?
Bende atacağım şimdiEvet canım bendim o, duvarına yazıp gönderdim bakmış bilegerçekten çok tatlı bir insan ya nasıl emek harcamış uzun uzun yazmış ama boş yazmamış kendimi okudum yorumunda çok doğru tespitleri var.
Bu işi ticaret amacıyla yapmadığı için enerjisi temiz kalmış, zaten etkilendiğini farkedince ara vermiş filan, kendini iyi tanıyor ve doğru yönlendiriyor belli ki. Özetle çok çok memnun kaldım ben
4 fal olmuş sırada, hepsine bakamaz muhtemelenBende atacağım şimdi
4.benim gece geleceği için geç attım bende Apple kullanıyorum uygulama da falcıda sırayı göstermiyor4 fal olmuş sırada, hepsine bakamaz muhtemelen
Telefonda ben de göremiyorum da bilgisayardan gördüm. İnşallah bakar canım bu gece4.benim gece geleceği için geç attım bende Apple kullanıyorum uygulama da falcıda sırayı göstermiyor
İnşaallah çok iyi elektrik aldımTelefonda ben de göremiyorum da bilgisayardan gördüm. İnşallah bakar canım bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?