tellwe.com'da bakılan fallar!

Yorumladı mı canım falını?
Dün mesaj attı yarına kalsa diye bende tamam dedim zayen günde 2 3 fal alıyormuş çok fazla almıyormuş dün işte sana baktı bende 4 deydim bugün 2 de az önce de önümdekine de bakmış heralde suan 1.sıradayım gece gelir diye düşünüyorum neden bunkadar uzattım ki hayır daha bakmadı da diyebilirdim

Yaa çok tatlısın sağol açıklaman için Sanırım burada konuşulduğu için biraz akın oldu kendisine zorlanıyor gibi. Başkası olsa sevinirdim ama onun bu naif enerjisi dolayısıyla üzüldüm aslında :) İnşallah bu gece bakar canım sana da.

Bakmış sorularımdan hariç genel bakım yapmış girişte şuan çalışmadığım ve iş hayatı ile ilgili olduğu için birşey diyemem sorumla ilgili kısa keskin konuşmuş eski sevgilimi sordum sana dönse bile isteme demiş takdir i ilahi

Kızlar az önce binnazda Merhan Sezgin'in tarot seçeneğini açtığını gördüm ve uygundu diye baktırdım. Çok fazla şey bildi. Pahalı olmadan baktırın isterseniz, kahve falına 800 krediye bakıyor çünkü. Bide Duygu Orak diye biri var ona denk gelirseniz uzak durun derim çok kötüydü.

Bana da iş hayatımla ilgili radikal bir değişimden bahsetmiş başta sorumu cevaplamadan önce. Tabii 1 aylık süreçte o denli değişim olur mu bilemiyorum beklemek lazım.
Eski sevgiline neden isteme demiş ki acaba sebebi sana mantıklı geldi mi önemli olan o bence canım.

Ben de Thetiss ve yeniruhlardukkanı nı denedim.
Thetiss ne zaman ayrıldığımızı bildi 3 lü bir vade dedi 3 hafta oldu gerçekten de. Onun dışında da fena bakmamış.
yeniruhlardukkanı da iyiydi ama vay be demedim, tabii özenliydi 12 dakika ses kaydı göndermiş.
İkisi için de baktırın mutlaka diyemem zaten ruh halim gereği çok bariz kötü yorumlayan olmadığı sürece iyi gibi geliyor herkesin yorumu. Bir de ufak tefek sıkıntılar olsa da sonunu olumluya bağlıyor herkes. Buna o an mutlu olsam da durumu olumlu göremediğim için sonrasında mutsuz oluyorum. Biraz ara verip vade beklemek hem cebime hem de psikolojime iyi gelecek sanki tabii başarabilirsem :)

Sebeb yok öyle hatta ek soru
Gönderdim

Olivia nın vadesi de yaklaştı bi gelişme yok heralde

Podos diye bir falcı vardı,onun için kredi almıştım ama iki gündür sisteme girmeyince 10 kredi daha alıp Havadis'e atayım dedim.Çok soru sormuşum diye beni detaylı tarota çağırıyor.Ben de 50 lira vermek istemediğim için genel bir yorum yapsanız kafi benim için dedim,o da ben genel yorum yapmıyorum diye iade etmiş falımı.Canı sağ olsun ne diyelim.

Ben burada adı geçince havadis e baktırmıştım, kahve ucuzdu 15ti, detay ıcın katina ya da tarot baktır dedi o da 20ydi. Aa dedım ucuz baktırırım haftaya. Gecen gün bir baktım 30 olmus. Neyse canım sıkılmıştı zaten dedım baktırıyım. Onda da zaten 6 dk ses kaydı göndermis, ılk 2 dk sı tarotun ne olduğunu falan anlatıyor fal mı bilinçaltı okuması mı falan filan. Kalan zamanda da sadece soruma yorum yapmış, seçtiğim kartlarla ilgili hiçbir şey demedi soru üzerinden konusmus en son da sorunun cevabı ıcın kart acıyorum diyip 30 saniye hızlıca konuşup detaylı bakım ıcın en pahalı olan falına çağırmış. Daha da baktırmam dememe gerek yok sanırım

Aynı ben de sevmedim. Soruyu sevmediyse kafasına göre cevaplamıyor. Bitse de gitsek der gibi yorumlayıp başından atıyor. Madem kahve falı bakamıyorsun kaldırabilirsin mesela ya da ücreti az geliyorsa arttır. Sürekli tarota gel pahalı fala gel demek çok itici oluyor ya, daha seçtiğimiz falı doğru dürüst yorumlayamayan birinin neden pahalı falına gidip daha fazla paramıza yazık edelim

İki üç gündür nişanlımla olan sıkıntılardan dolayı buraya giremiyordum Olivia da aynılarını söyledi bana 2 günlük geçmişten gelen seninle alakalı sıkıntılar meydana çıkacak durduk yere falan demişti ihtimal vermedim aslında hiç ama gerçekten de öyle oldu sen hatanı fark edeceksin kendini toparlama yoluna gireceksin falan yazmış hep geçen hafta attığım falda ne dediyse yaşamışım bizim enerjimiz çok mu uyuşuyor acaba anlamadım ki her gittiğimde çok büyük bir memnuniyetle ayrılıyorum

Bu arada efsunineye de baktırdım anlık bilememiş geleceğe yönelik konuşmuş işte 3 yıl içerisinde evleneceksin falan diye nişanlıyım ben 3 yıl boyunca nişanlı kalmak gibi bir niyetim yok açıkcası

Gerçekten iyi bilmiş Hangi falı atıyorsun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…