tellwe.com'da bakılan fallar!

podos a baktırabilen var mıı medyumfatma benim de aklımı çeldi şimdi atmayı düşünüyorum olivia beni kara listeye almış herhalde ona fal gönderemiyorum hahaha

hangi kısımları yapıyor tespit edebildiniz mi bana çok başarılı geldi
Canım T Theseaanchor ile bana gönderdiği falların birçok ortak noktası vardı. Karşıdaki kişinin alkol, madde vb bağımlılığı olduğu ilişkide bunların problem olduğunu, buğday tenli yeni bir kişinin karşımıza çıkacağını vs. buna benzer ortak noktalar vardı. Uzun ve detaylı yazıyor gibi geliyor illaki bir şeyler de ilave ediyordur ama bu dediklerim ikimize de yazdıkları. Birkaç gün önceye gidersen konuşulmuştu aslında burada.

O gün de yazmıştım, madde vb herhangi bir bağımlılığı geçtim eski erkek arkadaşım sigara bile kullanmıyor şu an. Öncesinde de yoktu zaten böyle bir problemi.

Kızlar kahinabla ya kesinlikle baktırmayın o kadar saçma bir faldı ki tutarlı tek sözü yoktu. Ayrıca kendine sahte profil oluşturup profiline yorum yaptırmış sonradan fark ettim falların hepsi promosyon aynı tür yorumlar yazık vallahi Bu arada sonunda seruvene de fal gönderdim

Sonucu bekliyorum

Benim de promosyon kahve falıma kahinabla bakmış az önce berbat tabii ki
Seruven le ilgili yorumunu yaz mutlaka canım

Kızlar bu Altıncıhisleriolan a baktıran oldu mu ya? Promosyon falımı almış 2 aya evlendirmiş beni
Bana da promosyon bakmıştı, 3 aya ani bir şekilde karşına biri çıkıyor çok aşık olup evleniyorsun gibi 1 dakikalık, belki daha da az bir ses kaydı yollamıştı ancak ben zaten 2 yıllık evliyim falı yollarken ilişki durumumuza bile bakmaktan aciz demek ki. 1 yıldız verdim diye de anında iade yaptı puanını düşürdü diye

ya büyük ihtimalle o da kopya fal gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…