- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.701
Onu çok beğenmiyorlardı zaten şaşırmadım bilemediğineBu arada efsunineye de baktırdım anlık bilememiş geleceğe yönelik konuşmuş işte 3 yıl içerisinde evleneceksin falan diye nişanlıyım ben 3 yıl boyunca nişanlı kalmak gibi bir niyetim yok açıkcası
Ahahahah ayy inşallah olur yaaSon 2 gün olivianın falı için bir mucize olur mu ki
Evet evet bende beğenemedim hiç baktığı fal sayısı falan çok fazla olunca merak ettimOnu çok beğenmiyorlardı zaten şaşırmadım bilemediğine
Medyum Fatma 35 ise önermiyorum beğenmedim ben hatta aynı seylerı evirip çevirerek gönderiyprpodos a baktırabilen var mıı medyumfatma benim de aklımı çeldi şimdi atmayı düşünüyorumolivia beni kara listeye almış herhalde ona fal gönderemiyorum hahaha
Canım kopyala yapıştır yapıyor falları eğer MedyumFatma35 ise dediğinpodos a baktırabilen var mıı medyumfatma benim de aklımı çeldi şimdi atmayı düşünüyorumolivia beni kara listeye almış herhalde ona fal gönderemiyorum hahaha
hangi kısımları yapıyor tespit edebildiniz mi bana çok başarılı geldiCanım kopyala yapıştır yapıyor falları eğer MedyumFatma35 ise dediğin
Canım T Theseaanchor ile bana gönderdiği falların birçok ortak noktası vardı. Karşıdaki kişinin alkol, madde vb bağımlılığı olduğu ilişkide bunların problem olduğunu, buğday tenli yeni bir kişinin karşımıza çıkacağını vs. buna benzer ortak noktalar vardı. Uzun ve detaylı yazıyor gibi geliyor illaki bir şeyler de ilave ediyordur ama bu dediklerim ikimize de yazdıkları. Birkaç gün önceye gidersen konuşulmuştu aslında burada.hangi kısımları yapıyor tespit edebildiniz mi bana çok başarılı geldi
Kime ne tutarsaO gün de yazmıştım, madde vb herhangi bir bağımlılığı geçtim eski erkek arkadaşım sigara bile kullanmıyor şu an. Öncesinde de yoktu zaten böyle bir problemi.
Beni deeKızlar bu Altıncıhisleriolan a baktıran oldu mu ya? Promosyon falımı almış 2 aya evlendirmiş beni
Ne kadar minnoş bir insan yaa canım benimBeni dee9 ay önce iki tane promosyon falıma bakmıştı ikisinde de aniden evlendirmiş Sürekli nişan, evlilik, güzel haberler var, seni çekemeyenler var diyor
Sonucu bekliyorumKızlar kahinabla ya kesinlikle baktırmayın o kadar saçma bir faldı ki tutarlı tek sözü yoktu. Ayrıca kendine sahte profil oluşturup profiline yorum yaptırmış sonradan fark ettim falların hepsi promosyon aynı tür yorumlar yazık vallahiBu arada sonunda seruvene de fal gönderdim
Benim de promosyon kahve falıma kahinabla bakmış az önce berbat tabii kiKızlar kahinabla ya kesinlikle baktırmayın o kadar saçma bir faldı ki tutarlı tek sözü yoktu. Ayrıca kendine sahte profil oluşturup profiline yorum yaptırmış sonradan fark ettim falların hepsi promosyon aynı tür yorumlar yazık vallahiBu arada sonunda seruvene de fal gönderdim
Kesinliklee yazacağımm :)))Benim de promosyon kahve falıma kahinabla bakmış az önce berbat tabii ki
Seruven le ilgili yorumunu yaz mutlaka canım
Bana da promosyon bakmıştı, 3 aya ani bir şekilde karşına biri çıkıyor çok aşık olup evleniyorsun gibi 1 dakikalık, belki daha da az bir ses kaydı yollamıştı ancak ben zaten 2 yıllık evliyimKızlar bu Altıncıhisleriolan a baktıran oldu mu ya? Promosyon falımı almış 2 aya evlendirmiş beni
ya büyük ihtimalle o da kopya fal gönderiyorBana da promosyon bakmıştı, 3 aya ani bir şekilde karşına biri çıkıyor çok aşık olup evleniyorsun gibi 1 dakikalık, belki daha da az bir ses kaydı yollamıştı ancak ben zaten 2 yıllık evliyimfalı yollarken ilişki durumumuza bile bakmaktan aciz demek ki. 1 yıldız verdim diye de anında iade yaptı puanını düşürdü diye
aynen öyle de rezalet yani, hiç utanmıyorlarya büyük ihtimalle o da kopya fal gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?