- 15 Nisan 2020
- 571
- 592
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.721
aaa inanmıyorum isminde A harfi olan buğday tenli kişi miCanım @Theseaanchor ile bana gönderdiği falların birçok ortak noktası vardı. Karşıdaki kişinin alkol, madde vb bağımlılığı olduğu ilişkide bunların problem olduğunu, buğday tenli yeni bir kişinin karşımıza çıkacağını vs. buna benzer ortak noktalar vardı. Uzun ve detaylı yazıyor gibi geliyor illaki bir şeyler de ilave ediyordur ama bu dediklerim ikimize de yazdıkları. Birkaç gün önceye gidersen konuşulmuştu aslında burada.
Podos için iki üç kere kredi aldım,falda yazıyor,bakmadan çıkıp gidiyor.Arkadaşım tavsiye etmişti onu bana ama nedense bakmıyor benim falıma,bu yüzden bir daha atmayacağım.Fatma bende de çok tutarlılığı,hatta gelip burada tavsiye ettim.Havadis'e attım en son,bakamam deyince ben de Olivia'ya attım bunun üzerine,gayet güzeldi falı.Falım oradan oraya gezip durdu iki gündür yanipodos a baktırabilen var mıı medyumfatma benim de aklımı çeldi şimdi atmayı düşünüyorumolivia beni kara listeye almış herhalde ona fal gönderemiyorum hahaha
sonunda doğru yere ulaşmış gibi hahaha podos adam seciyor herhaldePodos için iki üç kere kredi aldım,falda yazıyor,bakmadan çıkıp gidiyor.Arkadaşım tavsiye etmişti onu bana ama nedense bakmıyor benim falıma,bu yüzden bir daha atmayacağım.Fatma bende de çok tutarlılığı,hatta gelip burada tavsiye ettim.Havadis'e attım en son,bakamam deyince ben de Olivia'ya attım bunun üzerine,gayet güzeldi falı.Falım oradan oraya gezip durdu iki gündür yani.
Büyük ihtimalle,en gıcık olduğum falcı tipisonunda doğru yere ulaşmış gibi hahaha podos adam seciyor herhalde
Harf vermemiş ama dükkanı ya da mekanı olan biri demişaaa inanmıyorum isminde A harfi olan buğday tenli kişi mi
Aaa adam seçiyor demeyelim enerji alamıyor diyelimsonunda doğru yere ulaşmış gibi hahaha podos adam seciyor herhalde
Oliva nın falı bende de sizinki gibiydi ve ne ilginç ki ben de arafta giden, daha doğrusu karşı tarafın çabasızlığı nedeniyle son bulan bir ilişki için sormuştum soruları ve aynen çok aşıksınız birbirinize tarzı pembe bir cevap aldım. Çabasızlığı da haklı gerekçeye bağlama isteğimden sanırım bu. İnanmayı çok istiyorum fakat vadesi de bitti bitecek.Selam,
Bende 1-2 yorum aldım sizinle paylaşayım.Buradan okudukça bazen deniyorum bende..Biraz da anlarım tarottan o yuzden bazı tespitlerim oldu.Belki faydası olur.
olivia'yı okudum burada ona bir baktırdım.Olivia yorumlarında kahin gibi gösterilmiş herşeyi bildi waww vs ama bana yorumladığı hem çok kısaydı hem de çok herkese uyacak nitelikteydi çok olumluydu ve umut veriyordu.Tatlı bir tarzı vardı.Bence biraz yaşam koçu gibi davranıp insanın ihtiyacı olan bazı yorumları yapıyor.Bir destek arayan kesim de beğeniyor yazış tarzından dolayı.Bende vade tutmadı ve arafta kalan bir ilişki için çok pembe yorumları oldu.Birbirinize çok aşıksınız tekrar aşkla kavuşacaksınız bir daha ayrılmayacaksınız gibi ama öyle çok da tutkulu bir durum yoktu ortada. aradı evet hala konuşuyoruz ama öylesine....Ben yorumu okuduğumda şaşırmıştım açıkçası bu mudur diye..
yeni ruhlar dükkanı...kesinlikle sadece kart okuyor çok hisli biri değil,duru görüsü vs yok ama kartı iyi okuyor.Gezegenlerine,kartlarının yerine göre aldığı anlamlarına hakim.O nedenle olayı güzel tespit ediyor ,özeniyor,yorumum 10 dk dan fazlaydı ve fazla laf tekrarı yoktu ve ifade etmesine dikkat etmişti.Kötü birşey gördüğünde bunu nasıl söyleyeceğini biliyor bence benim hoşuma gitti ama kehanet tarzı bir beklentiniz varsa..karşılamaz..tarihleri ve olabilecekleri de kartın elementine göre söylüyor biraz fazla bilimsel bir yorumcu çünkü...Ona gönderirken odaklanırsanız verim alırsınız ama kandırıldığımı hissetmedim ona baktrırdığımda...bazısında çok yoğun hissettim çünkü param boşa gitti diye çok düşündürdüler bunda düşünmedim...
Seruven....bu kadın bana 1-2 sene önce kitap falına isim vermişti ve doğruydu...başka birşey demiyorum..isim verdi kadın artık ne yapsın...Onu bir daha denemek istiyorum aslında...
çingene bana senelerdir bakmıyor çok net ve kibarca soruyorum her seferinde çok merak ediyorum ama hiç bakmadı..Kandıramam ben bunu mu diyor artık nedir bilmiyorum...böyle karmaşık bir enerjimde yok ve çok kibar soru sorarım itici bir yanımda yok ama anlamadım vallahi..çok ilginç bir durum..
twitty bunu ben seçtim yine yorumları kahin gibiydi merak ettim.Uygun bir falını seçmiştim denemek için pahalı falını önerdi ve bakmadı..bende göndermedim..yolu açık olsun benden uzak olsun...bu arada tek soru sorarım ben öyle tüm hayatımı falan öğrenmek istemem..gayet bakabilirdi..
kibeletarot bu da mantıklı öngörü almak için uygun biri..yine kahin sınıfında değil ama kartlara hakim...bunda da param boşa gitti hissetmezseniz bence...bir şey alırsınız yani yorumundan...uygun çok fiyatı zaten...
çok baktırmıyorum ben bunlar 1 senelik baktırdıklarım...birde tarot baktırırım daha çok ondan da beklentim daha çok farkındalık kazanmak çok da atla deve birşey beklemiyorum ama bir çoğu onu bile karşılamıyor niye ordalar bilmiyorum..o yuzden yazmaya bile değmeyecek 1-2 isim daha denedim ama gerek yok burada isimlerini geçirmeye...o kadar kötüydi yani..falperisi vs gibi..
Birde ayrı isimle aynı kişi çok var telwe de birinde gözlük takmış,birinde kirpik takmış ama aynı kişi çok belli..3-4 profili var..bunlar süper yorumlar almış olsalar bile tercih etmek içimden gelmiyor..dolandırıcı gibi görünüyor bana ....
Eskiden uygun oldukları için denemek için yenileri çok deniyordum ama bence yeniler genelde bir tarot kitabı okumuş biraz kart karıştırmış hevesli bir grup...yanlış yönlendirebilirler çünkü tarot çok geniş bir bilgi gerektiriyor kaç senedir ilgilendiğim halde ben bile birleştirip yorumlayamıyorum...artık yenilere baktırmıyorum tecrübesiz oldukları için dediğim gibi yanlış yönlendirmeler olabiliyor eksik bilgileri ile..
Tesekkür ederim :)Oliva nın falı bende de sizinki gibiydi ve ne ilginç ki ben de arafta giden, daha doğrusu karşı tarafın çabasızlığı nedeniyle son bulan bir ilişki için sormuştum soruları ve aynen çok aşıksınız birbirinize tarzı pembe bir cevap aldım. Çabasızlığı da haklı gerekçeye bağlama isteğimden sanırım bu. İnanmayı çok istiyorum fakat vadesi de bitti bitecek.
Yeniruhlardükkanı hakkındaki yorumunuza da katılıyorum, ben bu işin eğitimini aldım ilmine uygun davranıyorum şeklinde yaklaşıyor olaya. Yapabileceğinden fazlasını da vaad etmiyor gibi zaten ne profilinde ne de falında. Zaten yorumun başında seçtiğim kartların sorumla uyumlu olup olmadığına baktı, uyumlu olmasaydı yorumlamaz mıydı bilemiyorum ama ilginç buldum. Tutarlıydı tabii söyledikleri.
Seruven i çok beğendim. İsim falan vermedi bana ama durumları yaşananları epey yanımdaymış gibi anlatmış. Kahve baktırmıştım sonra dayanamayıp birkaç soru daha sorarak kitap falına gittim. Onda da kahveyle paralel şeyler söyledi.
Yeşilçingenenin de bakmadığı gruptanım aynen
Son olarak kibeletarot u da denemiştim. Anlık olarak da çok bildi gibi düşünmediğim yorumları olmuştu, gelecekte pek parlak görünmüyor ama hızlı bir iletişiminiz olabilir hemen yakın zamanda demiş. 3 hafta geçmiş üstünden herhangi bir iletişim olmadı. Çok karar veremedim ona iyi mi kötü mü.
Ben sık sık burada baktırdığım kişiler için yorumlarımı yazıyorum ama sizin yorumunuza istinaden tekrar belirtmiş oldum :)
Çok çok haklısınız, yani aslında hepimiz farkındayız bu sitelerdeki birçok yorumcunun herhangi bir anlamda yeterliliği bulunmadığının ama bir nevi psikolojik destek gibi görüyoruz bu çok açık.Tesekkür ederim :)
Ya tanrıcılık oynamasınlar da...kendileri enerjilerini bozuyorlar bizi bozmasınlar yeter..Böyle büyük büyük laflar edenler beni çok iğreti ediyorlar açıkçası...biraz da astroloji bilmeleri lazım bence...
yani bir farkındalık yaratsınlar,potansiyellerden bahsetsinler..bana yeter...
benim mantığımla hiçbir kartın hiçbir fincanın kum tanesinin enerjisi benim enerjimden kuvvetli değil..
araç olabilerler sadece....
bir de 10 liraya 20 liraya bakan grupta ne kadar yetkin olur bilmiyorum...gerçekten hepsine hakim olanın fiyatı 150 TL'den başlıyor..böyle astroloji karışık ,kartların ezoterik,kabalistik özel anlamlarını bilenler güzel bakanlar..
Evita1907 bu arada bence siz bu konulara kendiniz de eğilerek doğrusunu yapıyorsunuz, böylece hem kendi enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarabilirsiniz hem de bilgilendikçe kandırılma olasılığınız düşer. Ben de bazen ilgi duyuyorum, genelde çok zaman ayıramadığım için yarım kalıyor...
o kadar faydalı bir yorum olmuş ki harfi harfine aynı düşünüyorum sizinle. yeniruhlardukkani ve kibeletarot hakkındaki düşünceleriniz özellikle aynen öyle ikisine de birden fazla kez gittim hatta yeniruhlardukkani na 3-4 kez gidip cok memnun döndüm dediğiniz gibi kehanet tarzı değil okuma şeklinde ilerliyor kesinlikle kandırılmış gibi de hissettirmiyorSelam,
Bende 1-2 yorum aldım sizinle paylaşayım.Buradan okudukça bazen deniyorum bende..Biraz da anlarım tarottan o yuzden bazı tespitlerim oldu.Belki faydası olur.
olivia'yı okudum burada ona bir baktırdım.Olivia yorumlarında kahin gibi gösterilmiş herşeyi bildi waww vs ama bana yorumladığı hem çok kısaydı hem de çok herkese uyacak nitelikteydi çok olumluydu ve umut veriyordu.Tatlı bir tarzı vardı.Bence biraz yaşam koçu gibi davranıp insanın ihtiyacı olan bazı yorumları yapıyor.Bir destek arayan kesim de beğeniyor yazış tarzından dolayı.Bende vade tutmadı ve arafta kalan bir ilişki için çok pembe yorumları oldu.Birbirinize çok aşıksınız tekrar aşkla kavuşacaksınız bir daha ayrılmayacaksınız gibi ama öyle çok da tutkulu bir durum yoktu ortada. aradı evet hala konuşuyoruz ama öylesine....Ben yorumu okuduğumda şaşırmıştım açıkçası bu mudur diye..
yeni ruhlar dükkanı...kesinlikle sadece kart okuyor çok hisli biri değil,duru görüsü vs yok ama kartı iyi okuyor.Gezegenlerine,kartlarının yerine göre aldığı anlamlarına hakim.O nedenle olayı güzel tespit ediyor ,özeniyor,yorumum 10 dk dan fazlaydı ve fazla laf tekrarı yoktu ve ifade etmesine dikkat etmişti.Kötü birşey gördüğünde bunu nasıl söyleyeceğini biliyor bence benim hoşuma gitti ama kehanet tarzı bir beklentiniz varsa..karşılamaz..tarihleri ve olabilecekleri de kartın elementine göre söylüyor biraz fazla bilimsel bir yorumcu çünkü...Ona gönderirken odaklanırsanız verim alırsınız ama kandırıldığımı hissetmedim ona baktrırdığımda...bazısında çok yoğun hissettim çünkü param boşa gitti diye çok düşündürdüler bunda düşünmedim...
Seruven....bu kadın bana 1-2 sene önce kitap falına isim vermişti ve doğruydu...başka birşey demiyorum..isim verdi kadın artık ne yapsın...Onu bir daha denemek istiyorum aslında...
çingene bana senelerdir bakmıyor çok net ve kibarca soruyorum her seferinde çok merak ediyorum ama hiç bakmadı..Kandıramam ben bunu mu diyor artık nedir bilmiyorum...böyle karmaşık bir enerjimde yok ve çok kibar soru sorarım itici bir yanımda yok ama anlamadım vallahi..çok ilginç bir durum..
twitty bunu ben seçtim yine yorumları kahin gibiydi merak ettim.Uygun bir falını seçmiştim denemek için pahalı falını önerdi ve bakmadı..bende göndermedim..yolu açık olsun benden uzak olsun...bu arada tek soru sorarım ben öyle tüm hayatımı falan öğrenmek istemem..gayet bakabilirdi..
kibeletarot bu da mantıklı öngörü almak için uygun biri..yine kahin sınıfında değil ama kartlara hakim...bunda da param boşa gitti hissetmezseniz bence...bir şey alırsınız yani yorumundan...uygun çok fiyatı zaten...
çok baktırmıyorum ben bunlar 1 senelik baktırdıklarım...birde tarot baktırırım daha çok ondan da beklentim daha çok farkındalık kazanmak çok da atla deve birşey beklemiyorum ama bir çoğu onu bile karşılamıyor niye ordalar bilmiyorum..o yuzden yazmaya bile değmeyecek 1-2 isim daha denedim ama gerek yok burada isimlerini geçirmeye...o kadar kötüydi yani..falperisi vs gibi..
Birde ayrı isimle aynı kişi çok var telwe de birinde gözlük takmış,birinde kirpik takmış ama aynı kişi çok belli..3-4 profili var..bunlar süper yorumlar almış olsalar bile tercih etmek içimden gelmiyor..dolandırıcı gibi görünüyor bana ....
Eskiden uygun oldukları için denemek için yenileri çok deniyordum ama bence yeniler genelde bir tarot kitabı okumuş biraz kart karıştırmış hevesli bir grup...yanlış yönlendirebilirler çünkü tarot çok geniş bir bilgi gerektiriyor kaç senedir ilgilendiğim halde ben bile birleştirip yorumlayamıyorum...artık yenilere baktırmıyorum tecrübesiz oldukları için dediğim gibi yanlış yönlendirmeler olabiliyor eksik bilgileri ile..
Son baktırdığım ve tutan falı su ve tarotmuş. İki sene önceki o eski fal kahveymişKızlar ben de bir deneyimimi paylaşayım. Daha önce Elita ya baktıran oldu mu? Ben iki sene önce baktırdım ve çevremi vs bildi ancak geleceğe yönelik yorumları tutmadı. Çevrem konusunda da sanki benim düşüncelerimi okuyup bana anlatmış gibiydi, ama arkadaşlarımı tanımlarken sayısını ve dış görünüşlerini bilmişti. Onun üstünden zaman geçti ben bu geçen yaz tekrar fal atayım dedim, iş konusunda zorlu bir süreçteydim. Birkaç yere başvuru yapmış cevap bekliyordum. Sanırım haziran ayıydı. Tekrar fal attım Elitaya. Başvurduğunu yerlerin hiçbiri olumlu dönmeyecek dedi, kısa bir fal attı açıkçası ama net cevap vermişti. Bana inandırıcı gelmedi çünkü başvurduğum yerlerin birine kesin gireceğim gözüyle bakıyordum, ihtimalim yüksekti yani. O yüzden ilk etapta beğenmedim yorumu gerçekçi gelmemişti. Sonra aylar geçti başvurulardan dönüş geldi ve hiçbiri olumlu dönmedi cidden. Çok şaşırdım açıkçası. Bir tane de uzun vade tahmini vardı onun daha vadesi dolmadı o yüzden ona bakacağım. Bir de baktırdığım fal türü kahve ve tarot bir aradaydı veya su falıydı tam hatırlamıyorum, dönüp tekrar bakarım geçmişten.
Canım tellwe de böyle çoklu hesaplar çok sanırım. Geçmişte hep konuşulmuş, kim kimdir hatırlamıyorum ama bazı isimleri ararken denk geliyordum.Bir şey daha fark ettim, saralipek isimli falcı aslında eskiden fal attığım abbeydown isimli falcının ta kendisi. Neden farklı isimle yeni hesap açıyorlar ki fark edilmeyeceğini mi zannediyorlar. Abbeydown isimli hesabını silmiş ancak ben geçmişte fal attığım için baktırdığım fallar kısmında bana profili görünüyor. Hatta abbeydown hesabının bio kısmına ismim saral ipek diye de yazmış zaten.
Evet aynen ben de denk geldiklerimi haber vereyim istedim. Eskiden beri tellweyi kullanıyordum da burda yeni olduğum için bu isimli kişi konuşuldu mu bilmediğim için yazayım dedimCanım tellwe de böyle çoklu hesaplar çok sanırım. Geçmişte hep konuşulmuş, kim kimdir hatırlamıyorum ama bazı isimleri ararken denk geliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?