- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.741
Onu ben de hatırlamıyorum var mıydı diye ama epey isim geçiyordu. Hatta hem tellwe de hem başka platformda olanlar falan da konuşulmuştu.Evet aynen ben de denk geldiklerimi haber vereyim istedim. Eskiden beri tellweyi kullanıyordum da burda yeni olduğum için bu isimli kişi konuşuldu mu bilmediğim için yazayım dedim
Falperisi ve altıncıhisleri olan aynı mesela,daha fazla çoklu hesap vardı ama onları hatırlamıyorum şu anda.Tellwe çok denetimsiz bir site malesef,şikayet etseniz dahi çözüme kavuşmuyor.Canım tellwe de böyle çoklu hesaplar çok sanırım. Geçmişte hep konuşulmuş, kim kimdir hatırlamıyorum ama bazı isimleri ararken denk geliyordum.
Aaa ben bunu bilmiyordum demek ki anlaşmalı onlar sistemle o yüzden bir şey yapmıyorlardırFalperisi ve altıncıhisleri olan aynı mesela,daha fazla çoklu hesap vardı ama onları hatırlamıyorum şu anda.Tellwe çok denetimsiz bir site malesef,şikayet etseniz dahi çözüme kavuşmuyor.
Tak olarak bilmiyorum ama geçmişte bir falcının hesabını kapattırmıştım ben,tabi daha sonra farklı isimlerle hesap açıyorlar.Aaa ben bunu bilmiyordum demek ki anlaşmalı onlar sistemle o yüzden bir şey yapmıyorlardır
Ayy onu nasıl tespit ettinizFalperisi ve altıncıhisleri olan aynı mesela,daha fazla çoklu hesap vardı ama onları hatırlamıyorum şu anda.Tellwe çok denetimsiz bir site malesef,şikayet etseniz dahi çözüme kavuşmuyor.
Hayatım hakkındaki herseyi harfiyen söyleyince,isimlerle beraber şüphelendim ve yönetime şikayet ettim.Muhtemelen daha önce baktırdığım bir falcı farklı bir hesap açmıştı.Falı incelediler ve hesabını kapattılar o falcının.Ayy onu nasıl tespit ettinizben de bilmiyordum onu
aaaa inanmıyorum ben de kime benzetiyorum diyodum karaktersiz insanlar yaBir şey daha fark ettim, saralipek isimli falcı aslında eskiden fal attığım abbeydown isimli falcının ta kendisi. Neden farklı isimle yeni hesap açıyorlar ki fark edilmeyeceğini mi zannediyorlar. Abbeydown isimli hesabını silmiş ancak ben geçmişte fal attığım için baktırdığım fallar kısmında bana profili görünüyor. Hatta abbeydown hesabının bio kısmına ismim saral ipek diye de yazmış zaten.
Ben de profil resminden dolayı çok benzetmiştim ona.aaaa inanmıyorum ben de kime benzetiyorum diyodum karaktersiz insanlar ya
Ama altincihisleriolan ve Falperrisi diye iki hesap halen var aktifHayatım hakkındaki herseyi harfiyen söyleyince,isimlerle beraber şüphelendim ve yönetime şikayet ettim.Muhtemelen daha önce baktırdığım bir falcı farklı bir hesap açmıştı.Falı incelediler ve hesabını kapattılar o falcının.
Resimlere ve yorumlara dikkatli bir şekilde bakın.Bir ara diğer hesabın duvarına övgü dolu sözler yazıyordu.Ama altincihisleriolan ve Falperrisi diye iki hesap halen var aktif
Diğer hesabı kapatmış o,şimdi baktım o falperisi değil.Başka bir hesaptı o.Resimlere ve yorumlara dikkatli bir şekilde bakın.Bir ara diğer hesabın duvarına övgü dolu sözler yazıyordu.
Doğrudur o kısıma lafım yok sadece hesap kapanmamış demek istedimResimlere ve yorumlara dikkatli bir şekilde bakın.Bir ara diğer hesabın duvarına övgü dolu sözler yazıyordu.
Aa tamam canım anladım teşekkürlerDiğer hesabı kapatmış o,şimdi baktım o falperisi değil.Başka bir hesaptı o.
Bir de bu kadına fal baktırıp 70,80 lira verenler var.Fiyatlara bak yaAa tamam canım anladım teşekkürler
Baktığı promosyondan belli zaten onun kalitesi. Komple sallamasyon. Iade isteyince de emek hırsızlığı diyorlar. Bizim paramız da bizim emeğimiz sonuçta, kopyala yapıştır fal bakan asıl emek hırsızı. İnsanların çaresiz anlarından faydalanıp sömür babam sömür. Ay yükseldim birdenBir de bu kadına fal baktırıp 70,80 lira verenler var.Fiyatlara bak ya.
Ben de ilk zamanlar önüme gelene fal atıyordum.Zamanla öğreniyor işte insan,bir ara uygulamayı silip neredeyse bir sene hiç fal atmadım ama insan can sıkıntısından sarıyor işteBaktığı promosyondan belli zaten onun kalitesi. Komple sallamasyon. Iade isteyince de emek hırsızlığı diyorlar. Bizim paramız da bizim emeğimiz sonuçta, kopyala yapıştır fal bakan asıl emek hırsızı. İnsanların çaresiz anlarından faydalanıp sömür babam sömür. Ay yükseldim birdenhep çirkef tiplerle karşılaştım da ben orda
Aynen bende de öyle oldu bir sene ara sonra tekrar döndüm falan. Katılıyorum, sıkıntıdan, bir şeyleri önceden bilme merakımızdan işte...Ben de ilk zamanlar önüme gelene fal atıyordum.Zamanla öğreniyor işte insan,bir ara uygulamayı silip neredeyse bir sene hiç fal atmadım ama insan can sıkıntısından sarıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?