tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet aynen ben de denk geldiklerimi haber vereyim istedim. Eskiden beri tellweyi kullanıyordum da burda yeni olduğum için bu isimli kişi konuşuldu mu bilmediğim için yazayım dedim
Onu ben de hatırlamıyorum var mıydı diye ama epey isim geçiyordu. Hatta hem tellwe de hem başka platformda olanlar falan da konuşulmuştu.

Ben hatırladım bu yorumcuyu...dikkatimi çekmişti acayip güzel yorumlar almıştı fiyatı da yüksekti..geçen sene 70 TL'ye mi ne bakıyordu.Neden değiştirdi acaba? İlginç..gayet de danışanı çoktu.

Canım tellwe de böyle çoklu hesaplar çok sanırım. Geçmişte hep konuşulmuş, kim kimdir hatırlamıyorum ama bazı isimleri ararken denk geliyordum.
Falperisi ve altıncıhisleri olan aynı mesela,daha fazla çoklu hesap vardı ama onları hatırlamıyorum şu anda.Tellwe çok denetimsiz bir site malesef,şikayet etseniz dahi çözüme kavuşmuyor.

Falperisi ve altıncıhisleri olan aynı mesela,daha fazla çoklu hesap vardı ama onları hatırlamıyorum şu anda.Tellwe çok denetimsiz bir site malesef,şikayet etseniz dahi çözüme kavuşmuyor.
Aaa ben bunu bilmiyordum demek ki anlaşmalı onlar sistemle o yüzden bir şey yapmıyorlardır

Ayy onu nasıl tespit ettiniz ben de bilmiyordum onu
Hayatım hakkındaki herseyi harfiyen söyleyince,isimlerle beraber şüphelendim ve yönetime şikayet ettim.Muhtemelen daha önce baktırdığım bir falcı farklı bir hesap açmıştı.Falı incelediler ve hesabını kapattılar o falcının.

aaaa inanmıyorum ben de kime benzetiyorum diyodum karaktersiz insanlar ya

Ama altincihisleriolan ve Falperrisi diye iki hesap halen var aktif

Bir de bu kadına fal baktırıp 70,80 lira verenler var.Fiyatlara bak ya.
Baktığı promosyondan belli zaten onun kalitesi. Komple sallamasyon. Iade isteyince de emek hırsızlığı diyorlar. Bizim paramız da bizim emeğimiz sonuçta, kopyala yapıştır fal bakan asıl emek hırsızı. İnsanların çaresiz anlarından faydalanıp sömür babam sömür. Ay yükseldim birden hep çirkef tiplerle karşılaştım da ben orda

Ben de ilk zamanlar önüme gelene fal atıyordum.Zamanla öğreniyor işte insan,bir ara uygulamayı silip neredeyse bir sene hiç fal atmadım ama insan can sıkıntısından sarıyor işte.

Ben de ilk zamanlar önüme gelene fal atıyordum.Zamanla öğreniyor işte insan,bir ara uygulamayı silip neredeyse bir sene hiç fal atmadım ama insan can sıkıntısından sarıyor işte.
Aynen bende de öyle oldu bir sene ara sonra tekrar döndüm falan. Katılıyorum, sıkıntıdan, bir şeyleri önceden bilme merakımızdan işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…