tellwe.com'da bakılan fallar!

Saralipek in profilini incelicektim çıkmıyor tellwe de kapatılmış mı o da

Nasıl yani abbeydawn aslında hem saralipek hem de medyumpetek miymiş? Kafam karıştı
Evet. Abbeydawn hesabını kapatmış. Saralipek diye hesap açmış sonra bu hesaptaki ismini medyumpetek yapmış. Bu yüzden arama çubuğuna saralipek yazınca çıkmıyor ama medyumpetek yazın saralipek ismi çıkıyor.

Son düzenleme:
Ben aratınca sadece medyumpetek i görüyorum, diğerlerine baktırmadığım için mi çıkmıyor acaba.
Yaa medyumpetek in başka hesabı olabilir daha önce baktırmış olabilirim eşimin adını bildi demiştin değil mi canım sen Borellus80 ?

Evet,doğru canım.O yüzden sormuştum başka baktıran var mı diye.

Aynen onu demek istedim zaten, aramada medyumpetek olarak çıkıyor size ekran görüntüsü alıp atayım. Ön ismi saralipek, profil ismi medyumpetek olarak görünüyor. Yani medyumpetek, saralipek zaten

Tellwe nin güvenilirliği gözlerimi yaşarttı
Falcıların isimlerini değiştirebiliyor olmaları ne kadar sakat bir durum, at tut millete fal bakıyorum diye az biraz tanındığında hop isim değiştir yeni tur yeni heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…