- 12 Ocak 2022
- 231
- 249
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.761
okuyorlar burayı bence..ifşa oldun saraliipek :))))))
Yok profili açınca farklı isim yazmış, medyumpetek diye arat saralipek diye çıkıyor isim ahahhah paranormal bir durum varSaralipek in profilini incelicektim çıkmıyor tellwe de kapatılmış mı o da
Nasıl yani abbeydawn aslında hem saralipek hem de medyumpetek miymiş? Kafam karıştıYok profili açınca farklı isim yazmış, medyumpetek diye arat saralipek diye çıkıyor isim ahahhah paranormal bir durum var
Ayyy o medyumpetek abbeydawn mıııYok profili açınca farklı isim yazmış, medyumpetek diye arat saralipek diye çıkıyor isim ahahhah paranormal bir durum var
Evet. Abbeydawn hesabını kapatmış. Saralipek diye hesap açmış sonra bu hesaptaki ismini medyumpetek yapmış. Bu yüzden arama çubuğuna saralipek yazınca çıkmıyor ama medyumpetek yazın saralipek ismi çıkıyor.Nasıl yani abbeydawn aslında hem saralipek hem de medyumpetek miymiş? Kafam karıştı
Ben aratınca sadece medyumpetek i görüyorum, diğerlerine baktırmadığım için mi çıkmıyor acaba.Evet. Abbeydown hesabını kapatmış. Saralipek diye hesap açmış sonra bu hesaptaki ismini medyumpetek yapmış. Bu yüzden arama çubuğuna saralipek yazınca çıkmıyor ama medyumpetek yazın saralipek ismi çıkıyor.
Evet,doğru canım.O yüzden sormuştum başka baktıran var mı diye.Ben aratınca sadece medyumpetek i görüyorum, diğerlerine baktırmadığım için mi çıkmıyor acaba.
Yaa medyumpetek in başka hesabı olabilir daha önce baktırmış olabilirim eşimin adını bildi demiştin değil mi canım senBorellus80 ?
Aynen onu demek istedim zaten, aramada medyumpetek olarak çıkıyor size ekran görüntüsü alıp atayım. Ön ismi saralipek, profil ismi medyumpetek olarak görünüyor. Yani medyumpetek, saralipek zatenBen aratınca sadece medyumpetek i görüyorum, diğerlerine baktırmadığım için mi çıkmıyor acaba.
Yaa medyumpetek in başka hesabı olabilir daha önce baktırmış olabilirim eşimin adını bildi demiştin değil mi canım senBorellus80 ?
Stalk bizim işimizAaa ortaya çıktı her detayı nasıl bildiği
Yeni tur yeni heyecan ve yeni paraTellwe nin güvenilirliği gözlerimi yaşarttı
Falcıların isimlerini değiştirebiliyor olmaları ne kadar sakat bir durum, at tut millete fal bakıyorum diye az biraz tanındığında hop isim değiştir yeni tur yeni heyecan
Kesinlikle yaa çok şaşırdım bunaYeni tur yeni heyecan ve yeni para
Ay ben buna dedim işte konuşmuştuk ya bir saat önce falan. Altincihisleriolan da aktif bu Falperrisi de. İki hesabı da açık şu anAhanda buldum işte,seni gidi fal perisiiii
Evet bu işte yaAy ben buna dedim işte konuşmuştuk ya bir saat önce falan. Altincihisleriolan da aktif bu Falperrisi de. İki hesabı da açık şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?