tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya bu eskiden diğer hesabının duvarına,bu kadın bir kahin,ne dediyse yaşadım falan yazıyordu.
O zaman toplanak Allah diyek
Ya bence psikolojik sorunları var. Bir falcı, duvarına niye boy boy fotoğraflarını koyar ki zaten, tuhaf tuhaf pozlar bir şeyler

Benim bütün fallarım çıkar ne dersem çıkar falan diye girizgah mı yapılır ya altincihisleriolan da öyle şeyler yazmış. Seviye belli zaten biodan
Ya bu eskiden diğer hesabının duvarına,bu kadın bir kahin,ne dediyse yaşadım falan yazıyordu.
O zaman toplanak Allah diyek
Ya bence psikolojik sorunları var. Bir falcı, duvarına niye boy boy fotoğraflarını koyar ki zaten, tuhaf tuhaf pozlar bir şeyler
Ay kızlar ya nasıl güldüm gerçekten o kadar komik ki altincihisleriolan zaten değişik birisi fal yollanabilecek biri değil kesinlikle kendini övmek ne ya ne kadar utandırıcı

Altincihisleriolan ın profilne baktım 40 senelik falcıyım gibi bir şey yazmış yaşı maksimum 45dir 5 yaşından beri mi fal bakıyor yani

Ahahahaha ama aynen yazım dili karışık cidden biraz zorlandım okurken. Bir de çok hızlı baktı. 10-15 dk en fazla. Nasıl oldu anlamadım.
Kimisi çabuk bakıyor,kimisi de günlerce bekletiyor insanı.Bekletenler kendilerini ağırdan satıyor sanırım.Bir de hiç ulaşılamayanlar var,direkt enerji alamadııım diye iade ediyorlar ki onlar Nirvana zaten.

Kimisi çabuk bakıyor,kimisi de günlerce bekletiyor insanı.Bekletenler kendilerini ağırdan satıyor sanırım.Bir de hiç ulaşılamayanlar var,direkt enerji alamadııım diye iade ediyorlar ki onlar Nirvana zaten.
Bekleteni anlıyorum, bir enerjiden ötekine girmek falan kolay olmaz ve bu işi sağlıklı bir şekilde ve gerçekten yapıyorsa tabi. Ama çok hızlı olanı anlayamıyorum. Nasıl hemen kanalize olabiliyorlar ya bir insandan ötekine. Ben bir kişiyi dinlerken ikinci kişinin dediğine bile adapte olamıyorum

Haklısınız,ama durumumu özetlemiş bi daha okudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…