- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.781
Ya bu eskiden diğer hesabının duvarına,bu kadın bir kahin,ne dediyse yaşadım falan yazıyorduBenim bütün fallarıö çıkar ne dersem çıkar falan diye girizgah mı yapılır yaaltincihisleriolan da öyle şeyler yazmış. Seviye belli zaten biodan
O zaman toplanak Allah diyekYa bu eskiden diğer hesabının duvarına,bu kadın bir kahin,ne dediyse yaşadım falan yazıyordu.
Benim bütün fallarım çıkar ne dersem çıkar falan diye girizgah mı yapılır yaaltincihisleriolan da öyle şeyler yazmış. Seviye belli zaten biodan
Ya bu eskiden diğer hesabının duvarına,bu kadın bir kahin,ne dediyse yaşadım falan yazıyordu.
Ay kızlar ya nasıl güldümO zaman toplanak Allah diyek
Ya bence psikolojik sorunları var. Bir falcı, duvarına niye boy boy fotoğraflarını koyar ki zaten, tuhaf tuhaf pozlar bir şeyler
Kadın narsist yahu,pozları görmüyor musunuzAltincihisleriolan ın profilne baktım 40 senelik falcıyım gibi bir şey yazmış yaşı maksimum 45dir 5 yaşından beri mi fal bakıyor yani
ay evet ya baktım şimdiKadın narsist yahu,pozları görmüyor musunuz?
Kesinlikle bir şeyler olabilir bende susuyorum artık ahahahahahBen diyorum o biraz sayko. Üç harflileri falan vardır diye çok dilime dolamak istemiyorum ahahahahahahah
Bende baktırdım az önce kredisi az zaten 7Kızlar biraz önce Perimavisi isimli falcıya baktırdım. Bildiği şeyler oldu hayatımla ilgili bir de bir gelişme için iki haftalık bir vade verdi. Olursa haber edeceğim size de.
Beğendiniz mi peki?Bende baktırdım az önce kredisi az zaten 7
Beğendiniz mi peki?
Yazım dili biraz karışıkBeğendiniz mi peki?
Aynı benAkbaba gibi beklemedeyim,hadi bir kaç kişi daha memnun kalsın sa atayım.
Ahahahaha ama aynen yazım dili karışık cidden biraz zorlandım okurken. Bir de çok hızlı baktı. 10-15 dk en fazla. Nasıl oldu anlamadım.Akbaba gibi beklemedeyim,hadi bir kaç kişi daha memnun kalsın sa atayım.
Kimisi çabuk bakıyor,kimisi de günlerce bekletiyor insanı.Bekletenler kendilerini ağırdan satıyor sanırımAhahahaha ama aynen yazım dili karışık cidden biraz zorlandım okurken. Bir de çok hızlı baktı. 10-15 dk en fazla. Nasıl oldu anlamadım.
Bekleteni anlıyorum, bir enerjiden ötekine girmek falan kolay olmaz ve bu işi sağlıklı bir şekilde ve gerçekten yapıyorsa tabi. Ama çok hızlı olanı anlayamıyorum. Nasıl hemen kanalize olabiliyorlar ya bir insandan ötekine. Ben bir kişiyi dinlerken ikinci kişinin dediğine bile adapte olamıyorumKimisi çabuk bakıyor,kimisi de günlerce bekletiyor insanı.Bekletenler kendilerini ağırdan satıyor sanırım.Bir de hiç ulaşılamayanlar var,direkt enerji alamadııım diye iade ediyorlar ki onlar Nirvana zaten .
Haklısınız,ama durumumu özetlemiş bi daha okudumdaBekleteni anlıyorum, bir enerjiden ötekine girmek falan kolay olmaz ve bu işi sağlıklı bir şekilde ve gerçekten yapıyorsa tabi. Ama çok hızlı olanı anlayamıyorum. Nasıl hemen kanalize olabiliyorlar ya bir insandan ötekine. Ben bir kişiyi dinlerken ikinci kişinin dediğine bile adapte olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?